Dodaj do ulubionych

Miałam sen z bobaskiem i nic...

29.03.05, 21:21
Około 10 dni temu sniło mi sie że tulę niemowlaka (chyba swojego), ale
niestety wczoraj dostałam @ i nic. Ten sen należał do tych tzw. odwrotnych,
śni sie odwrotność do rzeczywistości. Szkoda a miałam taką nadzieje ze tym
razem będzie OK.
Obserwuj wątek
    • beatrice73 Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 29.03.05, 22:41
      od momentu iui nie sni mi sie nic innego jak wszelkie wersje pozytywne - ciaze,
      brzuszki, niemowlaczki... ajajaj, mam nadzieje ze bedzie dobrze
      pozdrawiam
    • abneptis Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 31.03.05, 11:20
      mi się ostatnio snilo że mam małą córkę (niemowlę) i karmię ją piersią i mam
      massse pokarmusmile
      Niestety wczesniej na urodzinki mojego M dla zabawy kupiłam mu wielki sennik
      i znalazłam w nim że jak kobiecie w związku sni się, że ma małe dziecko to ...
      niestety oznacza to porażkę(ale nie bylo powiedziane jaka-> może byc to np
      porażka @, która nie przyjdzie-> no to sobie wytlumaczyłam)
      Pozdrawiam
      • invicta1 Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 31.03.05, 11:22
        mi w cyklu nieudanym z resztą sniło się tulenie bobaska, a wcześniej, ze mi
        maleństwo porwali, ale to było jak się dowiedziałam o PCOS-jakbym traciła coś
        bezpowrotnie-teraz snów dziecięcych braksmile
        • reniaszcz Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 31.03.05, 11:26
          Mi w tym cyklu śnił się bocian, sprawdziłam w senniku ( a co) i oznacza
          to "szczęście dla całej rodziny". Ale niestety dzisiaj robiłam test i moja
          pierwsza IUI nie powiodła sie
          • dragonia Koszmar 31.03.05, 12:11
            Na święta jechaliśmy do rodziców, jechała z nami nasza koleżanka z mężem,
            koleżanka jest w 4 miesiący ciąży. Przez 3 godziny drogi ani słowem nie
            rozmawiałyśmy o jej ciąży. Zresztą o ciąży dowiedziałam się od jej brata.
            Póxniej w nocy śniło mi się, ze koleżanka (choć w śnie była bardziej podobna do
            swojej siostry, która ma już dwóujkę dzieci)dorwała się do samochodu i tak nim
            szalała że miała wypadek. Samochód był cały zmasakrowany ona była cała we krwi.
            I działo sie coś co wyglądało jak poronienie lub poród. A koleżanka wyglądała
            na martwą.

To był smutny sen nikomu oprócz Was o nim nie mówiłam.

Czy aż tak zazdroszę zaciążonym??

sad
            • majah1 sny 10.04.05, 23:06
              Te sny są strasznie ciężkie, zwłaszcza jak poczyta sie w senniku co one
              oznaczają. Ciesze sie że tylko 1 raz miałam taki sen. Uff.
    • rotkaeppchen1 Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 10.04.05, 23:09
      Czesto sie sni to, o czym sie duzo rozmysla, szczegolnie przed snem. I mnie nie
      raz snily sie dzieci, ciaze, to bardzo przyjemne sny, gorzej jest po obudzeniu,
      jak sobie uswiadomie, ze to tylko sen.
      • elutka_111 Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 11.04.05, 00:49
        Też miałam kiedyś strrraszny sen sad Snilo mi się, że po wielu próbach wreszcie
        zaciążyłam ... i urodziłam 2 chłpoców1smile byli sliczniutcysmile Niestety, okazalo
        się, że to były wcześniaki i miały jakąś wadę serduszka i nie udało się ich
        uratowaćcrying Niestety ... cryingPłakać mi się chciało jak się obudziłamsad
        • monisia81 Re: Miałam sen z bobaskiem i nic... 11.04.05, 01:13
          rowniez snie ze mam dziecko lub snie moj porod.lecz przewaznie w tych
          snach jest niewadoma plec tego dziecka.choc ostatnio przysnilo mi sie ze
          urodzilam chlopca,dalam mu na imie maciek(tak ma naimie tez moj kot)w tym
          snie nie dawalam mojemu dziecku jesc,ale on nawet nie plakal.mama w tym
          snie mnie wywzwala ze caly dzien dziecko nie jadalo ,a ja robilam
          sobie wyrzuty ze mojemu dziecku dalam
          imie takie jak nosi moj kot-porabany sen...
          lecz tylko w tych snach czuje swoje spelnienie,czuje sie matka.tylko w
          tych snach spelnia sie moje marzenie...i ciesze sie gdy te sny sie
          pojawiaja,szkoda tylko ze trzeba sie obudzic...gdzie nie ma obok mnie
          tego malenstwa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka