mia79 18.07.05, 12:40 Kochane dziewczyny muszę się wam pochwalić,że mnie też się udało!!!Wczoraj zobaczyłam dwie krechy na teście,@ nie ma. Dzisiaj ide do lekarza.Mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam. Asia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola7 Re: II krechy !!! 18.07.05, 13:00 gratuluje kochana, gratluje!!! a dlugo sie leczylas?? ile sie satraliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: II krechy !!! 18.07.05, 13:16 We wrześniu 2003 roku wzieliśmy ślub i od tego momentu zaczęły się nasze starania, tyle,że cały czas coś wypadało:a to torbielka na jajniku, a to kamienie na nerkach, potem leczyłam nadżerke, także w końcu w 2004 roku odpadło mi 9 miesięcy!!!. W 2005 staraliśmy sie od stycznia do kwietnia, potem maj i czerwiec znów odpadł, no i teraz owocne starania były w lipcu. Oboje jednak z mężem uznaliśmy,że jak w tym miesiącu nic z tego nie wyjdzie, to mąż pójdzie na badanie nasienia(był już nawet umówiony na najliższy piątek), a potem gdyby sie okazało,że z nim jest wszystko ok, ja wzięłabym się za diagnozowanie i leczenie. Na szczęście nas to ominęło.Oby tylko wszystko było dobrze, na tym mi najbardziej zależy!!! Pozdrawiam i Wam też życze szybkiego zafasolkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: II krechy !!! 18.07.05, 13:50 Gratulacje !!!!! ******** 44 cykl starań i właśnie teraz będę w ciąży ) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
mysiurek1 Re: II krechy !!! 18.07.05, 14:30 Aż się łezka w oku zakręciła i uśmiech jak na budyniu pojawił się na twarzy... SUPEROWSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margola111 Re: II krechy !!! 18.07.05, 18:50 GRATULUJĘ!!!!!!! może i nam się w końcu uda.... ***************** żeby już było... Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1001 Re: II krechy !!! 19.07.05, 08:24 Gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było OK. Bardzo mnie ucieszyły Twoje II krechy i podniosły na duchu. Moja historia jest podobna do Twojej. W sierpniu 2003 wzięliśmy ślub. W między czasie też leczyłam - i nadal leczę nadżerkę. M. wysłałam na badania nasienia - niestety on też musiał troszkę podciagnąć swoje parametry. Wciąż czekamy.. Proszę napisz jak wyleczyłaś nadżerkę? Zamrażane czy wypalanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: II krechy !!! 19.07.05, 08:57 Kochana Sandro ja wymrażałam nadżerke.Wierze ,że też Ci się uda zajść w ciąże.Trzymam mocno kciuki, a Ty trzymaj za mnie. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mia79 Re: II krechy !!! 19.07.05, 08:59 Dziekuje Wam dziewczyny za te wszystkie gratulacje i wyrazy sympatii, ja też o Was myśle ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
renes25 Re: II krechy !!! 24.07.05, 13:50 Serdecznie gratuluje!!!! Ja bede czekac na II krechy na razie na tescie owu a potem zobaczymy...bedziemy sie przytulac Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: II krechy !!! 30.07.05, 23:53 Spóźnione ale za to szczere Gratulacje!!! Uważaj na siebie i maleństwo. 38 cykl = 3 lata i 2 miesiące starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
iwa303 Re: II krechy !!! 31.07.05, 13:03 Cieszę się bardzo!!! Coraz więcej tych II kreseczek Odpowiedz Link Zgłoś
annba Re: II krechy !!! 31.07.05, 23:59 widzę, że na forum pełny wysyp - sezon ciązowy w pełni cieszę się razem z Toba trzymaj się aneta Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaw Re: II krechy !!! 04.08.05, 21:33 ja tez dołaczam sie do gratulacji!!! dbaj o siebie i fasolinke. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś