hogata1605 16.05.05, 20:48 Jutro ide do szpitala strasznie sie boje. Duzo czytałam o laparoskopi na forum i wogóle mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Powiedzcie czy lekaz moze sam zdecydowac w trakcie zabiegu np o usunieciu jajnika lub jajowodów ??? pozdrawiam hogata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda39 Re: Laparoskopia- umieram ze strachu :( 16.05.05, 21:59 Ej, no co Ty, głowa do góry, chyba juz się naczytałaś na tym forum, że nie taki diabeł straszny.Ja za 3 tyg o tej porze będe juz w szpitalu, a co do usuwania jajowodów pytałam lekarza który ma mi robic laparo i powiedział że nie ma absolutnie potrzeby aby usuwać cokolwiek. Ja jak sie dowiedziałam że będe miała laparo to wyłam po nocach i bałam się strasznie a teraz, naczytałam się tylu opinii i jestem juz taka mądra i wiem tak wiele o laparo, że sie przestałam bać i już się nie moge doczekać do 6 czerwca.Więc i Ty bądź twarda, wszystko będzie dobrze i za kilka dni będzie z powrotem w domu, a ja nadal będe przed i mam nadzieję, że mi wszystko opiszesz jak było.A w którym szpitalu będziesz miała zabieg, bo ja na Inflanckiej. Nie bój się, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. Trzym się. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: Laparoskopia- umieram ze strachu :( 16.05.05, 22:12 dacie rade ja siedze teraz w domu i sam niewierze ze juz minelo 2 tygodnie od mojej laparoskopi i ogolnie nic nie widac tylko male strupki glowa do gort!! niepowiem balam sie strasznie a teraz sie z tego smieje buziolki Odpowiedz Link Zgłoś
nika2c Re: Laparoskopia- umieram ze strachu :( 16.05.05, 22:16 Mi lekarz powiedział, że muszę się liczyć z tym ,że może trzeba będzie usunąć jajnik( mam torbiel endometrialną), ale ze względu na wiek kobiety zawsze starają się robić operacje oszczędzające. Ja laparo mam mieć w CZMP 20 czerwca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olivia8 Re: Laparoskopia- umieram ze strachu :( 16.05.05, 22:13 Hej hogatko to ja olivia8, napisałam ci emeila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś