naka1 13.07.05, 09:04 dzisiaj pregnyl wieczorem a IUI o 12 w pt. )) endo wynosi 9 mm a dzisiaj dopiero 9 dc. i są dwa piuękniuśne pecherzyki - 20 mm i 21 mm ) jak nie będzie z tego dzidzi to oba pęcherzyki dostaną po tyłku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda39 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 10:35 Ej, dlaczego ma nie byc z tych pięknych pęcherzyków dzidzi, musi być i koniec!!! Trzymam kciuki. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 10:39 Naka a tak marudziłaś mówiłam przecież, ze się pomodlę, to musi być dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 10:58 bo mi tylko dwa urosły! a ja się nastwiałam, ze po gonadotropinach to przynjakniej te 4 będa. ale moze to i lepiej. lepiej żeby były dwa piękne i pełne i pękłyu po pregnylu niz więcej a torbiele miałybyu zostać. no nie? ja też o Tobie pamiętam. a jak wyjazd wakacyjny? pakujesz się już? Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna naka, zwariowalas???;) 13.07.05, 11:05 przy 4 powinno sie przerwac IUI. przynjamniej w niemczech nikt by ci na 4 pecherzyki nie zrobil IUI. wiec sie ciesz Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: 13.07.05, 11:13 naka gratuluję pęcherzyków! i na pewno sie uda! ja miałam IUI wczoraj po południu, tak jak wcześniej pisałam na cyklu naturalnym więc pecherzyk byl jeden, ale sliczny i mam nadzieje że juz się spotkało super jajeczko z jakimś super plemniczkiem. Na razie cóz pozostaje mi czekać te 10 dni do testu (nie miałam pregnylu bo mipękaja same węc chyba wystarczy mi 10 dni do testu?) Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:17 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje pęcherzyki!! Ja jestem już po iui, II zresztą, czekam na jej wynik. Będzie dobrze, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:27 szczesciaro, trzymam kciuki!!! )) moje iui znow powoli odchodzi w jakas nieustalona przyszlosc.... chyba sie dzis zaplacze!! ((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:36 dlaczego zabieg się tak ci opóźnia? co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:37 Kochane jesteście! kochane... Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:39 hej, naka- nie zawiedźmy naszego Pana doktora i zróbmy nam i jemu niespodziankę - Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:49 a spróbuję gdzieś po niedzieli, nie powinnam się rozczarować, bo już teraz mam takie przeczucie, że nic z tego może nie wyjść. IUI była koszmarna, niestety nie robił jej nasz doktorek. Kolejnej nie dam zrobić nikomu poza nim! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 11:52 nie? hhmmm... a kto? kurcze. mam nadzieję, zę moją będzie miał on. nie zapytałam o ten ważny szczegół! i dlaczego koszmarna! kourcze. moze ja lepiej zadozwnię do niego i się upwenię???? myślisz, zę wyjdę na wariatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:05 mnie robił rekomendowany pan dr, chyba dyr. Delikatny nie był, ale to jeszcze do przeżycia. Najgorsze były problemy z wprowadzeniem cewnika i bolesne. DZiewczyny przede mną wychodziły po kilku minutach z uśmiechem, ja- zbolała i zgięta w pół, aż mój M. sie przestraszył. pierwsz to też były problemy, ale Dworniak sobie świetnie poradził, nic mnie nie bolało. A która to IUI dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:10 dla mnie pierwsza, ale przez tel. powiedzial mi Dworniak: to do zobaczenia w piątek, więc chyba będzie. zresztą z jego rozkładu pracy tak wynika, że w pt. jest w Invimedzie. polubiłam nawet doktorka co mi się zdażyło pierwszy raz od niepamiętnych czasów, normalnie mam jakiś odrzut od lekarzy, a kiedyś marzyłam zeby studiować medycynę, chciałam być pediatrą i tylkogłupi prfzypadek sprawił, ze się tak nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:14 naka, on w piątki jest, ja miałam w dzień "świąteczny". Wzbudza sympatię, to prawda, jest przy tym rzeczowy, niektóre pytania moje albo M pewnie są dla niego śmieszne, ale odpowiada z całą powagą. Co tu kryć- udał nam się pan doktor a dlaczego ty nie jesteś pani pediatra? Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:50 bo sobie pomyślałam, że co taka dziewczyna ze wsi jak ja będie robic w dużym miescie - prtzecież nawet biletu do tramawju nie umiałam kupić. ot co. ale głupia byłam. i się wystraszyłąm i nie polazałm na egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
ziabuchna Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:54 nakuniu- rzeczywiście mądra to ty nie byłaś )))). Mam nadzieje, że pracujesz równiez w zawodzie, który sprawia Ci mnóstwo radości. gdybyś chciała pogawędzić ze mną na GG- 5519228. Trzymam kciukasy za piatek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:31 Bedzie na pewno!!!!!!! Trzymam mocno kciuki!!!!!!! Az wbije sobie paznokcie!:- ))))))))))))) hahahahah Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:49 pepsi! a ty się już "nagazowałaś", jakies dalsze decyzje? co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia713 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:47 Dziewczyny, spodziewam się że dla Was, to będzie głupie pytanie, ale co to jest IUI? Śledzę sobie forum od jakiegoś czasu, a problemy z zajściem też zaczęły się stosunkowo niedawno, więc jeszcze nie bardzo się oriętuję w niektórych skrótach i symbolach. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 12:49 IUI to inseminacja - wprowadzenie nasienia do macicy kobiety pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: IUI w piątek! - ustalone 13.07.05, 13:09 czesc naka, ja tak jak mowiłam ostatnio , podchodze w sierpniu do ostatniej 6 juz IUi. Jak sie nie uda to podchodze do ICSI. Takie sa moje plany. Teraz sie opalam, nie mysle o niczym, jade 21 czerwca do gina na rozmowe i zaczynam stymulacje Trzymaj sie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś