Dodaj do ulubionych

czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego????

09.11.05, 17:21
jak wyzej prosze odpiszcie...czy jednoznaczne jest ze jak brak sluzu to i brak
owu?????
Obserwuj wątek
    • maja744 Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:00
      ja mam bardzo kiepski sluz, baaaaaardzo kiepski.
      Ginka nawet nie widzi na usg, ani przez wziernik. Ostatnio kazala mi czekac i czekac, az sluz sie
      pojawi i dopiero dzialac, wyszlo na to ze "przylapalam' owulacje (pekal pecherzyk) na usg i
      zadzialalismy, ale bezowocnie.

Sumujac: moze byc bardzo kiepski sluz, a owu jest. Sprobuj obserwawc sluz tuz przy szyjce,
      palpacyjnie.

Co dziwne, robilam test PCT i wyszedl prawidlowy, czyli tylko nam sie wydaje ze sluzu brak, a on
      siedzi gdzies glebiej i w mniejszych ilosciach.

Ja np nie kwalifikuje sie do CLO, bo ono uposledza i endo i niekorzystnie wplywa na sluz. Tylko
      GT,
      pozdrawiam
      • baby21 Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:11
        maju bardzo dziekuje za odp...widzisz ja ten cykl jestem na clo endo w 17dc
        miało 11mm a pecherzyk 19mm urosł tylko 1mm przez 3 dni a endo o 3mm nie wiem o
        co w tym chodzi...chyba owu nie bedzie i pecherzyk sie wchłonie??? jutro usg
        zobaczymy
        • beettinna Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:22
          Ja zaszłam w ciażę a nie mialam śluzu płodnegosmile
          niestety straciłam ją,ale zaszłam!!!
          Pozdrawiamsmile
          • baby21 beettinna 09.11.05, 18:25
            beettinna a prosze opisz tak krociutko jak wygladał twoj sluz wtedy jak
            zaszłas????????? konsystencja kolor...a moze wcale nie miałas???prosze prosze
            prosze!!!! to dla mnie bardzo wazne
    • 100ania Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:26
      Nawet w cyklu, który zaowocował fasolką nie widziałam u siebie śluzu płodnego.
      • baby21 Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 18:28
        a jaki byl????
        • 100ania Re: czy mozliwa jest owu bez sluzu płodnego???? 09.11.05, 20:06
          było odrobinę czegoś zaraz po @ i koniec, a potem dopiero przed terminem
          spodziewanej @ taki gęsty, typowo niepłodny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka