marianna24 01.02.05, 18:23 lub leczy się na Śląsku? Czy mozecie mi polecic "normalnego" lekarza, ktory ma podejście fachowe i psychiczne przede wszystkim do naszych dzidziusiowych problemów? Z góry dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi18 Re: Hellllo!!!!Czy jest ktoś ................ 01.02.05, 19:54 witaj marianna, ja jestem w Provicie w Katowicach. Jak na razie jestem bardzo zadowolona . Zadowolona jestem z podejscia lekarzy. Na efekty trzeba bedzie jeszcze poczekac. Pozdrawioam serdecznie pepsi"cola" Odpowiedz Link Zgłoś
sopel_asia Re: Hellllo!!!!Czy jest ktoś ................ 02.02.05, 16:44 cześć ja chodzę do Med 5 - dr Zembrzycki. Jest w porządku a przyjmuje tez na Sowińskiego w Katowicach. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Hellllo!!!!Czy jest ktoś ................ 02.02.05, 17:10 Polecam "PROVITA" - Klinika Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej, Katowice ul.Żelazna. Świetni fachowcy i doskonałe podejście Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam,Ola 32 cykl starań rozpoczęty (w tym drugi "odpoczynkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
marianna24 Re: Hellllo!!!!Czy jest ktoś ................ 03.02.05, 10:29 Dziekuje Wam kochane Foremki Odpowiedz Link Zgłoś