Dodaj do ulubionych

biorac duphaston nie bedzie @?

07.08.05, 23:09
jak to jest? biore go od 37 dnia cyklu, albo na podtrzymanie albo na
wywolanie @, mam brac 15 dni i co? i tak te 15 dni @ nie dostane? bez sensu.
Obserwuj wątek
    • magdaszy Re: biorac duphaston nie bedzie @? 08.08.05, 10:31
      Ja ostatnio dostalam @ jak jeszcze bralam Duphaston. Wiec chyba reguly nie ma.
      Pozdrawiam
      M.
    • pimpek_sadelko Re: biorac duphaston nie bedzie @? 08.08.05, 10:46
      jak bedzie ciaza to nie bedzie @( naet jak odstawisz progesteron) a jak nie
      bedzie ciazy to bedzie @ nawet na duphastonie.
      • paula29 Re: biorac duphaston nie bedzie @? 08.08.05, 10:54
        dlaczego dostałaś pduphaston od 37dc?
        troche pozno
        ja biore od daty stwierdzenia ze byla owulacja, przez 10 dni i potem powinna
        wystapic @ o ile nie ma ciazy
        • ksara4 lekarz sie popukal 09.08.05, 00:27
          bylam dzis u drugiego gina i popukal sie w czolo po co ja biore duphaston?
          kazal szybko zrobic usg, badanie hormonow - prl, progesteron i estradiol,
          powiedzial , ze branie duphastonu jest zupelnie nieuzasadnione w tym
          przypadku.Kurde...I badz tu madra...
          • pimpek_sadelko Re: lekarz sie popukal 09.08.05, 11:11
            ksara4 napisała:

> bylam dzis u drugiego gina i popukal sie w czolo po co ja biore duphaston?
            > kazal szybko zrobic usg, badanie hormonow - prl, progesteron i estradiol,
            > powiedzial , ze branie duphastonu jest zupelnie nieuzasadnione w tym
            > przypadku.Kurde...I badz tu madra...
            lubie madrych lekarzy. moze sie go trzymaj?
            • ksara4 ale nie zmienia to faktu ze @ nie ma 09.08.05, 11:58
              juz 42 dni, czy branie duphastonu - sztuk 3 do przedwczoraj moglo przesunac @ o
              kolejne dni?
              Naprawde, zawsze mialam regularne @, a teraz taka heca, ale skoro test z apteki
              robiny w 31 dniu ( z 2 sikania) i beta ok 34 dnia cyklu wyszly negatywnie to
              chyba nie ma zbytnio sensu sie zastanawiac nad ciaza? poza tym przy badaniu
              ginekologicznym w 40 dniu cyklu juz by chyba cos wyczul? Powiedzial" nic zlego
              tu nie widze...ani tez dobrego." he he he.
              W zeszlym tygodniu 2 lekarzy stwierdzilo zasinienie szyjki, wczoraj powiedzial,
              ze nic takiego nie widzi.
    • monikakika czy po duphastonie spada tempka? 09.08.05, 11:04
      tak się zastanawiam - biorę go od dnia II IUI i na poczatku było tak jak
      zwykle, czyli 37,2 a nawet w niektóre dni wyżej ale wczoraj (10 dzień po iui)
      już spadła a dzisiaj mam 36,8 - niby nie najniższa jednak nie tradycyjna -
      zawsze miałam do dnia poprzedzającego @ powyżej 37. Zastanawiam się czy już po
      nadziei czy tez jeszcze mogę ją mieć. Pozdrawiam
      • ksara4 Pimpku 09.08.05, 11:30
        tak wlasnie zamierzam zrobic, czyli trzymac sie tego lekarza.Nawiasem mowiac ,
        gdy wylewalam swoje zale i zakonczylam je slowami - panie doktorze, co ja mam
        robic? odrzekl- "przestac tyle gadac" smile)))
        • pimpek_sadelko Re: Pimpku 09.08.05, 11:38
          ksara4 napisała:

> tak wlasnie zamierzam zrobic, czyli trzymac sie tego lekarza.Nawiasem
          mowiac ,
          > gdy wylewalam swoje zale i zakonczylam je slowami - panie doktorze, co ja mam
          > robic? odrzekl- "przestac tyle gadac" smile)))
          gosc z poczuciem humorubig_grin
          • ksara4 Re: Pimpku 09.08.05, 11:43
            chodze do niego od ok 10 lat, jest naprawde super, na pewien czas
            go "zdradzilam" i widze, ze to byla glupota. Gdybym sie go trzymala, to moze
            juz by cos z tego bylo, a tak to sie tylko miotam.
            • 1nova Re: Pimpku 09.08.05, 12:02
              Ksara4, widze ze naprawde trafilas calkiem niezle z tym doktorem smile. Spoko,
              zobaczysz co wyjdzie w tych hormonach, a moze @ sama sobie przylezie, a moze
              jednak nie przylezie. No, niestety - luzik to jedyna rzecz jaka mozesz teraz
              zrobic. Buziaki! Nova
              ---------------------------------------

Wazne sa tylko te dni, których jeszcze nie znamy
              Waznych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy
              • wiktoria33 Ksara 09.08.05, 14:32
                No ale co ci przepisal? Dalej bierzesz ten duphaston??
                • ksara4 Re: Ksara 09.08.05, 14:38
                  nie, nic mi nie przepisal, kazal odstawic natychmiast duphaston, zrobic
                  badania, powiedzial, ze nie bedzie mnie leczyl jak nie wie co jest, dzis bylam
                  zbadac prolaktyne, estradiol i progesteron, dopiero 16 wyniki.A jak mu
                  powiedzialam, ze mnie bola piersi powiedzial , ze jego boli glowa smile
    • ksara4 czuje jak @ do mnie pelznie 09.08.05, 14:40
      juz taki mdlacy ziabik wewnetrzny mnie ogarnia, w glowie karuzela, pierwsze
      objawy @@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka