elutka_111 06.04.05, 22:47 Dziewczyny, czy któraś z Waz brała te tabletki? Jakie mają skutki uboczne? Tycie, trądzik, depresja czy coś innego? Jak na Was zadziałały? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judyta10 Re: Orgametril 07.04.05, 08:05 cześć ja brałam i nie przypominam sobie żebym jakoś szczególnie źle sie czuła i skutków ubocznych też nie zaobserwowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Orgametril 07.04.05, 08:11 Witaj, ja kiedyś go brałam ale krótko. Nie pamiętam, żebym miała jakieś skutki uboczne, wiem, że nie można się opalać na solarium, bo wychodzą plamy i to wiem z autopsji również. Wpisz może w wyszukiwarkę słowo orgametril a na pewno duzo znajdziesz na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Orgametril 09.04.05, 21:41 A jak skończyłyście brać te tabletki to pojawil Wam si okres (jezeli brałyście nie będąc w ciąży), czy może w trakcie??? Ja brałam już 10 dni luteine, teraz od 5 jestem na orgametrilu i niestety @ nie ma i nie ma żadnych oznak, żeby miała się pojawić (poza bólem piersi, ale to prawdopodobnie od progesteronu) Napiszcie jak długo powinnam czekać na @ po tych tabletkach. Dziekuj za wszystkie odpowiedzi, nie wiem, co bym bez Was zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
mziaja Re: Orgametril 12.04.05, 17:13 Bralam Orgametril w zeszlym roku-ponad 4 m-ce 2 x dziennie i przeszlam to strasznie-bylam wprowadzona w sztuczna menopaze i mialam wszystkie z nia zwiazane objawy+ wypadanie wlosow, pojawily sie zylaki, problemy z sercem... Dziwnie sie czuje ze jestem wyjatkiem bo znowu taka stara jeszcze nie jestem (30)... Odpowiedz Link Zgłoś
nuncjatka Re: Orgametril 12.04.05, 18:53 Ja bralam przez 3 miesiace. W pierwszych dwoch tygodniach strasznie sie pocilam, cale szczescie zadnych innych skuutkow ubocznych nie mialam. Na pierwsza @ po skonczeniu kuracji czekalam 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś