Dodaj do ulubionych

Zawsze ten sam jajnik

19.09.05, 20:47
Jak to jest? czy coś jest nie tak kiedy co miesiąc podczas owulacji boli
zawsze ten sam jajnik ( w 95%) ?? czy może to być objaw ze z drugim jajnikiem
coś się dzieje??
Obserwuj wątek
    • marijohanna Re: Zawsze ten sam jajnik 19.09.05, 20:53
      nie ma na to reguly. ja przewaznie mam owulacje w prawym jajniku, ale lewy tez
      sie odzywa od czasu do czasu.
      • agiq Re: Zawsze ten sam jajnik 19.09.05, 21:34
        ja najczesciej mam owu z lewego np. trzy cykle z lewego, raz z prawego i znowu
        3x z lewego...
        • ksara4 Re: Zawsze ten sam jajnik 19.09.05, 22:10
          ciesze sie, ze poruszyłyscie ten temat, bo ja tez tak mam i zastanawiałam sie
          czy to mozliwe i dlaczego tak jest. Ja mam z kolei ciagle w prawym jajniku,
          najgorsze jest to , ze on mnie ciagle boli - i w czasie dojrzewania pecherzyka,
          w fazie lutealnej, w czasie @ - ciagle, az promieniuje na udo. Nawet sie juz
          czasem zastanawiałam, czy to wyrostek ...ulzyło mi, ze to jednak normalne i jak
          widze czeste.
    • ooo7 Re: Zawsze ten sam jajnik 20.09.05, 07:47
      Moja lekarka powiedział, ze moiże być tak, ze booli jeden cały czas a owu jest
      raz z jednego raz z drugiego. Ja chcyba mam non stop z prawego. Lewego nie
      czuję.
      • invicta1 załóżmy klub marudnego prawego jajnika 20.09.05, 10:08
        mam tak samo-a ten lewy grzeczny, cichutki i powiem Wam, że podejrzewam, że na
        prawym mi nie pekają (nawet miałam na nim potwierdzoną big torbiel), a na lewym
        tak-ale nie mam na to dowodów
        • karolina1008 Re: załóżmy klub marudnego lewego jajnika 20.09.05, 11:45
          U mnie to lewy jest cichy, a prawy właśnie zaszwankował i wyprodukował torbielsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka