Dodaj do ulubionych

plemniki ginace jak mrowki w miodzie- czyli PCT

IP: *.callisto.krakow.pl 27.05.02, 11:56
To obrazowe porownanie pokazuje w czym problem. Wlasnie sie dowiedzialam, ze moj sluz jest zbyt gesty i
biedactwa nie maja szans na dopyniecie.
Pan doktor ptrzepisal Ouestin. Czy ktoras z Was miala taki problem?
Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: atropina PCT IP: *.media4u.pl 27.05.02, 13:04
      mam podobny problem, tyle że nie wiem dlaczego nie płyną ale nie płyną.
      na razie próbuję inseminacji.
      p-m
      atro
      • Gość: pola Re: PCT IP: *.callisto.krakow.pl 27.05.02, 13:45
        Czy mozesz mi ten problem troche przyblizyc. Czy inseminacja to jest jedyne rozwiazanie. Czy probowalas brac
        jakies leki, czy tez od razu lekarz zaproponowal Ci inseminacje.
        • Gość: atropina Re: PCT IP: *.media4u.pl 27.05.02, 15:48
          lekarz nie zaproponował mi innej alternatywy, nie słyszałam o żadnych lekach
          na tą przypadłość. Inseminacja nie jest przyjemnym rozwiązaniem, ani dla
          kobiety a tym bardziej dla jej partnera, więc może warto spróboać najpierw
          leków.
          p-m
          atro
          • Gość: Zosia Re: PCT IP: 2.2.STABLE* / *.BMJ.net.pl 27.05.02, 17:26
            Cześć pola N.,
            cieszę się , że doszukałaś się wreszcie jakiejś przyczyny! U mnie, przyznam się
            nikt tego nie badał, więc nawet nie wiem, czy mam taką dolegliwość...I nie
            wiem, czy da się to leczyć. Ale teraz już pójdzie z górki.. Ja miałam 5
            inseminacji, więc jestem doświadczona, jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to
            napisz do mnie, albo zadzwoń.
            Pozdrawiam, Zosia
            • Gość: Hanka Re: PCT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 18:51
              Zosiu,
              jakie plany, czy przystępujesz do IVF? Ja po 5 ins., a właściwie 6 przestałam
              wierzyć w ich sens w moim przypadkusad. Przygotowuję się powoli do in vitro. Mam
              nadzieję, że jakoś wytrzymam te 3 miesiące.
              H
    • Gość: paola gdzie teoria na temat PCT IP: *.callisto.krakow.pl 28.05.02, 13:53
      Dziekuje Wam dziewczyny za posty.
      Mam jeszcze pytanie, moze ktoras z Was zna jakas sprytną stronę w internecie lub jakaś ciekawą
      publikację na temat testu pct oraz wynikających z tego problemow .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka