Dodaj do ulubionych

PO ILU DNIACH JAK NIE WYSTĄPI @ SIĘ MARTWIĆ

24.03.05, 08:27
Wesprzyjciemnie swoją wiedzą: mam od prawie 20 lat BARDZO regularne okresy.
Najwięcej w karierze opóźnienia miałam 4 dni, kilka razy bywało 1 lub 2 dni,
ale sporadycznie. W tym cyklu miałam HSG - czy to może powodować
opóźnienie? Po ilu dniach opóżnienia powinnam się martwić i pójśc z tym do
gina ?

Pozdrowienia,
s
Obserwuj wątek
    • sandra123 PROSZĘ , NAPISZCIE COŚ........ 24.03.05, 14:35
      • magdamajewski Re: PROSZĘ , NAPISZCIE COŚ........ 24.03.05, 20:19
        przy HGS powinno sie zachowac calkowita abstynencje albo uzywac wiarygodnych
        zabezpieczen, bo ciaza w tym samym miesiacu co hgs jest bardzo nie zalecana,
        jesli sie do tego nie stosowalas, zrob test sikany albo najlepiej z krwi, zeby
        mniec 100% pewnosc, ze nie jestes w ciazy. Jesli bedzie negatywny to idz do
        gina, on ci najlepiej poradzi co zrobic, moze go wywolac. Pamietaj, ze kazdy
        stres, zamartwianie sie itd... moze spowodowac opoznienie sie okresu
        magda
    • pszczolka2 Re: PO ILU DNIACH JAK NIE WYSTĄPI @ SIĘ MARTWIĆ 24.03.05, 22:51
      Sandro, jak robiłam hsg, ordynator bo mnie prowadził powiedział - a teraz niema
      na co czekać, pędzić do domu i sie starać, póki wszystko jest przepchane
      (ładnie powiedziane)hihihi. I to nie tylko od niego usłyszałam takie słowa,
      bardzo dużo lekarzy zaleca współżycie zaraz po hsg. A więc jak widzisz zdania
      są podzielone. Powodzenia.
      ps: brak @= ciążasmile

Pozdrawiam,Ola
      34 cykl starań (czekam na @)
      • bzz.basia Re: PO ILU DNIACH JAK NIE WYSTĄPI @ SIĘ MARTWIĆ 27.03.05, 12:16
        Hej!Z mojej strony to wyglądało tak:rok temu,kiedy miałam robione hsg,lekarz
        stwierdził,że nie ma co marnować cyklu i miałam w nim również iui,cykl trwał 33
        dni,ale brałam duphaston i mógł być wydłużony.Moje cykle be żadnych leków były
        regularne 30 dni (od maja ub.roku 28-29) a ostatni cykl trwał 36 dni-bez
        żadnych leków,myslę że to może efekt przesilenia wiosennego,niemniej w Twoim
        przypadku życzę POWODZENIA !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka