Dodaj do ulubionych

po inseminacji

24.05.05, 10:30
czy to możliwe, że 2 dni po inseminacji boli podbrzusze...zy to może oznaka
że za jakiś czas zbliża się @..sad tak chciałabym juz wiedzieć czy sie udało
czy nic z tego..to czekanie doprowadzi mnie chyba do nerwicy...pozdrawiam..smile
Obserwuj wątek
    • katka113 Re: po inseminacji 24.05.05, 10:38
      chyba masz na myśli 12 dni
    • katarina011 Re: po inseminacji 24.05.05, 10:39
      Ja rowniez jestem 2 dni po IUI i czuje rozpieranie w lewym jajniku (tam mialam
      pecherzyk) Troche obawiam sie, ze pecherzyk dopiero teraz peka (zwlaszcza
      sadzac po temp, ktora jeszcze nie wzrosla).
      W dniu IUI pecherzyk mial 23mm, ale moje bardzo wolno rosna (ok 1mm na dobe).
      Najlepiej oczywiscie jechac na USG i sie upewnic, ze juz pekl.
      No ale teraz zostala nam czekanie. Co ma byc to bedzie

pozdrawiam
      • anija10 Re: po inseminacji 24.05.05, 11:27
        nie nie..dokładnie 2..teraz już nawet 3 dni ale mimo wszystko czuję to
        podbrzusze...wiem na pewno, że pęcherzyk pękł, pojawiło sę ciałko żółte (byłam
        na podglądanku) tak więc denerwuje sie tym wszystkim troszkę..
    • beatrice73 Re: po inseminacji 24.05.05, 13:06
      po 2 dniach od inesminacji raczej nie bedziesz czuc nadchodzacej @. musisz sie
      uzbroic w cierpliwosc i odczekac swoje 2 tygodnie, bardzo dlugie 2 tygodnie.
      jesli moge dac dobra rade, staraj sie nie wsluchiwac w "objawy", raczej ich nie
      ma a tylko nas nakrecaja. trzymam kciuki za 2 kreseczki smile
      pozdrawiam
      • neja Re: po inseminacji 24.05.05, 14:43
        Mnie też po IUI bolało ciągneło itd. Bolały również piersi. Pomimo że nie
        wsłuchiwałam się w sój organizm i starałam się odwracać od samej siebie uwagę
        niezaprzeczalnie kłuło i bolało. Niestety efekt końcowy nieudany sad(( ale to
        nic nie oznacza. Może boleć i nic z tego - jak u mnie może nie boleć i w ogóle
        może nic nie być innego w odczuciach a może się udać. Jednym, słowem nie ma
        reguly a czekanie po IUI jest okropne, męczące, rozstrajające itd. Świetnie to
        rozumiem bo dopiero co to przechodziłam podczas mojej pierwszej IUI. Teraz mam
        2 d.c. od jutra CLO i za dwa tygodnie kolejna IUI. Mam tylko nadizeję ze
        urośnie tym razem więcej niż jeden pęcherzyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka