Dodaj do ulubionych

tyle nowych ciazy...

02.02.05, 02:00
az mnie zazdrosc zzera. Nie zrozumcie mnie zle ciesze sie bardzo z kazej
nowej ciazy, ale jednoczesnie za kazdym razem czuje lekkie uklocie i pytnie a
dlaczego to nie ja? Kiedy ja bede sie ciszyc moja ciaza. Jestem tutaj stala
bywaczka od dluzszego czasu, malo sie odzywam ale pilnie sledze Wasze losy.
Cuz moze i na mnie w koncu przyjdzie czas. Z poczatkiem marca rozpoczynamy
stymulowanie do in-vitro mam nadzieje, ze pierwszego i ostatniego. Zaciazone
nie zapominajcie o nas i slijcie fluidki ciazowe.
Pozdrawiam
magda
Obserwuj wątek
    • pollla Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 09:21
      Oj, jak dobrze wiem, o czym mówisz. A ja myślała, że to uczucie towarzyszy
      tylko mi. Ostatnio przestałam nawet pisać do wątków oznajmujących te super
      wieści i nie dlatego, że nie życzę dobrze dziewczynom i ich maluchom, ale aż mi
      się na płacz zbiera jak dotykam klawiatury i chcę napisać coś w takim wątku.
      Więc to nie jest żadna zawiść, tylko raczej żal, że mi się znowu nie udało. Od
      1 marca i my zaczynamy badania do ICSI i w maju lub czerwcu nasz debiut.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki
    • badarka Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 09:44
      A wiecie co? Ja to sobie wyobrażałam zawsze, że my tu stoimy w kolejce. Tylko
      nie wiemy, która jest pierwsza, która trzecia, a która dziesiąta. Więc każda
      następna wiadomość o ciąży to znak, że przesuwam się w tej kolejce coraz
      bliżej smile Głupie, ale mi pomagało.

Wam wcale nie musi pomóc, ale może choć uśmiechniecie się z mojej naiwności.
      pozdrawiam i ślę wiruski wciąż i wciąż, b.
      • invicta1 Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 09:54
        mnie "kłują" tylko informacje o ciążach natychmiastowych i bezproblemowych, że
        to możliwe tak "za darmo", bez nerwów, ale nie w moim przypadku niestetey, a na
        tym forum sa ludzie zmagajacy sie z niepłodnością, wiec ich sukcesy mnie
        podnosza na duchu, na zasadzie: innym sie w koncu udało i ja się doczekam!
        wszystkie moje gratulacje sa SZCZERE
        p.s
        teoria Badarki-bardzo fajnasmile ciekawe który mam numereksmile?
      • pszczolka2 Re: badarka - święte słowa:) 02.02.05, 10:13
        Uważam dokładnie tak samo, podpiuje sie pod tym co napisałaśsmile
        Każda zaciążona to mniejsza kolejka do upragnionego celu, na każdą znas
        przyjdzie swoja kolej. Trzymam kciki za nas wszystkie, kiedys napewno sie UDAsmile

Pozdrawiam,Ola
        32 cykl starań rozpoczęty (w tym drugi "odpoczynkowy"smile
        • 1nova Re: badarka - święte słowa:) 02.02.05, 13:18
          Wiecie, co? Ja wiem, ze za te slowa powinnam po lbie dostac - wiec juz sama sie
          stukam po lepetynie wink, ale... Mam wrazenie, ze i tu, tak jak w prawdziwym
          zyciu jestem taka ciapa, ze wszyscy sie przede mnie do tej kolejki wpychaja.
          Nawet jesli przyszli duuuuuuzzo pozniej ode mnie. I to mnie smuci, choc zal
          moge miec tylko do siebie - ze to ze mnie taka niezdara sad. A najgorsze jest
          wtedy, gdy mysle ze tak stojac w tej kolejce nie zdaze "przed zamknieciem"... i
          zostane z niczym. Co nie znaczy, ze nie ciesza mnie sukcesy innych i nie daja
          nadziei.
          • invicta1 Re: badarka - święte słowa:) 02.02.05, 13:20
            zmienić myslenie zmienic myślenie zmienić myślenie zmienić myslenie zmienic
            myślenie zmienić myślenie zmienić myslenie zmienic myślenie zmienić myślenie
            zmienić myslenie zmienic myślenie zmienić myślenie zmienić myslenie zmienic
            myślenie zmienić myślenie zmienić myslenie zmienic myślenie zmienić myślenie
            • 1nova Re: badarka - święte słowa:) 02.02.05, 13:24
              No, zmienilo sie... To co napisalam przyszlo po 4 latach sad.
              • invicta1 Re: badarka - święte słowa:) 02.02.05, 13:26
                na lepsze na lepsze na lepsze na lepsze na lepsze na lepsze na lepsze na lepsze

ostatnia umiera nadzieja
                • 1nova Re: badarka - święte słowa:) 02.02.05, 13:33
                  Invicta, ja to juz dosc dlugo "przerabiam" - gdyby nie nadzieja, to bym juz
                  dawno zwariowala. Po prostu mam gorszy dzien - jutro znowu bede pelna zapalu i
                  wiary, i usmiechnieta. Obiecuje! Nova
                  • invicta1 Nova trzymam za słowo! 02.02.05, 13:39
                    też miałam ten nick kiedy jeszcze nie trzeba było sie logowaćsmile
                    nie łam się, nie wiem czy to Cię pocieszy, ale moze rzuc okiem tu:
                    www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=268
                    • 1nova Re: Nova trzymam za słowo! 02.02.05, 13:48
                      A, to moze Ciebie kiedys, dawno temu prosilam o zmiane nicka - bo wtedy bylysmy
                      we dwie z takim nickiem smile. Zreszta wiem, ze nie jest zbyt oryginalny - ja
                      chcialam, zeby bylo od "novum", ale bardziej sie kojarzy z "nowa" wink. A co do
                      Bociana - dzieki, juz czytalam, przeciez ja ciagle cos czytam co ma mnie
                      podniesc na duchu wink. Ostatnio w Empiku otworzylam "Raport-Nieplodnosc" i
                      zobaczylam historie Xymeny, ktora pamietam z forum i ktora czytalam "live".
                      Dziwne uczucie smile. Buziaki! Nova
                      • invicta1 Re: Nova trzymam za słowo! 02.02.05, 13:57
                        a mój nota bene wcale nie ma się kojarzyć z kliniką INVICTA-chociaż się kojarzy,
                        ale miało być po łacinie (zboczenie zawodowesmile i określać moja postawę w
                        sprawie: invicta-bede walczyc az wygramsmile
                        • 1nova Re: Nova trzymam za słowo! 02.02.05, 14:03
                          Lubie lacine smile.
                          • invicta1 Re: Nova trzymam za słowo! 02.02.05, 14:04
                            ja też nauczyła mnie pokorysmile
                          • pietrek666 Heheheee 1 02.02.05, 14:07
                            1nova napisała:

> Lubie lacine smile.

Potoczną ? big_grinDD
                            • invicta1 Re: Heheheee 1 02.02.05, 14:10
                              no patrz i Pitera tu przyniosłosmile
                              • pietrek666 A co? A jak? 02.02.05, 14:12
                                invicta1 napisała:

> no patrz i Pitera tu przyniosłosmile
                                >
                                Wróciłem właśnie z dywanika i zajrzałem smile
                                A w poniedziałek widziałem sie ze szwagierką sad 14 tc sad((((
                                • invicta1 Re: A co? A jak? 02.02.05, 14:15
                                  na to nie ma rady nie oślepniemy na zwołanie
                                  dobrze, że jeszcze sa takie szwagierki, bo ludzkośc by wyginęła
                                  • 1nova Re: A co? A jak? 02.02.05, 14:20
                                    invicta1 napisała:
                                    > dobrze, że jeszcze sa takie szwagierki, bo ludzkośc by wyginęła

zwlaszcza, ze tyle osob sleczy tylko przed komputerem i czyta forum wink
                                    • invicta1 Re: A co? A jak? 02.02.05, 14:23
                                      ja tam działam wieczoramismile
                                      ps
                                      chyba nie dawała Wam w kośc ta nauczycielka skoro miło wspominasz łacine-to
                                      ewenementsmile
                                      • pietrek666 Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 14:38
                                        A w liceum taka baba uczyła łaciny, że w ciemnej bramie nie chciałbym jej
                                        spotkać big_grinD
                                        • invicta1 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 14:40
                                          haha Jola Jej imie bylo?
                                          mature u Niej zdawałamsmile
                                          • pietrek666 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 14:49
                                            Nie wiem... Nawet nazwiska nie pamiętam.
                                            A w którym LO?
                                            • invicta1 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 14:51
                                              nie mozesz znac LO bo to nowe
                                              babka nazwisko na CZ.
                                              • pietrek666 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 14:57
                                                Że niby ja za stary jestem? A Ty rok po maturze? UCHO OD ŚLEDZIA !!! Ale za to
                                                moje liceum kończył Gunter Grass, Anna Jantar (albo Halina Kunicka) i ten
                                                polski zapaśnik Andrzej Supron.
                                                • invicta1 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 14:59
                                                  a moje skończyłam jasmile
                                                  co mi tam Suprony i Kunickie jakieśsmile
                                                  może i stara dupa jestem, ale świetnie się maskujęsmile
                                                  • pietrek666 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 15:07
                                                    Czym? Siatką czy płaszczpałatką? big_grinDD
                                                  • invicta1 Re: Ufff... Mnie to szczęście ominęło !!! 02.02.05, 15:13
                                                    worem pokutnym tudziez mosznowymsmile
                                                  • pietrek666 To wszystko tłumaczy :DDD 02.02.05, 15:33
                                                    Z workiem mosznowym na głowie jesteś NAPEWNO nie do poznania!!!
                                                    Ale co na to Twój M.? W tym czasie siedzi w domu? A swoją drogą ON TO MA
                                                    JAJA big_grinDDDD
                                                  • invicta1 Re: To wszystko tłumaczy :DDD 02.02.05, 15:35
                                                    a żebys wiedział ma jak dzwony Zygmunta sztuk dwiesmile
                                                  • pietrek666 Re: To wszystko tłumaczy :DDD 02.02.05, 15:46
                                                    Jak dzwon to się ma serce, a jaja jak serce (dzwonu oczywiście) Hihihiii
                            • 1nova Re: Heheheee 1 02.02.05, 14:19
                              No, nie, kuchennej nie uznaje wink. Choc lacina z jaka ja sie stykam dla kogos
                              z klasycznym wyksztalceniem pewnie jest okropnym belkotem. Ale lacine ze szkoly
                              sredniej pamietam (choc ze wzgledu na moj wiek nie jest to latwe zadanie smile-
                              mialam super nauczycielke i naprawde lubilam te lekcje smile.
      • anusia_22 Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 13:23
        brawo badarka!!!wspaniale porownanie z ta kolejka, kiedys tego nie rozumiala,
        ale doklADNIE TAK JEST, POZDRAWIAM a.
        • magda11385 Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 15:23
          ta kolejka to mi sie podoba, ale tez sie czuje jak ta ciapa przed ktora sie
          wszyscy wpychaja. Mimo mojej "zazdrosci" ciesze sie z wszystkich ciazy. Tylko
          ciagle sie zastanawiam jaki numere ja trzymam w garsci...
    • cetka Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 19:07
      a ja coraz czesciej ostatnio mysle, ze niedlugo zamkna to forum, bo zostane
      tylko ja jednasad cuda uparcie mnie omijajasad
      • invicta1 Re: tyle nowych ciazy... 02.02.05, 19:09
        jeśli coś/kogoś zamkną to mnie za te szajbe co odstawiam na forumbig_grin
      • pietrek666 Cetka!!! Zostanę z Tobą :DDD 03.02.05, 09:00

• cetka Re: Cetka!!! Zostanę z Tobą :DDD 03.02.05, 18:09
          nie na dlugo - wokol mnie same ciezarne - chyba przynosze innym szczescie...
          • pietrek666 Re: Cetka!!! Zostanę z Tobą :DDD 04.02.05, 09:29
            cetka napisała:

> nie na dlugo - wokol mnie same ciezarne - chyba przynosze innym szczescie...

Oby... Oby... Ja wprawdzie nie zajdę, ale może Misi się udzieli smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka