1979ju Re: Lublinianki co nowego u Was 14.02.05, 21:38 Cześć Beti Jestem już po @ no i ciekawa jestem tego cyklu. Wspomagam sie też ziólkami z jasnota białą..Jeszcze musze zaczekać miesiąc na monitoring, poczekac na rezultaty leczenia tarczycy. W przyszłym tyg. ide skontrolowac TSH, no i zobaczymy... A co u Ciebie? Pozdrawiam, Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re: Lublinianki co nowego u Was 15.02.05, 16:20 ja czekam na @i zaczynam cykl z clo,podobno jestem wyjątkowo trudną pacjętką ,ale nadzieja mnie nie opuszcza,chyba też pokuszę się na ziółka Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Lublinianki co nowego u Was 15.02.05, 19:07 Nie martw się na pewno będzie wszystko dobrze, 3maj się A dlaczego jestes trudną pacjentką? Pozdr, Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
namad1 Re:beti 15.02.05, 21:57 Ja również jestem trudną pacjentką,Wdowiak to mówi prawie każdej, bo z takimi dziewczynami jak my nie jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re:beti 16.02.05, 08:31 Dziś, pełna nadziei zrobiłam test ciążowy- jedna, wstrętna krecha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re:beti 16.02.05, 08:34 Wiecie co ja bym nie zniosła doktora, który by mi mówił ze jestem trudną pacjętką. Moze to dziwne ale potrzebuję nadziei a nie krytyki. Takie zachowanie mnie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re:kkkkk4 16.02.05, 16:06 wiesz co,ja natomiast do krytyki podchodzę obojętnie,wręcz napędza mnie ona nową siłą,może to chore,ale narazie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: Lublinianki co nowego u Was 17.02.05, 13:44 Dziewczyny, określenie "trudna pacjentka" nie jest ani wyrokiem ani krytyką. Sama byłam taką "trudną pacjentką" i wiem co to znaczy. A chciałybyście ciągle słyszeć słodkie zapewnienia że wszysko jest dobrze choć same czujecie że tak nie jest? Leczyłam się u tego samego lekarza i tylko dzięki niemu mam córkę. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re: aisz 17.02.05, 16:42 jeśli nie jest to tajemnicą,to czy mogłabyś powiedzieć u kogo się leczyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re: aisz 18.02.05, 14:33 uściski dla Ciebie i córeczki,dzięki za odp.pozdrawiam,trzymaj się cieplutko,może i ja będę miała to szczęście........... Odpowiedz Link Zgłoś