Dodaj do ulubionych

totalny dół

28.09.05, 21:15
wyryczałam się dziś jak nigdy, jak gdyby świat się zawalił a to tylko o jedna
kreskę za mało...
czy test moze sie mylic ( bobo test), mam dziwny sluz nie taki przedokresowy
a raczej ciągnący jak płodny i lekko przezroczysty?
Obserwuj wątek
    • ksara4 Re: totalny dół 28.09.05, 21:29
      a ktory masz dzien cyklu? po co robilas ten test, mialas jakies podstawy , tzn
      opoznienie @ na przyklad? bo ja to juz nie robie testow, raz, ze szkoda
      pieniedzy, dwa ze szkoda lez i nerwow. Zatem ktory dzien?
      • agnieszka.krak Re: totalny dół 29.09.05, 08:09
        niby 21 ale owu mialam w 7 dc i prez ostatnie 10 dni brałam luteine a test po
        to by móc odstawic lek. Acha i jeszcze jedno, jak zrobiłam test i był jaki był
        to ze złosci go rozdłubałam i była tam rózowa ładnie wybarwiona kreseczka ciut
        ponizej linii okienka, tak jakby za małe było okienko testowe by ja pokazać.
        Tak naprawde sadze ze i tak dupa jak przez ostatnie 3 lata...
        • ida-sierpniowa Re: totalny dół 29.09.05, 10:58
          Dopóki nie ma @,trzeba czekać. Wiem, łatwo się mówi...Dobrze Cię rzoumiem, bo
          ja od 2 lat czekam na te drugą kreseczkę i w niedzilę tez mój świat się zawalił
          kolejny raz... Nie wiem, co Ci powiedzieć. To, co sobie powtarzam, że muszę
          miec nadzieję? Wiem, że nic nie pomogłam, ale przynajmniej wiesz, że nie jesteś
          sama. Pozdrawiam, trzymaj się kiss
        • ksara4 rozdrapany test 29.09.05, 18:56
          smile))))))))))))
          dobra jestes, chcialabym to widziec, jak go rozdlubujesz!!! ale wiesz co, skoro
          tam byla taka kreska to moze zrob jeszcze jeden? bo faktycznie to dziwne! teraz
          bede zawsze rozdlubywac swoje testy !
    • xyz0123 Re: totalny dół 29.09.05, 15:41
      ja wyryczałam się wczoraj bo wszystkie znaki na niebie wszkazywały na dzidzię a
      na teście 1 kreska, @ jak nie było tak nie ma i mam dokładnie taki sam dziwny
      śluz jak Ty.
      • asiek100 przecież testy nie zawsze są wiarygodne! 29.09.05, 19:02
        Więc dziewczyny, głowa do góry. Trzeba powtórzyć i tyle.
        • wiktoria33 testy nie zawsze są wiarygodne! 29.09.05, 21:18
          dokladnie
          nie mam zamiaru nikogo nakrecac ale jak @ nie ma w terminie to nadzieja jest!!!
          kup inny test i za dwa dni powtorz smile)
          ale swoja droga
          test w 21 dc to duzo ZA WCZESNIE!!! wiec po co sie stresujesz?
          przeciez ciaza spokojnie moze byc ale testuj dopiero jak @ sie spozni
          trzymam za was kciuki
          smile))
          • maja744 Re: testy nie zawsze są wiarygodne! 29.09.05, 21:53
            Aga, "rozdlubalam test", hehe... kurcze ale sie usmialam, jak nikt poprawialas mi humor, wczoraj
            mialam urodzinki - 31 i jedna kreske na tescie, mama placzaca w sluchawke z zyczeniami
            wiadomo jakimi... - zalamac sie mozna, a tu... no prosze, Aga - Kochana jestes!
            Duzy buziak!
    • agnieszka.krak Re: totalny dół 30.09.05, 07:48
      a okresu dalej nie ma, zobaczymy do jutra. A 21 dc to faktycznie wczesnie ale
      potwierdzona owu miałam w 7 dc wiec to 14 dni po wiec chyba w sam raz, poza tym
      test był po to by moc odstwaic luteine.
      • xyz0123 Re: totalny dół 30.09.05, 16:38
        Aga u mnie też nadal nie ma @ tylko ten śluzik taki dziwny i dużo, pomarzyć
        fajna rzecz może już obie mamy fasolki tylko takie mocno schowane???
        • agnieszka.krak Re: totalny dół 30.09.05, 17:19
          a u mnie nie, wprost przeciwnie wspaniała wiadomośc dostałam własnie okres czyż
          nie cudownie???? k.... mać
          • mafrolka Re: totalny dół 30.09.05, 17:32
            Oj, Krakusko nie załamuj się, trzymam kciuki, żeby już za m-c @ nie
            przyszła.... Ciekawa jestem u kogo się leczysz? Ja u dr Góreckiej, trochę
            pogrzebałam na forum PCO-a tam jakaś kumulacja negatywnych opinii o niej,
            trochę się wystraszyłam. Pzdr ciepło, na @-ową chandrę najlepsza duuuża Milka z
            orzechami smile
            Trzymaj się
            • agnieszka.krak Re: totalny dół 30.09.05, 17:45
              No to leczymy sie u tej samej ginki i chyba z podobnymi rezultatami póki co.
              Nie czytałam negatywnych opinii o Niej, natomiast sama juz nie wiem co mysleć o
              tej lekarce. To był mój drugi cykl po laparo i dlatego tak liczyłam, ale
              zaczyna sie własnie trzeci a do trzech razy sztuka podobno. Milka jak
              najbardziej poprawia mi humor (ale bez orzechów)
              • mafrolka Re: totalny dół 30.09.05, 19:03
                Ja póki co jestem zadowolona ze współpracy z dr Górecką-choć efektu wiadomego
                jeszcze nie ma. Ale to dopiero 3 cykl strań w tym rzucie ( 2 lata temu leczyłam
                się przez pól roku, musiałam przerwać i teraz do niej wróciłam). A co do
                różnych opinii-myślę, że komu się udało-bedzie chwalił, a gdzie syt się
                komplikuje i oczekiwanie przedłuża-narzekanie murowane. Zresztą po zwiedzeniu
                kilkunastu gabinetów, w których zwykle słyszałam ray "jedźcie państwo na
                wakacje a ciąża będzie"-u niej czuję się solidnie "zaopiekowana"-wiem co mi
                jest, mamy plan działań na najbliższe 3 cykle i obaczym co to bedzie. Gdzie
                robiłaś laparo? W ramach FZ czy prywatnie? Jeśli plan nie wypali-i mnie to
                czeka...... Choć nie ukrywam, że baaardzo liczę na ten cykl i co rano modlę się
                do CLO, żeby dało cud efekty. Ściskam ciepło
                • agnieszka.krak Re: totalny dół 01.10.05, 09:46
                  Lapro miałam robione na NFZ przez poleconego przez dr Górecką dr Homę, napewno
                  słyszałaś to nazwisko. Dr Homa wykonuje je prywatnie ( ok 2 500 cena ) lub w
                  klinice na Kopernika, z tym ze tam trzeba poczekac, ja czekałam 2 m-ce. Jesli
                  będziesz zmuszona wykonać laparo to polecam Ci tego dr, doskonały lekarz jako
                  specjalista od tego typu zabiegów a tez fajny człowiek, naprawde zaopiekował
                  sie mną w szpitalu i interesował stanem zdrowia. A może nie będzie Ci to
                  potrzebne, oby...
                  pozdrawiam A.
                  • mafrolka Re: totalny dół 01.10.05, 17:03
                    Dzieki wielkie, podniosłaś mnie na duchu, że jednak nie wszystko w naszym
                    cudnym mieście MUSZĘ robić prywatnie... O dr Homa faktycznie słyszałam, zresztą
                    pewnie jeśli poleca go dr G, to i ja do niego trafię. Choć oczywiście mam
                    wielgachną nadzieję, że nie będzie potrzeby winkJeśli będziesz mieć chwilkę-
                    napisz proszę ile dni musiałas spedzić w szpitalu.
                    PS. Wiesz, że jak siedzę u dr G. w poczekalni, to uporczywie przyglądam się
                    innym oczekującym i dumam, czy któraś z nich czasem nie jest z Forum smile
                    W pon monitoring, oj rośnij pęcherzyku, rośnij! Pzdr i też życzę hojnego boćka
                    w tym cyklu, nos w górę smileM.
                    • agnieszka.krak Re: totalny dół 01.10.05, 19:01
                      W szpitalu byłam 3 dni tj przyszłam rano we wtorek, sroda operacja, czwartek
                      domek to własciwie dwa z hakiem. Po tygodniu sciagniecie szwów, da sie przezyc
                      najbardziej nieprzyjemny to cewnik i lewatywa.
                      Ja we wtorek zaczynam monitoring, powinnam w poniedziałek bo to 4 dc ale nie
                      dam rady. Pozdrawiam ciepło A.
                      • mafrolka Re: totalny dół 02.10.05, 14:42
                        O-to na szczęście nie jest tak źle z ilością czasu w szpitalu. Mam piekielnie
                        absorbującą pracę, trudno mi ją zostawić nawet na 1 dzień, stąd moje pytania.
                        Pewnie jeśli nic z tego cyklu nie wyjdzie, jeszcze nie raz pomeczę Cię o
                        szczegóły dot laparoskopii winkAle na razie trwam jeszcze w stanie euforycznym,
                        licząc, że może jednak w X zobaczę te upragnione dwie krechy. Ja własnie w pon
                        mam monitoring, no ale skoro idziesz we wt to się pewnie nie miniemy na
                        Sebastiana sad Pozdrawiam M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka