Dodaj do ulubionych

clo i aletra

14.06.05, 17:20
Czy można jednocześnie brać clo i aletrę?? Mam na myśli przygotowanie do
iui??
Obserwuj wątek
    • kawka74 Re: clo i aletra 14.06.05, 17:59
      nic na własną rękę! Spytaj lekarza, jeśli się zgodzi to tak, jak najbardziej,
      ale sama o tym nie decyduj.
      Aczkolwiek przyznam, że aletra bardzo dobrze działała na dziewczyny własnie
      przed IUI, sprawdź na forum "Nasz Bocian".
      • kawka74 Re: clo i aletra 14.06.05, 19:11
        sprawdziłam - homeopatii nie wolno stosować razem z clo
        • kundka Re: clo i aletra 14.06.05, 19:45
          dziękuję za odpowiedź
          napisz mi proszę dlaczego nie należy stosowac łącznie tych preparatów i gdzie
          to wyczytałaś???
          • kawka74 Re: clo i aletra 14.06.05, 22:53
            homeopatia nie działa z lekami hormonalnymi i z ziołami. WŁaściwie stosując
            leki homeopatyczne takie, jak aletra i inne poprawiające płodność i pomagające
            zwalczyć różne przeszkody od braku owulacji po mało ruchliwą macicę, bo zdaje
            się i taka przypadłość się zdarza, nie powinno się łykać niczego innego, a już
            na pewno nie pić ziół i nie faszerować się hormonami. Jak to działa w praktyce -
            trudno mi powiedzieć, najlepiej spytaj o interakcje leków homeopatycznych i
            innych na forum Gazety "Homeopatia". Tam zresztą odeślą Cię do lekarza homeo,
            skądinąd słusznie, bo na pewne schorzenia to lekarz powinien dobierać leki.
            Jestem generalnie przeciwnikiem brania homeopatyków na własną rękę, ale czego
            się nie robi dla spełnienia marzeń... pozdrawiam i życzę owocnej IUI smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka