nicol.lublin 18.04.05, 20:08 jakiej firmy farmaceutycznej jest to cholerstwo? i po ile za amp/75 mg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angieblue26 Re: MENOPUR 19.04.05, 09:54 Ja bylam stymulowana do IUI Menopurem. To swietny lek, pecherzyki rosna moze wolniej niz po Clomidzie, ale bedziesz miala za to dobry sluz i piekne endometrium Mi sie udalo, niestety nie do konca, ale to juz nie wina Menopuru, ale mojego organizmu.. Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: MENOPUR 19.04.05, 14:26 u mnie inny problem: jestem w trakcie długiego protokołu do inv. obecnie biorę Gonal F 75 (3 amp/ dobę) a potem chyba jednocześnie ??? Gonal i Menopur albo zmienią mi Gonal na Menopur ??? ktoś tak miał ??? napiszcie coś Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: MENOPUR 19.04.05, 15:18 tak brałam najpierw gonal, potem gonal + menopur , potemjeszcze plus cetrotide. w zależnoości od tego jak się udaje stymulacja bierzesz tego duzo lub malo. pozdr. Inga Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszcz Re: MENOPUR 19.04.05, 15:25 Cześć! Wczoraj wróciłam od lekarza i powiedział mi że menopur zastąpił menogon. Że to jest to samo. Ale dziwię się bo menopur kupuję po 115 zł. za ampulke, a wczoraj był w aptece jeszcze menogon i zapłaciłam 120 za 2 ampułki. Wiecie coś na ten temat/ Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin do Ingi 19.04.05, 23:02 błagam cię, napisz ile tego w sumie ci poszło w całym protokole i jaki był skutek (ile komórek i ile zarodków) Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: do Ingi 20.04.05, 21:34 nicol, nie jestem w stanie chyba tego odtworzyć , na karcie informacyjnej stymulację do krótkiego mam opisaną tak: cetrotide 3-0,25 ( co chyba oznacza 3 ampułki) gonal 3-1-2 amp dziennie co chyba oznaczcza 3x1 ampuła i 3x2 ampułki menopur1-2-5-4 ampułki i to chyba jest 1x2 i 5x4 ampułki. Zajrzyj moze na wątek ICSI styczeń tam opisywałam na bieżąco protokół może da się zrekonstruować i inne dziewczyny też opisywały stymulację.Miałam 4 zarodki, poprzednio miałam długi protokół, więc trochę inną stymulację,ale efekt dokładnie ten sam- 4 zarodki, a komórek 6. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: do Ingi 20.04.05, 21:40 nicol, zajrzalam na ICSI styczeń i rzeczywiście na tamtym wątku się szczegółowo wyspowiadałam z zastrzyków, więc może tam zajrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
agunek Re: MENOPUR 20.04.05, 21:15 Reniaszcz a gdzie udało Ci się jeszcze kupić menogon? moja koleżanka pilnie potrzebuje 2 ampulki. Odpowiedz Link Zgłoś