Dodaj do ulubionych

Czy ktoś się leczy w Rzeszowie ?

19.01.05, 12:22
Jeśli tak to u kogo i jakie macie wrażenia ?
Obserwuj wątek
    • mabemi Re: Czy ktoś się leczy w Rzeszowie ? 24.01.05, 17:39
      Podobno na Podkarpaciu nie jest łatwo, czytałam gdzieś, że w "Medicorze"
      zajmują się leczeniem m.in. stosując in vitro.
      Więcej szczegółów niestety nie znam.
      pozdrawiam
    • moni27 Re: Czy ktoś się leczy w Rzeszowie ? 12.02.05, 15:04
      Ja się leczę w Rzeszowie u dr. Dorskiego. Bardzo mily lekarz. Ale ceny za
      wizytę są koszmarne (120zł). Na bocianie dziewczyny coś więcej piszą na jego
      temat:
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15090&postdays=0&postorder=asc&start=0
      • ankawojcik Re: Czy ktoś się leczy w Rzeszowie ? 14.02.05, 10:33
        Witam !!
        Ja wprawdzie nie leczyłam sie u wielu ginów w Rzeszowie lecz u 3 byłam. Moje
        pierwsze zetknięcie z ginekologiem było w bardzo młodym wieku i to było
        bardziej profilaktyczne - byłam i długo chodziłam do gin. Rzucidło(państwowo
        przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Lwowskiej a prywatnie na ul. Szopena)
        Jest to osoba o bardzo dobrym usposobieniu, zawsze uśmiechnięty i w sumie
        bardzo dobre słyszałam o nim opinie. Odbierał poród mojego bratanka. Później z
        różnych względów poszłam do Pani gin Lila Frenc z FEMINY i tez w sumie nie mam
        do niej zastrzeżeń lecz nie było ją jakiś czas i wtedy przypadkowo trafiłam do
        gin. Wątora również z FEMINY i jak narazie jestem bardzo zadowolona od razu
        zrobił mi wszelkie badania, przeprowadził dokładny wywiad i w ogóle zaskoczył
        mnie swym profesjonalizmem. Polecam w sumie wszystkich troje lecz ja jak
        narazie pozostaję przy moim i mam nadzieje że na dłużej.
    • justy11 Re: Czy ktoś się leczy w Rzeszowie ? 14.02.05, 11:32
      Chodziłam do Rzucidło jak człowiek jest moze wporządku ale jako lekarz jest
      fatalny zastosował takie leczenie ze moja choroba tak się pogłębiła, ze cały
      rok musiałam wszystko odwracać. Jest fatalny!!!! Liczy dla niego sie tylko
      kasa !!!!
    • dawida_24 Re: MONI27 14.02.05, 15:43
      Ja się leczyłam u Dorskiego i niestety zamiast leczyć mnie, leczył M. Okazało
      sie, że to jednak ja mam cykle bezowulacyjne, wyniki ponownie przeczytała moja
      następna lekarka z laparoskopii, które Dorski również czytał. Jak byk tam
      pisało. No, dopiero te wyniki zauważył trzeci lekarz
      • magdulka26 Re: MONI27 15.02.05, 13:42
        Ja też chodziłam i nadal chodze do Dorskiego.W ciągu 3 cykli zaszłam w
        naturalną ciaże.Jednyny minus to ceny u pana doktorka.Dlatego podjęłam dezycję
        o zmianie.Moni odezwij się na forum dla starających sie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka