seseczka 28.02.05, 09:10 czy możecie wejśc na Bociana? czy tylko ja mam problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell_a Re: co z Bocianem? 28.02.05, 09:26 saseczka na pewno bocian jest przenoszony na inny serwer. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkab Re: co z Bocianem? 28.02.05, 18:11 A ja sie chyba nie umiem tam zalogować. Próbowałam juz 2 razy. Czy ja jestem taka głupia? Dostawałam link, który nalezało odwiedzic w ciągu 24h. i tak robiłam, ale niestety mój login i tka dalej był nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
izagazeta Re: co z Bocianem? 02.03.05, 22:37 MAM TAKI SAM PROBLEM- WIDAĆ ZE TO NORMALNE Odpowiedz Link Zgłoś
beti36w Re: co z Bocianem? 28.02.05, 18:15 ja dostałam wiadomość,że coś się dzieje z serwerem,ale co pytam? ja już od ok. tygodnia nie mogę się zalogować,"wyrzuca" mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nell_a Re: co z Bocianem? 01.03.05, 08:40 beti36 a nie zmieniałaś może w ostatnim czasie przeglądarki lub ustawień przeglądarki może masz ustawione żeby nie akceplować ciasteczek. Ustawia się to w opcjach internetowych Wtegy za każdym razem będzie Ci się pokazywało żeby zalogować sie ponownie. Może to to? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: co z Bocianem? 01.03.05, 08:44 Ja też miałam problem i odpuściłam sobie. Teoretycznie się zalogowałam i zaraz po otrzymaniu mail'a odwiedziłam stronę i nic. Nawet gdzieś napisałam coś od siebie ale nie mogę znaleźć gdzie to jest. Myślałam, że kumam tej techniki...i nie jest to ciasteczkowy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: co z Bocianem? 01.03.05, 08:44 Myślałam, że NIE kumam tej techniki...sorki Odpowiedz Link Zgłoś
agwoj Re: co z Bocianem? 01.03.05, 09:33 miałam ten sam problem; dokładnie jak opisuje sikorkab Nie udało mi się zalogować... myślałam, że to wina mojego kompa i dałam sobie spokój... ale widzę, że problem tkwi gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: co z Bocianem? 03.03.05, 15:04 ja to samo - próbowałam i nic mi z tego nie wyszło; jak byście zauważyły, że coś się zmieniło to dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
agnesta Re: co z Bocianem? 03.03.05, 15:24 Mój problem z zalogowaniem polegał na tym, że tylko klikałam na link, który dostałam. Link nie był podświetlony w całości, trzeba wiec po prostu cały skopiować, łącznie z tą nie podświetloną częścią Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka1974 Re: co z Bocianem? 03.03.05, 15:33 Ja miałam taki sam problem, co Agnesta.Spróbowałam zalogować się od nowa pod innym nickiem i na inne konto, przysłali link, tym razem prawidłowy, cały podświetlony i udało się Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: co z Bocianem? 10.03.05, 15:49 no to i ja sprobuję jeszcze raz; na którym forum się najczęściej pojawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś