Gość: asja IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 04.09.02, 14:45 Asia żyjesz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata30 Re: do AsiW IP: *.is.pw.edu.pl 04.09.02, 15:14 Asja! Czytalam na bajbusie ze Asia poleciala 29 na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: do AsiW IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 04.09.02, 15:22 dzięki Agat, długo coś jej nie widac, juz się zastanawiałam, czy się poddała A co u Ciebie, już chyba minęło sporo czas, jak mówiłas że icsi za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaw Re: do AsiW IP: 212.160.138.* 16.09.02, 14:16 Zyję własnie wrociłam z Rodos. MAm znów jakies bakterie i grzybki jak tego nie wyleczę nici z transferu wrrrrrrrr. A te cholery bakterie nie daja się nawet antybotykom. A co u ciebie? Działasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fionka Re: do AsiW, AGI, asji, etc IP: 209.208.248.* 01.10.02, 22:49 Dziewczyny, czytam tyle i czytam i nagle - przestalam was widziec? gdzie sie podziewacie? Chyba juz koniec wakacji? Dajcie nam - biernym lecz wiernym uczestniczkom Forum - troche otuchy ze dzialacie i ze cos sie dzieje!!! ( U mnie nic((, jak sie wiecej oswoje to cos napisze. Pozdrawiam goraca. Fionka Odpowiedz Link Zgłoś
asja2 Re: do AsiW, AGI, asji, etc 02.10.02, 08:41 Hej Fionka,,żyjemy, działamy z większym lub mniejszym zapałem, chyba częściej udzielamy sie na bocianie, ja jestem po nieudanym transferze mrozaczków i na razie odpuszczam, tzn. chcę sprawdzić immunologię, zrobic histeroskopię i dopiero wtedy podejdę do kolejnego transferu, co prawdopodobnie nastąpi dopiero po Nowym Roku pozdr. asja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fionka Re: do asji IP: 209.208.248.* 02.10.02, 18:48 asja2 napisała: > Hej Fionka,,żyjemy, działamy z większym lub mniejszym zapałem, chyba częściej > udzielamy sie na bocianie, > ja jestem po nieudanym transferze mrozaczków i na razie odpuszczam, tzn. chcę > sprawdzić immunologię, zrobic histeroskopię i dopiero wtedy podejdę do > kolejnego transferu, co prawdopodobnie nastąpi dopiero po Nowym Roku > > pozdr. > asja Asja, dzieki za odpis, ide wiec tez na bociana. Trzymam kciuki obiema rekami za Ciebie i za kazda z dziewczyn (no i za siebie teeeeeez!). Juz sie przyzwyczailam do Forum, dziala na mnie terapeutycznie, szczegolnie kiedy moj lekarz dostatecznie mnie skoluje i wystraszy. Gorace pozdrowienia, trzymaj sie na histeroskopii. No i zycze Ci zeby ten prawdziwy bocian wreszcie trafil i do Ciebie i do mnie(i przyciagnal cale stado innych bocianow!) Pa. Fionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: do wszystkich a szczególnie Fionki IP: 212.160.138.* 16.10.02, 10:48 Kochana ja najczęściej bywan na Bajbusie . A co do starń ech to samo co Asja mrozaczki nieudane i chce zrobic histero mam wizytę 30 a Asja 23 zobaczymy co nam się uda zdziałać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fionka Re: do wszystkich a szczególnie AsiW IP: 209.208.248.* 16.10.02, 22:08 Asiu, bylam na Bajbusie ale troche odstraszyly mnie te posty z "wyborem imienia" dla dzidziusia albo od dziewczyn czekajacych na adopcje. Jakos mi tak przykro, bo na zadnym z etapow jeszcze nie jestem. Nie to ze zazdroszcze, ale czuje sie lepiej na Forum, gdzie wiekszosc dziewczyn jest w takiej samej sytuacji jaki ja, leczy sie, leczy, przezywa i czeka. Wchodze oczywiscie wszedzie, na bociana i dziecko-info tez, ale dlugo nie zagrzewam miejsca, jeszcze nie teraz. Narazie czekam jak kania dzdzu na dobre wiesci od stalych Forumowiczek sprzed roku i paru miesiecy?)) Pozdrowienia Fionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fionka Re: jeszcze raz ja do AsiW IP: 209.208.248.* 16.10.02, 22:18 Asia, obowiazkowo napisz co dalej po histo z Toba i asja. Dopinguje wam ostro od samego poczatku (no, od poczatku mojego bycia na Forum). Trzymajcie sie. Fionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: jeszcze raz ja do AsiW IP: 212.160.138.* 29.10.02, 13:22 Fionka dostałam po cięzkich bojach skierowanie na histero. Dziś mam wizyte w szpitalu dowiem sie co i jak. kiedyewentualnie zabieg. A co u ciebie??? Szukałam cie na Bocianie ale niestety trafiłam na kogos innego o podobnym nicku ups....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fionka Re: ja do AsiW IP: 209.208.248.* 29.10.02, 21:26 Czesc to ja Fionka, tak niefortunnie wybralam, bo rzeczywiscie, jest tam jeszcze Fiolka. Na bajbusa nie wchodze czesto bo jak juz wspominalam, doluja mnie posty pt "wybierz imie dla dzidziusia"... Wchodze za to na bociana (czytalam wlasnie cos o Librze i nie wiem czy sie "przewidzialam", ale chyba jest w ciazy???), ale siedze cicho. Asia, ach jak ja wam wszystkim zazdroszcze jednego - ze macie wiecej czasu ode mnie (na leczenie), bo ja niestety mam go coraz mniej i mniej W ogole gdybym musiala, to bym sie leczyla jeszcze i nastepne 10 lat, aby tylko wiedziec, ze ze szczesliwym zakonczeniem - ale wtedy to juz kobiety raczej nie rodza dzieci... Mimo wszystko trzymam sie, chyba nawet dzielnie. Pozdrowionka Fionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: ja do AsiW IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 30.10.02, 09:15 Fionka, Libra nie jest jeszcze w ciąży, ale to na pewno tylko kwestia czasu; chciałam Ci powiedzieć, żebyś sie nie poddawała,że znam wiele matek , które urodziły dziecko będąc w Twoim wieku, a nawet później, w pracy miałam koleżanke, która urodziła 1 dizecko w wieku 42 lat, dziecko zdrowe, wspaniałe; niejednokrotnie dopadają nas chwile zalamania, ja to jestem juz chyba mistrzem dołów, ale mimo wszystko wierzę,nie poddam sie, a kontakt z osobami z bociana, które mają te same problemy naprawdę bardzo pomaga, poznałam już tyle fantastycznych osób, chociaż tylko wirtualnie na razie, zycze wytrwałości, bo to chyba najważniejsze , a często zawodzi pozdr. asja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: ja do AsiW IP: 212.160.138.* 30.10.02, 10:39 Fionka kobito ja tez nie mam kompletnie czsu praca, praca po pracy bywam w domu w okolicach 21, zajecia w weekendy ech ale cóz na leczenie musze znalezc czas bo on tak strasznie ucieka!!! Asja załatwiłam sobie histero!!!! Chcesz moja wizyte u pani docent. jutro o 17.45 bo ak nie to odwołuję i cześć. Histero bedę miała w listopadzie jak wszystko bedzie ok mam na mysli badania wr i inne takie. Daj znac buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fionka Re: do AsiW i Asji jeszcze raz IP: 209.208.248.* 30.10.02, 22:33 Gość portalu: asja napisał(a): > Fionka, Libra nie jest jeszcze w ciąży, ale to na pewno tylko kwestia czasu; > chciałam Ci powiedzieć, żebyś sie nie poddawała,że znam wiele matek , które > urodziły dziecko będąc w Twoim wieku, a nawet później, w pracy miałam > koleżanke, która urodziła 1 dizecko w wieku 42 lat, dziecko zdrowe, wspaniałe; > niejednokrotnie dopadają nas chwile zalamania, ja to jestem juz chyba mistrzem > dołów, ale mimo wszystko wierzę,nie poddam sie, a kontakt z osobami z bociana, > które mają te same problemy naprawdę bardzo pomaga, poznałam już tyle > fantastycznych osób, chociaż tylko wirtualnie na razie, > zycze wytrwałości, bo to chyba najważniejsze , a często zawodzi > pozdr. > asja Czesc, dzieki za pocieszanie, prawde mowiac to po to sie odzywam na Forum "kokietujac" swoim "podeszlym" wiekiem zeby wlasnie takie odpowiedzi otrzymywac! Od razu miod na dusze i nadzieja w serducho. Dzieki, jak znow mnie najdzie to przypomne sie do pocieszania))! Pa! Fionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: do AsiW IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 30.10.02, 11:29 Asia, jutro mam histero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: do AsiW IP: 212.160.138.* 30.10.02, 11:58 No a jak załatwiłas? ładnie!!! No wiesz i nic nie gadasz wredna !!! Gdzie , kto, jak??? szczegóły dawaj!!!! Ja mam 1dc na pocieszenie! Robiłaś jakieś badania przed? Ja mam całą mase. EKG, wr itp......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: do AsiW IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 30.10.02, 12:12 Asia, jak to nic nie mówiłam, cały czas mamy gorącą linię, załatwiłam u p. docent, wczoraj byłam na wizycie a jutro histero, niezły ekspress, co , więc może warto,żebyś poszła jutro, bocian nie działa, to pisz po szczegóły na asja2@gazeta.pl pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: do AsiW IP: 212.160.138.* 30.10.02, 12:46 napisałam na adres gazety do ciebie . cmok Mam nadzieje ,że dojdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIAW Re: do AsiW IP: 212.160.138.* 30.10.02, 15:22 Ech asja chyba niore dostałas mojego e-maila buuuuuuuuu no ale cóz. Nie jest tak zle. Napisz w szegółach jak załatwiłas histero. Czy zlecili ci jakies badanie przed??? I napisz po jak było!! Czekam, trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
asja2 Re: do AsiW 30.10.02, 15:49 asia napisałam Ci przecież na priva, nie doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: do AsiW IP: 212.160.138.* 30.10.02, 15:53 buuuuuuuuuu nic nie mam chyba ,że na bocku ale tam dalej nie moge wleżć( Odpowiedz Link Zgłoś