ksara4 07.08.05, 23:09 jak to jest? biore go od 37 dnia cyklu, albo na podtrzymanie albo na wywolanie @, mam brac 15 dni i co? i tak te 15 dni @ nie dostane? bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaszy Re: biorac duphaston nie bedzie @? 08.08.05, 10:31 Ja ostatnio dostalam @ jak jeszcze bralam Duphaston. Wiec chyba reguly nie ma. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: biorac duphaston nie bedzie @? 08.08.05, 10:46 jak bedzie ciaza to nie bedzie @( naet jak odstawisz progesteron) a jak nie bedzie ciazy to bedzie @ nawet na duphastonie. Odpowiedz Link Zgłoś
paula29 Re: biorac duphaston nie bedzie @? 08.08.05, 10:54 dlaczego dostałaś pduphaston od 37dc? troche pozno ja biore od daty stwierdzenia ze byla owulacja, przez 10 dni i potem powinna wystapic @ o ile nie ma ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 lekarz sie popukal 09.08.05, 00:27 bylam dzis u drugiego gina i popukal sie w czolo po co ja biore duphaston? kazal szybko zrobic usg, badanie hormonow - prl, progesteron i estradiol, powiedzial , ze branie duphastonu jest zupelnie nieuzasadnione w tym przypadku.Kurde...I badz tu madra... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: lekarz sie popukal 09.08.05, 11:11 ksara4 napisała: > bylam dzis u drugiego gina i popukal sie w czolo po co ja biore duphaston? > kazal szybko zrobic usg, badanie hormonow - prl, progesteron i estradiol, > powiedzial , ze branie duphastonu jest zupelnie nieuzasadnione w tym > przypadku.Kurde...I badz tu madra... lubie madrych lekarzy. moze sie go trzymaj? Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 ale nie zmienia to faktu ze @ nie ma 09.08.05, 11:58 juz 42 dni, czy branie duphastonu - sztuk 3 do przedwczoraj moglo przesunac @ o kolejne dni? Naprawde, zawsze mialam regularne @, a teraz taka heca, ale skoro test z apteki robiny w 31 dniu ( z 2 sikania) i beta ok 34 dnia cyklu wyszly negatywnie to chyba nie ma zbytnio sensu sie zastanawiac nad ciaza? poza tym przy badaniu ginekologicznym w 40 dniu cyklu juz by chyba cos wyczul? Powiedzial" nic zlego tu nie widze...ani tez dobrego." he he he. W zeszlym tygodniu 2 lekarzy stwierdzilo zasinienie szyjki, wczoraj powiedzial, ze nic takiego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakika czy po duphastonie spada tempka? 09.08.05, 11:04 tak się zastanawiam - biorę go od dnia II IUI i na poczatku było tak jak zwykle, czyli 37,2 a nawet w niektóre dni wyżej ale wczoraj (10 dzień po iui) już spadła a dzisiaj mam 36,8 - niby nie najniższa jednak nie tradycyjna - zawsze miałam do dnia poprzedzającego @ powyżej 37. Zastanawiam się czy już po nadziei czy tez jeszcze mogę ją mieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Pimpku 09.08.05, 11:30 tak wlasnie zamierzam zrobic, czyli trzymac sie tego lekarza.Nawiasem mowiac , gdy wylewalam swoje zale i zakonczylam je slowami - panie doktorze, co ja mam robic? odrzekl- "przestac tyle gadac" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Pimpku 09.08.05, 11:38 ksara4 napisała: > tak wlasnie zamierzam zrobic, czyli trzymac sie tego lekarza.Nawiasem mowiac , > gdy wylewalam swoje zale i zakonczylam je slowami - panie doktorze, co ja mam > robic? odrzekl- "przestac tyle gadac" ))) gosc z poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Pimpku 09.08.05, 11:43 chodze do niego od ok 10 lat, jest naprawde super, na pewien czas go "zdradzilam" i widze, ze to byla glupota. Gdybym sie go trzymala, to moze juz by cos z tego bylo, a tak to sie tylko miotam. Odpowiedz Link Zgłoś
1nova Re: Pimpku 09.08.05, 12:02 Ksara4, widze ze naprawde trafilas calkiem niezle z tym doktorem . Spoko, zobaczysz co wyjdzie w tych hormonach, a moze @ sama sobie przylezie, a moze jednak nie przylezie. No, niestety - luzik to jedyna rzecz jaka mozesz teraz zrobic. Buziaki! Nova --------------------------------------- Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Ksara 09.08.05, 14:32 No ale co ci przepisal? Dalej bierzesz ten duphaston?? Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Ksara 09.08.05, 14:38 nie, nic mi nie przepisal, kazal odstawic natychmiast duphaston, zrobic badania, powiedzial, ze nie bedzie mnie leczyl jak nie wie co jest, dzis bylam zbadac prolaktyne, estradiol i progesteron, dopiero 16 wyniki.A jak mu powiedzialam, ze mnie bola piersi powiedzial , ze jego boli glowa Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 czuje jak @ do mnie pelznie 09.08.05, 14:40 juz taki mdlacy ziabik wewnetrzny mnie ogarnia, w glowie karuzela, pierwsze objawy @@@@@@!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś