16.09.05, 08:27
Dziewczyny, czy podczas brania CLO czujecie jakoś inaczej jajniki, ja się
martwię tym, iż nic nie odczuwam nie wiem czy to dobrze czy źle? Na razie po
dawce 1x1 czuję się zwyczajnie, jak przed braniem leku.
Obserwuj wątek
    • dawida25 Re: CLO 16.09.05, 08:37
      Ja też nic nie czułam. Nic a nic, ale pęcherzyk rósł i miał się dobrze. Także
      nie przejmuj się brakami objawówsmile
      • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 08:39
        Już sobie stwarzam problem, że pęcherzyki nic nie rosną i będę musiała brać
        końską dawkę CLO. No nic... w poniedziałek na pierwszy monitoring, zobaczymy co
        też się tam dzieje.

Ktoś na forum wspomniał coś o naturalnych wspomagaczach, co to jest i ile
        kosztuje? (bo ponoć drogie, dlatego lekarze tego nie dają).
        • dawida25 Re: CLO 16.09.05, 08:41
          to twój pierwszy cykl z clo?
          Słuchaj naprawdę nie masz sie czym martwić. Raz przy clo bolał mnie co prawda
          jajnik prawy, myślałam, oho owu będzie po tej stronie. Ale okazało się że owu
          była po lewej. Tak więc mówię ci, ciesz się, bo niektóre dziewczyny naprawdę
          źle się czują podczas zażywania clo. Powodzenia smile
          • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 08:45
            Ja chyba dobrze toleruję leki. Biorę też metforminę, po której zdarzają się
            różne sensacje a ja mam się dobrze, także chociaż albo tylko z tego można się
            cieszyć.

Właśnie.... mnie najbardziej zależy na owulacji, bo nie było jej już z 6
            miesięcy sad, dlatego liczę że to CLO coś ruszy moje nędzne jajniki.
            • dawida25 Re: CLO 16.09.05, 09:09
              będzie dobrze, trzymam kciukismile
    • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 09:13
      Mam taką cichą nadzieję...

Buźka
      • klara_76 Re: CLO 16.09.05, 09:29
        Ja tez nie czulam pracy jajnikow, a pecherzyk ladnie rosl (tylko potem nie
        pekl!!!). Natomiast bylo mi niedobrze, slabo sie czulam i bolala mnie glowa.
        Nic sie nie martw. Jak dobrze tolerujesz lek, to tym lepiej dla Ciebie!!
        • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 09:32
          Czasem coś tam strzyknie w głowie, ale bez przesady da się wytrzymać, za to
          halucynacji żadnych nie mam i mogę prowadzić auto. Jejku, niech rośnie a
          potem... pęka!
    • justy11 Re: CLO 16.09.05, 10:48
      Ja nie mam owulacji po braniu clo ! I co teraz ?
      • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 11:01
        A przed miałaś?
    • justy11 Re: CLO 16.09.05, 11:05
      Nie niestety nie i dlatego lekarz zapisał mi clo biorę już 4 cykl i nic. I co
      teraz?
      • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 11:14
        O kurcze, już mi główka pracuje, że u mnie może być podobnie, a kysz maro!
        Justy,a zwiększał Ci dawkę, bo słyszałam że się tak robi. A rosną w ogóle
        pęcherzyki?
    • justy11 Re: CLO 16.09.05, 11:33
      Ide do lekarza w poniedziałek i wtedy zadecyduje co dalej
      • edyta0 Re: CLO 16.09.05, 11:35
        Czy mogłabyś zapytać również o te naturalne wspomagacze? Co to w ogóle jest i
        jak działa?
    • hali11 Re: CLO 17.09.05, 16:35
      nie martw się.Właśnie jestem po CLO. Nic nie czułam .Wczoraj byłam u gin. 11 dc
      Mam piękne 20mm pęcherzyki i to na obu jajnikach.W poniedziałek mam
      IUI.Chłopaczki widziłam pod mikroskopem.Są super .mam nadzieję że tyeraz już
      nie zawiodą. Trzymaj kciuki.I powodzenia
    • gu_ga Re: CLO 03.10.05, 15:43
      Ja zkolei po Clo czułam tak jakby jajniki "ruszyły z kopyta", gniotło mnie w
      obydwóch. Brałam 2 serie po 5 tabletek, po drugiej serii - maleństwo, teraz 10
      tydzień i 3 dzień. Trzymam kciuki!!P.S. Ale podczas brania Clo czułam się źle,
      miałam zawroty głowy i raz nawet wymiotowałam. Jednak było warto!!
    • guziczek78 Re: CLO 04.10.05, 14:15
      witam
      ja zaczęłam też brać po raz pierwszy CLO i tez nic nie czuję
      żadnego bólu, żadnych mdłosci i zawrotów głowy
      tak więc, mam takie same wątpliwości jak TY wink
      ale mam nadzieję że poprostu dobrze ten lek toleruje i będzie wszystko oki
      • edyta0 Re: CLO 04.10.05, 14:28
        guziczek,
        po CLO urósł pięny pęcherzyk, który pękł smile
        • guziczek78 Re: CLO 05.10.05, 10:57
          ojej no to super
          życze powodzenia bo zapewne było działanko smile
          ja jutro biorę piątą tabletkę - ostatnią w tym cyklu i pędzę na USG - mam
          nadzieję że mój też urośnie ...

• edyta0 Re: CLO 05.10.05, 10:59
            Tylko się nie załamuj, jeśli okaże się że nie wyrósł piękny pęcherzyk. Czasem
            zdarza się, jak u mnie że rosną ale z opóźnieniem. Przytulanko było ale i tak
            czuję już nadchodzący okres. Napisz co i jak.
            • guziczek78 Re: CLO 07.10.05, 09:46
              hej,
              byłam wczoraj na USG niestety pan doktor powiedział ze nie widzi na jajnikach
              nic co mogłoby przypominać pęcherzyk dominujący
              wczoraj był 9dc.. a moze to za wcześnie zeby było widać pęcherzyk przy 30
              dniowym cyklu ?
              we wtorek - 14 dc znów ide na USG
              jeśli nic nie będzie widać od następnego cyklu będe brała CLO 2x1 dziennie

sad
              • edyta0 Re: CLO 07.10.05, 10:20
                Dlaczego taki dłuższy odstęp czasu? Co 2 dni wykonuje się monitoring, bo można
                przegapić owulację. U mnie też miernota była i też nie było dominującego tylko
                liczne pęcherzyki po 10mm dopiero potem jeden wyrósł.
                • guziczek78 Re: CLO 07.10.05, 15:24
                  tak zdecydowała pani doktor - nie polemizowałam za bardzo bo przyjmuje mnie na
                  ten monitoring w prywatnym gabinecie a nie bierze kasy...(cholerne pieniądze)
                  mam dość długie cykle więc liczę na to że nic nie przegapię - oby tylko coś się
                  działo
                  pozdrawiam
                  • edyta0 Re: CLO 07.10.05, 15:32
                    życzę pięknych pęcherzyków i oby same pękały
                    • guziczek78 Re: CLO 07.10.05, 15:56
                      dziękuję bardzo
                      i również życzę powodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka