normalna1 28.01.05, 21:05 czesc.mam pytanie - wybieram sie tam ale jestem z konina.na który dworzec jechac aby było bliżej kliniki.gdzie lepiej wysiąsć.no i czy dojade taxi czy kursują tam jakieś autobusy.prosze o rade i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI-jak dojechać 28.01.05, 23:10 z Konina do dworaca Kaliskiego stamtąd to jest kawałek sa takie opcje: -tramwajem 10 lub 9 do ul.rydza śmigłego i tam przy Szpitalu Kopernika przesiąść się na autobus 70a i 70 lub 75 lub 155 dojeżdza któryś z nich pod samą Matkę Polkę -autobus 52,ale trzeba dojść jeśli z dworaca Fabryczny to tam jest 70A i 70 Odpowiedz Link Zgłoś
normalna1 Re: CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI-jak dojechać 29.01.05, 09:49 dzięki za rade.a ten kawałek to jest ile km??? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI-jak dojechać 29.01.05, 10:24 z dw.Kaliskiego to tak oceniam godzina do 1,5 na dojazd,to jest prawie przez całą Łódź jazda z 52 dojście to tak 10-15 min orzez taki park i potem dojście do szpitala,tam potem są duuuże przestrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI-jak dojechać 30.01.05, 14:27 Ja zawsze wysiadam na Fabrycznym i wsiadam w 70 lub 70A i dojeżdżam pod sam szpital Matki Polki jazda z Fabrycznego jakieś godzina 15min.No i autobusy są dosyć często.A dokogo się wybierasz jeśli można wiedzieć bo ja tam się też lecze. Pozdrawiam Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna1 Re: CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI-jak dojechać 30.01.05, 20:43 witam.narazie to mam tylko skierowanie do poradni niepłodności w tej klinice.nie mam pojęcia co dalej , nie wiem do jakiego lekarza trafie ani co mi powiedza.dostałam skierowanie od zwykłego gina, aby spojrzeli na moje wyniki i poradzili coś w tej sprawie.może wiesz jak wygląda ta wizyta pierwszy raz i czy lepiej udać sie tam prywatnie do jakiegoś konkretnego lekarza czy korzystać z bezpłatnej poradni? czy nie lepiej uderzyc prosto do jakiegoś specjalisty?? napisz mi jak to wygląda u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: CENTRUM ZDROWIA MATKI POLKI-jak dojechać 31.01.05, 16:07 Witam ja wcześniej też chodziłam do normalnego gina ale stwierdziłam,że najwyższy czas to zmienić ,prawie rok zmarnowany rzadnych badań bo poco za wczasu sie stresować.Na własną reke zrobiłam FT3,FT4 i TSH no i Prolaktyne. W grudniu pojechałam tam pierwszy raz i lekarz zlecił mi ciąg dalszy badań a przedewszystkim badanie nasienia rzeby mnie zbednie nie faszerować następnie LH i FSH w 2-3dc i w 13dc na test po stosunku.Teraz jade w czwartek odebrać meza wyniki i jeszcze raz na test aby porównać badanie meza razem z testem i wtedy sie dowiem co dalej.Narazie nie ide prywatnie bo oni tylko kase wyrywają Państwowo też mogą pomóc,bynajmniej można spróbować. Pozdrawiam Aga. Moje GG2445543 Odpowiedz Link Zgłoś