justysm 14.11.05, 22:00 czy hormony można zrobić bez skierowania czy musi wystawić je ginekolog czy moze lekarz rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafulka Re: badania hormonów 15.11.05, 08:09 Możesz zobić prywatnie bez skierowania. Nie wszystkie przychodnie to robią, więc obdzwoń najpierw kilka. Najlepiej prywatne. Nie kosztuje to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: badania hormonów 15.11.05, 15:51 Do disiejszej Wyborczej jest fajny dodatek - poczytaj o badaniach Odpowiedz Link Zgłoś
justysm Re: badania hormonów 15.11.05, 22:47 wielkie dziękiza informację szkoda że tak późno to czytam bo nie mam wyborczej i nie wiem czu uda mi ię ten dodatek gdzieś dostać jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1001 Re: badania hormonów 15.11.05, 22:54 Ja za hormony wszystkie w tamtym miesiacu zapłaciłam 150zl,chyba było ich 6 czy7,nie pamiętam,ale warto pójść do gina i poprosić o skierowanie to złotówki nie zapłacisz. Tak niestety to kosztowne jest troche.pa pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś