Dodaj do ulubionych

Laparoskopia w Krakowie?

25.10.05, 12:23
Czy ktoś doradzi mi, gdzie w Krakowie najlepiej robić laparo? Poza dr
Jankowskim!Drugie pytanie: jakie macie zdanie na temat Fertility Clinic przy
Balickiej i którego lekarza tam wybrać (diagnoza i leczenie niepłodności)?
Obserwuj wątek
    • delta77 Re: Laparoskopia w Krakowie? 25.10.05, 12:52
      Z tego co mi wiadomo, to dr Homa jest najlepszy w laparo. Poszukaj tego
      nazwiska na forum, zobaczysz jakie sa opinie i gdzie przyjmuje.
      pozdrawiam
      • ivonne76 Re: Laparoskopia w Krakowie? 25.10.05, 16:08
        Witam
        Ja jestem 1,5 tygodnia po laparo i miałam u dr Homy - najlepszy od laparo w
        Krakowie (jestem z innego miasta). Tez tak szukałam jak TY i najlepsze opnie
        miał on - zna się na rzeczy. Polecam Ci go. Dr Homa przyjmuje w poniedziałki,
        środy i piątki w gabinecie na ul. Oboźnej 4 w godz. 16.00 - 19.00, tel. do gab.
        (12) 423 37 81. "Od ręki" dostaniesz termin na prywatną laparoskopię w
        Niepołomicach . Ja miałam robioną laparo i histeroskopię właśnie tam,
        prywatnie, poniewaz na NFZ termina na laparo w szpitalu był pod koniec
        stycznia - a ja nie mogłam tak długo czekać. I teraz wiem, ze to był najlepszy
        wybór. Na drugi dzień wychodzisz do domu.
        Natomiast co do tej kliniki leczenia niepłodnosci - daruj sobie ją. Nie
        słyszałam o niej dobrych opinii, wręcz przeciwnie. Parcuje tam Klimek i
        Jankowski - opinie o nich są fatalne.
        • michalinnaa Re: Laparoskopia w Krakowie? 25.10.05, 18:27
          Ja miałam robioną laparo u dr. wojtysia i bardzo go polecam choć an tym forumu
          chyba tylko ja do nidego chodzę. Miałam robiona laparo na NFZ
          • delta77 Re: Laparoskopia w Krakowie? 25.10.05, 18:32
            Michalinaa - powiedz mi, czy chodzissz do niego na wizyty? Jak on podchodzi do
            pacjentek, ktore ma prywatnie i w szpitalu?
            Ja u Wojtysia robilam histeroskopie, tez jestem zadowolona. Zalezy mi na jakims
            dobrym lekarzu co pracuje w szpitalu... jaki on jest?

pozdrawiam
        • caryca11 Re: Laparoskopia w Krakowie? 26.10.05, 11:01
          ivonne76 napisała:

> Witam
          > Ja jestem 1,5 tygodnia po laparo i miałam u dr Homy - najlepszy od laparo w
          > Krakowie (jestem z innego miasta). Tez tak szukałam jak TY i najlepsze opnie
          > miał on - zna się na rzeczy. Polecam Ci go. Dr Homa przyjmuje w poniedziałki,
          > środy i piątki w gabinecie na ul. Oboźnej 4 w godz. 16.00 - 19.00, tel. do
          gab.
          >
          > (12) 423 37 81. "Od ręki" dostaniesz termin na prywatną laparoskopię w
          > Niepołomicach . Ja miałam robioną laparo i histeroskopię właśnie tam,
          > prywatnie, poniewaz na NFZ termina na laparo w szpitalu był pod koniec
          > stycznia - a ja nie mogłam tak długo czekać. I teraz wiem, ze to był
          najlepszy
          > wybór. Na drugi dzień wychodzisz do domu.
          > Natomiast co do tej kliniki leczenia niepłodnosci - daruj sobie ją. Nie
          > słyszałam o niej dobrych opinii, wręcz przeciwnie. Parcuje tam Klimek i
          > Jankowski - opinie o nich są fatalne.
          Mam pytanie odnosnie tej kliniki w Niepołomicach- ile kosztuje tam laparoskopia
          i w którym dniu cyklu nalezy ja wykonac?
    • magdans Re: Laparoskopia w Krakowie? 25.10.05, 19:53
      Miałam laparo na Kopernika i jestem bardzo zadowolona z samego zabiegu, opieki,
      ceny (nic nie płaciłam!!!). Polecam dr Pabiana, jest naprawdę dobrym fachowcem,
      a przy tym "ludzkim" lekarzemsmile
      • michalinnaa Re: Laparoskopia w Krakowie? 25.10.05, 22:34
        Hej delta. Jezeli chodzi o dr. wojtysia to jestem z niego bardzo zadowolona.
        TRafilam do niego przez przypadek (choc z polecenia) bo właśnie dowiedzialam
        sie od dr kostyka na 2 wizycie, ze powinnam zrobić laparo, nietety nie było
        mnie stać zrobić prywanie no szukałam kogoś kto pomoze mi zrobić ten zabieg,
        ponieważ bałam sie bardzo. Dr. wojtyś zrobił go suoer, jest bardzo miły i
        wyrozumiały, jezeli zadasz pytanie on na nie odpowie. w szpitalu naprawde
        czulam sie pod jego opieka (po zabiegu jak sie wybudzałam na sali pooperacyjnej
        był u mnie i powiedzial, zę wszytko poszło ok i wynik laparo też jest ok, to
        było bardzo miłe ). Póżniej właśnie dr, kostyk bardzo slynny w kraowie (który
        raczej "leci" na opinii) powiedział, zę mam super zrobiony zabieg, wręcz
        cytuje"postarali sie, bardzo ladnie zrobili" więc chyba naprawdę jest nie źle
        jezeli jeden lekarz mówi tak o drugim no i... zostałm przy dr. wojtysiu. Na
        wizyty umawiam sie bez problemy nawet w tym samym dniu (tyle, ze idę na tzw.
        czekanie, czasami 1,5-2 godzin) ale jestem w tym dc , kótry mi odpowiada.
        przyjmuje w weekendy i swięta, no i postawił mi ta sama diagnozę co kostyk,
        nawet 1.11 jezeli bezie taka potrzeba to sie ze mną umówi, nigdy nie powiedział
        mi nic nie miłego, zawsze sie uśmiecha, robi mi na każdej wizycie badanie
        ginekologiczne i usg, niezależnie od dnia cyklu (u kostka jak nie jest to dzień
        owu to nie robi, wiem bo byłam) co jeszcze??? ja osobiscie jestem bardzo
        zadowolona, zobaczymy jakie będa ostateczne wyniki. Jezeli masz jakieś pytania
        to pisz , chyba opisałam wszystko smile
        • delta77 michalinaa 26.10.05, 11:03
          Michalinaa, napisalam Ci na priva, bo nie chce wtracac sie w post, piszac nie
          na temat.

Pozdrawiam Wszytskich
    • dziubas1 Re: Laparoskopia w Krakowie? 26.10.05, 09:24
      Dzięki serdeczne za poradę. Chyba zdecyduję się na dr Homa, choć zależy to od
      kosztów. Pozdrawiam wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka