Dodaj do ulubionych

to będzie szczęśliwy MAJ

30.04.05, 22:31
Witam wszystkie te które w miesiącu maju działają; przyjmujemy wszystkie
dzieciaczki czy to będą letnie czy zimowewink
Nadeszła @ a więc od jutra zaczynam seryjkęwink mam krótki protokół ICSI, i mam
nadzieję że w połowie miesiąca transferek większej ilości niż ostatnio.
Zyczę wszystkim aby ten 26 maj - stał się też naszym świętem.
Obserwuj wątek
    • niunia90 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 30.04.05, 22:33
      Witaj ma_inka!
      od razu do ciebie dołączam. co prawda ja dzisiaj działałam, ale to już prawie
      maj, no i w maju testowanie-za dwa tyg.
      Powodzenia smile
    • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 30.04.05, 22:34
      gorąco życzę tego Tobie, sobie i wszystkim majowym transferowiczkom!
    • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 30.04.05, 22:37
      Dziś 9 dzień cyklu, mrozaczki mam nadzieję już za kilka dni, na razie nie ma
      torbieli, ładne endo, ładny estradiol, zarodki tez ładne choć chwilowo
      zamrożone. Ściskam. Inga
      • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 30.04.05, 22:54
        Daj dokładnie znać kiedy rozmrażanie będziemy trzymały mocno kciuki pozdrawiam
        Inka
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 30.04.05, 22:46
      Niunia - możesz się cieszyć bo jesteś już po najgorszym - teraz tylko bądź
      dobrej myśli.
      Ingo bardzo się cieszę że to paskuctwo wchłonęło się.
      Widzę że póki co ja jestem w tyle bo pewnie przyjmowanie ok 12-14 maja, ale co
      tam tak długo już czekam to te parę dni też wink
    • ewa778 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 01.05.05, 14:55
      trzymam wszystkim majoweczkom kciuki- sobie tez. tylko, ze test ciazowy mam 13
      maja w piateksad ogolnie jestem nastawiona pozytywnie i mam gleboka nadzieje, ze
      tym razem sie uda. nie dopuszczam do siebie zadnych innych mysli. jakby cos,
      bede sie martwila za 12 dni. dziewczyny, cieszcie sie tym czasem. glowa do gory!
      pozdrawiam was serdecznie
    • amarka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 02.05.05, 12:14
      Cześć!
      Ja też zaczynam wreszcie starania po poronieniu i histeroskopii,
      tak bardzo chciałabym aby ten MAJ był owocny dla nas.
      Boję się kolejnych rozczarowań ale i tak nadzieja jest silniejsza.
      Podobno maj to najbardziej płodny miesiąc w roku, zobaczymy...
      Serdecznie Was pozdrawiam.
      • ewa778 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 03.05.05, 11:49
        amarka, to nie jest podobno najplodniejszy miesiac w roku, tylko ze PEWNOSCIA
        najplodnijszysmile
        • margola111 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 03.05.05, 18:36
          hej dziewczyny. Dołączam do was i ja. TO nasz kolejny miesiac staran i drugi z
          duphastonem...oby nam to cos pomoglo i dalo dzieciaczka. POzdrawiam wszystkie z
          Was i mam nadzieje ze sie zaciazymy smile
    • neerroo Re: to będzie szczęśliwy MAJ 03.05.05, 22:16
      witajcie kochane :0) ma_inka ,niunia 90 ,inga 30 moze mnie jeszcze
      pamiętacie???

nic nie pisałm ,bo nic się nie działo...czekam do sierpnia i dopiero sad( wtedy
      zacznę kolejny raz...moze szczęśliwy??

Wszystkim życzę ,żeby to był właśnie TEN maj .buziole.Pa.
      • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 04.05.05, 00:25
        Neerroo oczywiście że cię pamiętamy smile Ja już teraz podchodzę drugi raz tym
        razem do ICSI ale kto to wie... może w sierpniu będę przyjmowała mrozaki ...
        A od sierpnia... możesz się jeszcze załapać na przyszłoroczne święto wink
        pozdrawiam Inka
      • inga30 Re: neerroo 04.05.05, 09:47
        oczywiście że Cię pamiętam z naszego pechowego początku roku sad, kiedy by to
        nie było będę tu za Ciebie trzymac kciuki, gdzie będziesz podchodzić w
        sierpniu?
    • niunia90 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 04.05.05, 14:04
      Nerroo, witaj!!! Oczywiście, że cię pamiętam!!! Nawet ostatnio o tobie
      myślałam, bo się nie odzywałaś. Ja mam wielkie oczekiwanie na test a tobie
      życzę spokojnego oczekiwania na sierpień. To już naprawdę niedługo!
      Pozdrawiam gorąco.
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 04.05.05, 17:32
      Ingo kiedy przyjmujesz śnieżynki?
      Ja w piątek idę na podglądanko smile zobaczymy jak tym razem się rozwija.
      A czy ktoś wie co u Piegooska?
      • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 04.05.05, 23:02
        dziś byłam na USG, endo 11, dostałam luteinę i jeszcze progynovę, jeśli maluchy
        przetrwaja rozmrażanie ( piątek wieczorem) to w sobotę transfer.
        Modlę się żeby im się udało. Trzymajcie kciuki.
        Właśnie co u piegooska, co u mutantowej co u innych dziewczyn? Buziaki. Inga
        • ewa778 Inga, trzymym kciuki 05.05.05, 16:12
          Inga, trzymym kciuki za ciebie i za wszystkie inne dziewczyny, ktore sie
          przyotowuja, badz sa w tarkcie. ja jestem nadal baaardzo optymistycznie
          nastawiona do moich malenstw. mam nadzieje, ze sie u mnie zozgoscily na calego.
          jeszcze tydziensmile
          • nicol.lublin Re: Inga, trzymym kciuki 05.05.05, 22:01
            hej dzieweczki! ja miałam transfer 2.05, podali mi dwa zarodki, został jeszcze
            jeden z szansą na dalsze3 podziały i zamrożenie, ale z wrażenia zapomnieliśmy w
            środę zapytać czy go zamrozili czy nie nadawał się. przypominam, żźe jestem po
            ICSI, było 12 pęcherzyków, z tego pobrano 9 komórek dojrzałych, zapłodniło się
            5, a podzieliło tylko 3 sad
            oby skutecznie. testuję 16.05
            • inga30 Re: Inga, trzymym kciuki 05.05.05, 22:12
              nicol, ewa , inka , i wszystkie dziewczyny trzymam kciuki żebyśmy wreszcie
              mogły cieszyć się dniem matki. Ależ tu się będzie działo test za testem.
              Dziewczyny po transferze dbajcie o siebie i wasze maleństwa w brzuchach. Inga
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 05.05.05, 22:25
      Nicol to nie jest zbyt dobry wynik ale pociesz się ja po ostatnim INV z 13
      pobranych a 11 dobrych miałam tylko jeden zarodek który niestety nie został ze
      mną sad
      Dziewczyny trzymam mocno kciukasy, Ingo ja będę pewnie z tygodniowym
      opóźnieniem testowała smilejutro jadę na oglądanko - zobaczymy ile ich tam mamsmile
      Ale co niektóre z was mają już dobrze - pozostało tylko odliczanie, a przede
      mną jeszcze długa i kręta droga.
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 06.05.05, 21:03
      witajcie dziś było oglądanko i trochę małe te moje pęcherzyki smile słabiej rosną
      niż ostatnio, a punkcja planowana na środa/czwartek. Na ilość nie narzekamwink
      aby jednak podrosłysad
    • inga30 Re: śnieżynki już u mnie 07.05.05, 13:49
      witajcie, mrozaczki rozmroziły się ładnie, już są u mnie w brzuchu, zaczynam
      teraz żmudne czekanie na wynik, potrzymacie kciuki???
      • ewa778 Re: śnieżynki już u mnie 07.05.05, 13:58
        potrzymamysmile
      • ma_inka Re: śnieżynki już u mnie 07.05.05, 14:35
        Ingo bardzo sie cieszę że wszystko jest ok trzymam kciukasy - ja też ich trochę
        potrzebujęsmile
        • niunia90 Re: śnieżynki już u mnie 07.05.05, 15:23
          ma-inko, twoje pęcherzyki mają jeszcze trszeczkę czasu. A podobno rosną po 3mm
          na dobę!
          Trzymam kciuki za twoje pęcherzyki i za maleństwa Ingi.
          Dziewczyny, musi być dobrze!!! To przecież maj - najpiękniejszy miesiąc w
          roku!!!
          Pozdrówka smile)))
          • ewa778 Re: śnieżynki już u mnie 07.05.05, 17:20
            co do najpiekniejszego miesiaca w roku- spojrzcie tylko za okno. u mnie leje jak
            z cebrasmile chyba to wlasnie ta beznadziejna pogoda tak wplywa na moje samopoczucie.
            slonce gdzie jestes????
            buziaczki
            ewa
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 08.05.05, 17:05
      Słoneczko jeszcze wyjdzie a bez zacznie ładnie kwitnąć i pachnieć smile
      Muszę wam się pochwalić że tym razem naprodukowałam ich sporo bo mam ich w
      sumie aż 20 fakt że nie są może największe ale mam nadzieję że będą dojżałe a
      nie przełożyło się to na ilość (te większe 12-14 mm i jeden 17mm) A stymulowana
      jestem podobnie jak ostatnio - fakt teraz stymulacja przedłuży się chyba o 1
      dzień bo były małe. Jutro znów podglądanko i pewnie jak dobrze pójdzie środa
      punkcja. pozdrawiam i trzymam kciukasy za wszystkie potrzebującesmile
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 09.05.05, 19:34
      witajcie
      dziś na oglądnku byłam a w środę punkcja, kciukasy potrzebne smile
      • niunia90 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 09.05.05, 19:37
        Ma_inka, trzymam mocno a od środy będę trzymała jeszcze mocniej.
        Pozdrowienia smile))))))
      • inga30 Re: inko 09.05.05, 19:58
        z przyjemnością potrzymam kciuki żeby wszystko pięknie poszło. Będzie to
        również urozmaicenie moich dni. Dziś wyspałam się prawie cały dzien z
        przerwami na małe co nie co, trochę poczytałam, trochę zajrzałam na forum. No
        nic - jeszcze osiem dni smile smile W każdym razie staram się moje zarodki skusić do
        pozostania w brzuchu leniwym trybem życia i dobrym jedzeniem. Bo jak te
        poprzednie ciągałam do pracy to zwiały, chyba było tam za nudno dla dzieci.
        • nicol.lublin Re: inko 09.05.05, 21:00
          hej, kochane!! ja dzisiaj równo tydzień po transferze, wyglądam objawów i nic :-
          ( napiszcie jak to powinno być, proszę...
          • inga30 Re: inko 09.05.05, 21:09
            Nicol, Wytrzymaj jeszcze trochę, a za trzy dni leć na betę bo wtedy jak jest
            ciąża to beta powinna już być dwucyfrowa, na objawy machnij ręką, czasem są , a
            ciąży nie ma, albo nie ma żadnych a ciąża jest, a poza tym pewnie bierzesz kupę
            leków więc nigdy nic nie wiadomo co ewentualnie jest objawem leków a co ciąży.
            Ja zwykle nie miałam objawów, moze trochę piersi powiększone, może mnie coś
            zakuło i nie było ciąży.
            U mnie dziś dopiero 2 dzień po transferku, napisz jesli możesz jakie leki
            przyjmujesz i czy leżysz czy pracujesz. ( Ja biorę luteinę, progynowę i
            clexane). Trzymam za Ciebie kciuki moooocno. Potrzeba nam dzidziusia na tym
            wątku!!!!
            • nicol.lublin Re: inko 09.05.05, 21:52
              cholera, ja tylko utrogestan, ale co tam, jak ma być dobrze to będzie. chyba
              poczekam jeszcze tydzień, bo boję się wyniku jednocyfrowego. zawsze lepiej "być
              w ciąży" chociaż te 2 tygodnie zanim się dowiesz, że nie jesteś. uwielbiam te
              sms'y od męża w stylu "pilnuj dziewczyn smile"
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 10.05.05, 19:28
      dziewczyny mam coraz większego stracha, boję się aby tych zarodeczków było
      więcej - niby pęcherzyków jest ale .... ostatnio też było aż 11 dobrych sadi
      tylko 1 zarodek został; wiem teraz szansą jest ICSI ale ... niby plemniki męża
      są ok to co było/jest nie taksad
      • inga30 Re: inko 10.05.05, 20:18
        zakaz panikowania!!!może za grube otoczki komórek skoro plemniki się nie
        przebiły, teraz je po prostu zapakują pod mikroskopem do komórek i ładnie się
        rozwiną. Co jest nie tak to przecież niewiadomo, będzie dobrze, trzymam kciuki.
        Inga
        • niunia90 Re: ma_inko 10.05.05, 20:59
          ma_inko, na bok złe myśli! Myśl pozytywnie!!! Ciesz się, że żołnierzyki OK!!!
          To już połowa sukcesu! Będzie dobrze, tylko musisz w to uwierzyć. I możesz być
          pewna, że jesteśmy z tobą i będziemy w każdej minucie oczekiwań na test!!!!!
          Głowa do góry. Pozdrawiam smile)))))))))))))
          • inga30 Re: ma_inko!!!!! 11.05.05, 11:37
            inko trzymam kciuki za Twoją punkcję, za dużo dobrych komóreczek, trzymam też
            kciuki za dzielnie czekające na wynik: niunię, ewę, nicol i inne dziewczyny!!!!
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 11.05.05, 18:11
      Dziękuję wszystkim za kciukasy - zaowocowały smile mam aż 20 komórek w tym może
      jedna odpaść, ale to wynik na pierwszy rzut oka pani biolog teraz wszystko
      zależy od .... Czuję się tak sobie więc zmykam do wyrka, ale po narkozie jest i
      tak o niebo lepiej niż po znieczuleniu. Jutro dowiem się jak się dzielą i w
      sobotę transfer. Pozdrawiam i trzymam kciuki za potrzebujące smile
      • nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 11.05.05, 23:27
        ale ci zazdroszczę! takie przedszkole!
        • niunia90 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 12.05.05, 12:26
          inka, wiesz już jak się dzielą twoje komóreczki????
          Trzymam kciuki aby wszystko było wspanialesmile)))
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 12.05.05, 15:55
      niestety/stety sama nie wiem jak to nazwać mam tylko/aż 6 zarodków ale nie
      wiadomo jak się będą dalej dzieliły i ile jeszcze z nich odpadniesad widocznie
      coś z genetyką u mnie, sama nie wiem czy cieszyć się czy beczeć bo przy 20
      komórkach ....
      • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 12.05.05, 16:22
        cieszyć się, to naprawdę dużo 6 zarodków!!!! napisałam do Ciebie na priva
        • seseczka To Jest szczęśliwy Maj! 13.05.05, 13:58
          jestem po I isci , tydzien temu transfer - beta 65! hahah
          • inga30 Re: To Jest szczęśliwy Maj! 13.05.05, 14:11
            fantastyczna wiadomość,gratulacje, napisz jakie miałaś zarodki, czy miałaś AH,
            czy masz jakieś objawy no i czemu zrobiaś betę tak szybko. U mnie dziś 6dpt,
            objawów żadnych , nastrój średni, ale troszkę mnie podniosłaś na duchusmile
            • inga30 Re: seseczko 13.05.05, 14:18
              to już 2 udane ICSI w tym tygodniu , Twoje i Soffi, super super super, mam
              nadzieję że to nie koniec. Inga 6dpt
              • seseczka Re: seseczko 13.05.05, 15:41
                inga sory zle policzyłam dzisiaj jest 9 dzień po transferze. w mojej klinice
                tak szybko robi się betę żeby dać szansę i zwiększyć dawki leków. objawy mam
                takie, że pobolewa mnie na okres i na to biorę nospę i drugi objaw jest taki,
                że zasypiam na stojąco smile
                • inga30 Re: seseczko 13.05.05, 16:28
                  uffff, a już się zastanawiałam nad tą betąsmile, zwykle robiłam 10dpt, teraz też
                  spróbuję wytrzymać, leków i tak dostałam tonę na wszelki wypadek. Spokojnej
                  ciąży i cudnego malucha. Inga
                  PS: A nie 2 maluchów przypadkiem???
                  • nicol.lublin Re: seseczko 13.05.05, 23:51
                    cholera, ja resztkami sił się trzymam. dzisiaj kupiłam test ciążowy (taki z
                    dzidziusiem) bo lekarz kazał płytkowy, a nie strumieniowy (?) i właśnie się
                    wkurzam, bo ma czułość powyżej 25 bety. ale co tam pewnie tak czy siak polazę
                    na betę. oby do poniedziałku dziewczynki !
                    p.s. gdyby ciążę rozpoznawać po apetycie, to ja jestem na pewno!!!
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 13.05.05, 15:57
      niestety mam tylko 1 zarodek - rozumieciesad a 4 dają jeszcze 24 h ale
      wątpię ... szkoda słów
      • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 13.05.05, 16:24
        sad
        inko, czekam te 24 razem z Tobą i nie przekreślaj tego jednego, może to
        właśnie ten.
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 15.05.05, 11:04
      Witajcie wczoraj miałam podanego jednego malucha 8komórkowca niestety z 20
      komórek taki mam wynik, a do tego dopadła mnie grypa i choć mam nadzieję na
      mikorszansę to boję się że chora mama mu się nie spodoba sad zaczynam odliczanie
      • ewa778 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 15.05.05, 13:07
        spodoba sie, spodoba. wciagaj same witaminki, odpoczywaj i sie uda!
        Pa. Ewa
        • inga30 Re: ewo 15.05.05, 13:40
          czy sprawdzałaś ponownie betę, albo robiłaś domowy test??
        • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 15.05.05, 13:47
          Ewo a jakie witaminki mam brać-bo szczerze mówiąc nie wiem jakie mogę aby nie
          zaszkodzić
          Przepraszam że pytam, ale nie jestem w temacie - rozumiem że tobie się udało? a
          po czym? z którym razem?
          pozdrawiam i trzymając kciukasy wracam do łóżeczka polegiwać smile
          • tekla12 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 15.05.05, 15:07
            Ma_inko, z witaminek maternę oczywiście. Organizm zagypionej mamusi kiepsko się
            broni przed wgryzającym się maluchem, więc czekamy na wysoką bętę za 10 dni.
            • ewa778 do ma_inko 15.05.05, 17:24
              podobno trzeba jesc duzo makreli i jajek. oprocz kwasu fol, bralam magnez.
              niestety nic mi nie pomoglo. juz 3 razsad w piatek mialam test na hcg i niestety
              tylko 20, po 14 dniach. jest to spowodowane progesteronem, ktory wstrzykiwalam
              tydzien temu. we worek koleny test, ale nie robie juz sobie zadnych nadziei.
              odpoczywaj duzo, ja niestety tego nie robilam, poniewaz lekarz twierdzil, ze po
              transferze, czyli po 20 min. lezenia powinnam prowadzic normalny tryb zycia,
              nawet na basen mnie namawial. niestety na strone forum weszlam za pozno. na 2
              razy mam jeszcze zamrozone embrionki. wtedy nie bede sie lozka ruszala. trzymam
              kciuki
              ewa
              • tekla12 do ewa778 15.05.05, 21:08
                Robiłaś hcg czy beta-hcg, w jakich jednostkach i jakie są laboratoryjne normy?
                W obu wypadkach 20 oznacza ciążę, aczkolwiek wynik beta-hcg na 14 dpt nie jest
                rewelacyjny. Ale po ivf różnie bywa i przyrosty nie są rytmiczne. W każdym
                razie żaden progesteron nie da ciążowej bety.
            • ewa778 do inga30 15.05.05, 17:34
              hej, na test ide we wtorek, ale juz chyba powoli przychodzi okressad jestem zla
              nie na siebie, ale na lekarza. on ze swoim "normalnym trybem zycia" po
              transwerze. w polsce uslugi prywatne u lekarzy sa o wiele lepsze. jak mi z
              mrozaczkami nie wyjdzie, bede robila kolejne podejscie w polsce. musze sie tylko
              z cenami dowiedziec. ej, po transwerze lezalam tylko 20 min, nawet nie
              cale.poszlam do domu i pozniej wszystko toczylo sie jak zawsze. ta cala sprawa
              mi sie nie podoba. ja mam dopiero 28 lat! inga to juz 3 raz! robilismy wszyskie
              badania z niezgodnoscia grupy krwi. wszystko ok. ten idiota nawet raz mnie od
              srodka nie zbadal. obejrzal mnie od srodka po raz pierwszy dopiero przy
              sprawdzaniu wielkosci i ilosci pecherzykow. tez tak mialas? no coz, jestem juz
              mistrzynia w obchodzeniu sie z niepowodzeniami. czekam na wrzesien. wtedy bede
              lezala i nic po za tym!!!
              trzymam za ciebie mocno, mocno kciuki. kiedy idziesz na bete?
              Pa. Ewa
              • nicol.lublin Re: do inga30 15.05.05, 21:10
                dziewczyny! jutro rano wielka chwila! będzie równo 14 dpt i testujemy!!!
                umieram z niepokoju, chyba oka nie zmrużę. trzymajcie kciuki proszęęęęęęęęę....
                • nicol.lublin Re: do inga30 15.05.05, 21:11
                  a ile powinnam mieć tej bety 14 dni po transferze?
                  • inga30 Re: do nicol 15.05.05, 21:16
                    Nicol, będę trzymac, alez jesteś cierpliwa! Który masz dzień cyklu? To że nie
                    masz @ jest samo w sobie dobrym objawem. Mów szybko czy masz jakieś inne
                    objawy. Ja cholera ciągle żadnych!
                    Moja beta zwykle wynosiła 0, albo 1, a powinna już być jakaś dwucyfrowa.
                • tekla12 do nicol.lublin 15.05.05, 21:13
                  Pamiętam, trzymam i pozdrawiam T.
              • inga30 Re: ewo 15.05.05, 21:19
                ja po 3 transferach , chodziłam bo mi tez lekarz mówił że można i trzeba
                chodzić, dopiero teraz się położyłam na własne życzenie.
                W novum gdzie podchodziłam robi się masę badan i badają cię bardzo często.
                Na betę jeszcze za wcześnie. Dziś dopiero 8dpt. Inga
                • nicol.lublin Re: ewo 15.05.05, 21:25
                  cholera, nie wiem jakie to ma znaczenie który dzień cyklu? przecież ten cykl i
                  tak postawiony na głowie przez te leki wszystkie...
                  ja objawów raczej u siebie nie widzę, a raczej co dzień inne smile
                  1) bolesność piersi (głównie sutków-ale wiążę to z progesteronem-taka ze mnie
                  rozsądna kobieta), ale dzisiaj, to dosłownie mnie swędziały i tak sobie
                  pomyślałam,że to coś nowego...?
                  2) sikanie na potęgę (np. od 22.00 do 10.00 rano 4x) ale to niestety nie jest
                  regułą, więc to chyba coś innego...
                  3) to mnie martwi najbardziej- bóle. dziwne jakieś kłucia, czy coś takiego...
                  może to @ się zbliża?
                  • niunia90 Re: do testujących niebawem 15.05.05, 22:14
                    • niunia90 Re: do testujących niebawem 15.05.05, 22:17
                      Za szybka byłam!!!
                      Dziewczynki, bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie testujące w tym tygodniu.
                      Jestem dobrej myśli. Życzę Wam tłuściutkich dwóch kresek.
                      Nie martwcie się na zapas.
                      Dzisiaj widziałam trzy bociany!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Może za miesiąc przylecą do mnie....
                      Powodzenia!
                      • seseczka Re: do testujących niebawem 15.05.05, 22:23
                        Nicol ja miałam takie objawy jak Ty i sie udało. tylko w mojej klinice pierwszą
                        betę robi się już 6 dnia po transferze i dodaje odpowiednie dawki leków.
                      • inga30 Re: do testujących niebawem 15.05.05, 22:23
                        niunia, nie chciałabym się licytować, ale i ja widziałam dZiś kilka bocianów,
                        a potem tęczę smile
                        czego nie widzę natomiast to żadnych objawów u siebie i to mnie martwi. Ale
                        postanowiłam się tym nie denerwować, bo jeśli się udało to objawy prędzej czy
                        później przyjdą, a nawet mi pewnie zbrzydną, Buziaki. Inga 8dpt
                  • inga30 Re: nicol 15.05.05, 22:36
                    oczywiście śpię dziś z zaciśniętymi kciukami!!! Koniecznie napisz jak wynik.
                    Buziaki. Inga
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 15.05.05, 22:49
      Dziewczyny na objawy nie patrzcie same wiecie różniście to bywa. Trzymam mocno
      kciukasy ... ja dopiero na początku odlicznia 2dpt (hmm a jak to się liczyło
      razem z tym dniem kiedy podano czy nie?)pozdrawiam Inka
      • nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 07:05
        dziewczyny, ja pierdzielę!!! MAM DWIE KRECHY!!!
        ale chyba wciąż nie dowierzam i idę zaraz na betę!
        • niunia90 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 07:09
          Nicol, cudowne wiadomości z samego rana!!!! Gratulacje!!!!!
        • katka113 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 08:07
          Nicol - GRATULUJĘ!!! Tylko się nie denerwuj, na pewno wszystko będzie dobrze.
          Cieszę się razem z Tobą bo to naprawdę miło jest usłyszeć, że którejś z
          nas "doświadczonych" się udało. powodzenia, katka
        • pimpek_sadelko Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 09:53
          nicol.lublin napisała:

> dziewczyny, ja pierdzielę!!! MAM DWIE KRECHY!!!
          > ale chyba wciąż nie dowierzam i idę zaraz na betę!
          ech! jak milo to czytac nicol!!!! strasznie milo! sciskam mocno i trzymam
          kciuki za spokojna i podwojna ciaze!wink
        • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 10:11
          Buziaczki, gratulacje, ale się ciesze. Inga
          • nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 13:41
            cholera, na betę muszę jechać kawał drogi i chyba na razie to odłożę sad w
            pobliżu nigdzie nie robią, bo brak odczynnika
            • nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 13:42
              p.s. dzięki za kciuki! w życiu bym nie pomyślała, że tyle osób o mnie myślało
              smile oby wszystko nadal szło ok...
            • inga30 Re: nicol 16.05.05, 13:52
              2 krechy to 2 krechy, bete oczywiście zrób, ale to po to żeby zobaczyć czy to
              bliźniaki. Chuchnij no tu kochana świeżutkimi fluidkami ciążowymi i pogłaskaj
              ode mnie brzuszek. Buziaki. inga
              • katka113 Re: nicol 16.05.05, 14:05
                No właśnie: chuchaj nam tu i dmuchaj i wysyłaj prądy czy co tam jeszcze,,, no i
                może coś nam doradzisz: jak TO SIĘ ROBI???
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 14:31
      Nicol -wielkie gratulacje, oby ten maj był dla nas wszystkich szczęśliwym
      i pamiętajcie wszystkie tu bywające - biada jak tu się pojawią złe wieści wink
      ten wątek jest szczęśliwym już mamy kolejną ciężarną do kolekcji smile
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 14:40
      a powiedz mi Nicol jakie zarodki tobie podawali? ilu komórkowe?
      • nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 15:32
        inko kochana, nie wiem ilu komórkowe, ale leniwie rosły, bo punkcja była w
        piątek a transfer w poniedziałek. ze stresu zapomniałam o to zapytać.

a oto cudowna kolekcja wirusów bardzo zaraźliwych:
        ********************************************************************************
        ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
        ````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        • inga30 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 15:43
          Nicol dzięki za wiruski, widac że mają bujną osobowoścsmile smile.
          Inko - leż i odpoczywaj, juz mozna powiedzieć że udał Ci się wątek!
          W 9dpt poczułam ze jednak mam piersi smile znaczy zjadłam juz tej luteiny
          wystarczajaco dużo.
          Buziolki
          Inga
          • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 17:54
            Ingo nie zapeszajmy wątku do końca maja jeszcze daleko smile
            Czyżby te piersi były jakąś dobrą oznaką?
            Mój brzuchal trochę się "wchłonął" a piersi pobolewają bo ciężkie ale to
            dopiero 2-3dpt (jak to się liczyło razem z tym dniem czy nie?)
            Trzymam mocno kciukasy za wszystkie smile I zbieram fluidki.
            • anneta32 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 16.05.05, 18:17
              witam ,to mój 1 dpt.Podano mi 2 zarodeczki bardzo leniwiutkie bo po 72 godz
              jeden był 3 a drugi 4 komórkowy
              • inga30 anneto 17.05.05, 09:51
                witaj na naszym monotematycznym watkusmile
            • inga30 Re: inko 17.05.05, 09:50
              liczy się od następnego dnia po transferze, dzień transferu jest dniem 0.
              U mnie dziś 10dpt, testowac chcę 12 dpt, czyli w czwartek.
    • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 17.05.05, 11:39
      Aneeto witam cię na naszym wątku smile Ignuś trzymam mocno kciukasy jak ty masz
      dobrze tylko 2 dni a ja dopiero 3dpt grypa nie chce wcale odejść jestem
      osłabiona (łóżko wyciąga) i mam wrażenie że jest zamiast lepiej to gorzej, boję
      sie o moją mikroszansę ...
      • nicol.lublin Re: to będzie szczęśliwy MAJ 17.05.05, 12:12
        inka, ale za to leżysz w łóżku smile
        nie martw się, mnie od dnia transferu strasznie bolało ucho, ale przeszło samo
        po tygodniu. tylko leków żadnych nie bierz!
        • ma_inka Re: to będzie szczęśliwy MAJ 17.05.05, 16:00
          Nicol właśnie dlatego że nie biorę to to paskuctwo nie chce mnie puścić sad
          tylko cytrynka miód ciepłe mleczko czosnek i wypocinki pod kołderką; cóż więcej
          mogę?
    • magdamajewski Re: to będzie szczęśliwy MAJ 17.05.05, 16:14
      a ja dzis mam 4 dzien na follistine (odpowiednik waszego gonalu) i jutro
      pierwsze podgladanko. Mam nadzieje, ze punkcja i transfer w przyszym tygodniu.
      Pozdrawiam i trzymam kciukasy za nas Wszystkie
      Magda
      • iwa303 Re: to będzie szczęśliwy MAJ 18.05.05, 12:10
        U mnie już niestety nie........teścik i jedna krecha. Może czerwiec????
        Będziemy mieli pierwszą iui!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka