baby21 09.11.05, 17:21 jak wyzej prosze odpiszcie...czy jednoznaczne jest ze jak brak sluzu to i brak owu????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja744 Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:00 ja mam bardzo kiepski sluz, baaaaaardzo kiepski. Ginka nawet nie widzi na usg, ani przez wziernik. Ostatnio kazala mi czekac i czekac, az sluz sie pojawi i dopiero dzialac, wyszlo na to ze "przylapalam' owulacje (pekal pecherzyk) na usg i zadzialalismy, ale bezowocnie. Sumujac: moze byc bardzo kiepski sluz, a owu jest. Sprobuj obserwawc sluz tuz przy szyjce, palpacyjnie. Co dziwne, robilam test PCT i wyszedl prawidlowy, czyli tylko nam sie wydaje ze sluzu brak, a on siedzi gdzies glebiej i w mniejszych ilosciach. Ja np nie kwalifikuje sie do CLO, bo ono uposledza i endo i niekorzystnie wplywa na sluz. Tylko GT, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:11 maju bardzo dziekuje za odp...widzisz ja ten cykl jestem na clo endo w 17dc miało 11mm a pecherzyk 19mm urosł tylko 1mm przez 3 dni a endo o 3mm nie wiem o co w tym chodzi...chyba owu nie bedzie i pecherzyk sie wchłonie??? jutro usg zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:22 Ja zaszłam w ciażę a nie mialam śluzu płodnego niestety straciłam ją,ale zaszłam!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 beettinna 09.11.05, 18:25 beettinna a prosze opisz tak krociutko jak wygladał twoj sluz wtedy jak zaszłas????????? konsystencja kolor...a moze wcale nie miałas???prosze prosze prosze!!!! to dla mnie bardzo wazne Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:26 Nawet w cyklu, który zaowocował fasolką nie widziałam u siebie śluzu płodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:28 a jaki byl???? Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 20:06 było odrobinę czegoś zaraz po @ i koniec, a potem dopiero przed terminem spodziewanej @ taki gęsty, typowo niepłodny Odpowiedz Link Zgłoś