Dodaj do ulubionych

IUI w piątek! - ustalone

13.07.05, 09:04
dzisiaj pregnyl wieczorem a IUI o 12 w pt. smile)) endo wynosi 9 mm a dzisiaj
dopiero 9 dc. i są dwa piuękniuśne pecherzyki - 20 mm i 21 mm smile) jak nie
będzie z tego dzidzi to oba pęcherzyki dostaną po tyłku!
Obserwuj wątek
    • jagoda39 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 10:35
      Ej, dlaczego ma nie byc z tych pięknych pęcherzyków dzidzi, musi być i
      koniec!!! Trzymam kciuki.
      Jagoda
    • invicta1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 10:39
      Naka a tak marudziłaśsmile
      mówiłam przecież, ze się pomodlę, to musi być dobrze!
      • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 10:58
        bo mi tylko dwa urosły! a ja się nastwiałam, ze po gonadotropinach to
        przynjakniej te 4 będa. ale moze to i lepiej. lepiej żeby były dwa piękne i
        pełne i pękłyu po pregnylu niz więcej a torbiele miałybyu zostać. no nie? smile
        ja też o Tobie pamiętam. a jak wyjazd wakacyjny? pakujesz się już?
        • marijohanna naka, zwariowalas???;) 13.07.05, 11:05
          przy 4 powinno sie przerwac IUI. przynjamniej w niemczech nikt by ci na 4
          pecherzyki nie zrobil IUI. wiec sie cieszsmile
          • agiq Re: 13.07.05, 11:13
            naka gratuluję pęcherzyków! i na pewno sie uda!
            ja miałam IUI wczoraj po południu, tak jak wcześniej pisałam na cyklu
            naturalnym więc pecherzyk byl jeden, ale sliczny i mam nadzieje że juz się
            spotkało super jajeczko z jakimś super plemniczkiem. Na razie cóz pozostaje mi
            czekać te 10 dni do testu (nie miałam pregnylu bo mipękaja same węc chyba
            wystarczy mi 10 dni do testu?)
        • invicta1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:19
          i pakuje i czekam na @...
    • ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:17
      trzymam kciuki za Ciebie i Twoje pęcherzyki!! Ja jestem już po iui, II zresztą,
      czekam na jej wynik.
      Będzie dobrze, pozdrawiam.
    • beatrice73 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:27
      szczesciaro, trzymam kciuki!!! smile))

moje iui znow powoli odchodzi w jakas nieustalona przyszlosc.... chyba sie dzis
      zaplacze!! sad(((((((((((
      • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:36
        dlaczego zabieg się tak ci opóźnia? co się dzieje?
    • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:37
      Kochane jesteście! kochane...
      • ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:39
        hej, naka- nie zawiedźmy naszego Pana doktora i zróbmy nam i jemu
        niespodziankę -smile
        • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:46
          kiedy testujesz?
          • ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:49
            a spróbuję gdzieś po niedzieli, nie powinnam się rozczarować, bo już teraz mam
            takie przeczucie, że nic z tego może nie wyjść. IUI była koszmarna, niestety
            nie robił jej nasz doktorek. Kolejnej nie dam zrobić nikomu poza nim!
            • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:52
              nie? hhmmm... a kto? kurcze. mam nadzieję, zę moją będzie miał on. nie
              zapytałam o ten ważny szczegół! i dlaczego koszmarna! kourcze. moze ja lepiej
              zadozwnię do niego i się upwenię???? myślisz, zę wyjdę na wariatkę?
              • ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:05
                mnie robił rekomendowany pan dr, chyba dyr. Delikatny nie był, ale to jeszcze
                do przeżycia. Najgorsze były problemy z wprowadzeniem cewnika i bolesne.
                DZiewczyny przede mną wychodziły po kilku minutach z uśmiechem, ja- zbolała i
                zgięta w pół, aż mój M. sie przestraszył. pierwsz to też były problemy, ale
                Dworniak sobie świetnie poradził, nic mnie nie bolało. A która to IUI dla
                Ciebie?
                • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:10
                  dla mnie pierwsza, ale przez tel. powiedzial mi Dworniak: to do zobaczenia w
                  piątek, więc chyba będzie. zresztą z jego rozkładu pracy tak wynika, że w pt.
                  jest w Invimedzie.
                  polubiłam nawet doktorka co mi się zdażyło pierwszy raz od niepamiętnych
                  czasów, normalnie mam jakiś odrzut od lekarzy, a kiedyś marzyłam zeby studiować
                  medycynę, chciałam być pediatrą i tylkogłupi prfzypadek sprawił, ze się tak nie
                  stało.
                  • ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:14
                    naka, on w piątki jest, ja miałam w dzień "świąteczny". Wzbudza sympatię, to
                    prawda, jest przy tym rzeczowy, niektóre pytania moje albo M pewnie są dla
                    niego śmieszne, ale odpowiada z całą powagą. Co tu kryć- udał nam się pan
                    doktorsmile
                    a dlaczego ty nie jesteś pani pediatra?
                    • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:50
                      bo sobie pomyślałam, że co taka dziewczyna ze wsi jak ja będie robic w dużym
                      miescie - prtzecież nawet biletu do tramawju nie umiałam kupić. ot co. smile ale
                      głupia byłam. i się wystraszyłąm i nie polazałm na egzamin
                      • ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:54
                        nakuniu- rzeczywiście mądra to ty nie byłaś smile)))). Mam nadzieje, że pracujesz
                        równiez w zawodzie, który sprawia Ci mnóstwo radości.
                        gdybyś chciała pogawędzić ze mną na GG- 5519228. Trzymam kciukasy za piatek!!!
    • pepsi18 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:31
      Bedzie na pewno!!!!!!! Trzymam mocno kciuki!!!!!!! Az wbije sobie paznokcie!:-
      ))))))))))))) hahahahah
      Pozdrawiam.
      • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:49
        pepsi! a ty się już "nagazowałaś", jakies dalsze decyzje? co u Ciebie?
    • agusia713 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:47
      Dziewczyny, spodziewam się że dla Was, to będzie głupie pytanie, ale co to jest
      IUI? Śledzę sobie forum od jakiegoś czasu, a problemy z zajściem też zaczęły
      się stosunkowo niedawno, więc jeszcze nie bardzo się oriętuję w niektórych
      skrótach i symbolach.

Aga
      • naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:49
        IUI to inseminacja - wprowadzenie nasienia do macicy kobiety smile pozdrowienia
    • pepsi18 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 13:09
      czesc naka,
      ja tak jak mowiłam ostatnio , podchodze w sierpniu do ostatniej 6 juz IUi. Jak
      sie nie uda to podchodze do ICSI. Takie sa moje plany. Teraz sie opalam, nie
      mysle o niczym, jade 21 czerwca do gina na rozmowe i zaczynam stymulacjesmile
      Trzymaj sie mocno!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka