anija10 24.05.05, 10:30 czy to możliwe, że 2 dni po inseminacji boli podbrzusze...zy to może oznaka że za jakiś czas zbliża się @.. tak chciałabym juz wiedzieć czy sie udało czy nic z tego..to czekanie doprowadzi mnie chyba do nerwicy...pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarina011 Re: po inseminacji 24.05.05, 10:39 Ja rowniez jestem 2 dni po IUI i czuje rozpieranie w lewym jajniku (tam mialam pecherzyk) Troche obawiam sie, ze pecherzyk dopiero teraz peka (zwlaszcza sadzac po temp, ktora jeszcze nie wzrosla). W dniu IUI pecherzyk mial 23mm, ale moje bardzo wolno rosna (ok 1mm na dobe). Najlepiej oczywiscie jechac na USG i sie upewnic, ze juz pekl. No ale teraz zostala nam czekanie. Co ma byc to bedzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anija10 Re: po inseminacji 24.05.05, 11:27 nie nie..dokładnie 2..teraz już nawet 3 dni ale mimo wszystko czuję to podbrzusze...wiem na pewno, że pęcherzyk pękł, pojawiło sę ciałko żółte (byłam na podglądanku) tak więc denerwuje sie tym wszystkim troszkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: po inseminacji 24.05.05, 13:06 po 2 dniach od inesminacji raczej nie bedziesz czuc nadchodzacej @. musisz sie uzbroic w cierpliwosc i odczekac swoje 2 tygodnie, bardzo dlugie 2 tygodnie. jesli moge dac dobra rade, staraj sie nie wsluchiwac w "objawy", raczej ich nie ma a tylko nas nakrecaja. trzymam kciuki za 2 kreseczki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: po inseminacji 24.05.05, 14:43 Mnie też po IUI bolało ciągneło itd. Bolały również piersi. Pomimo że nie wsłuchiwałam się w sój organizm i starałam się odwracać od samej siebie uwagę niezaprzeczalnie kłuło i bolało. Niestety efekt końcowy nieudany (( ale to nic nie oznacza. Może boleć i nic z tego - jak u mnie może nie boleć i w ogóle może nic nie być innego w odczuciach a może się udać. Jednym, słowem nie ma reguly a czekanie po IUI jest okropne, męczące, rozstrajające itd. Świetnie to rozumiem bo dopiero co to przechodziłam podczas mojej pierwszej IUI. Teraz mam 2 d.c. od jutra CLO i za dwa tygodnie kolejna IUI. Mam tylko nadizeję ze urośnie tym razem więcej niż jeden pęcherzyk. Odpowiedz Link Zgłoś