czarna.oliwka 16.01.06, 20:43 Mam pytanie - czy mąż którejś z was stosował Natursteron na polepszenie nasionek? A może polecicie jakies inne witaminki do łykania żeby wzmocnić "chłopców"??? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia81 Re: Męskie sprawki 16.01.06, 21:58 ja mojemu M kupilam promen,ponoc bardzo dobry,ale drogi bo kosztuje prawie 100zl.tez wyczytalam tu na forum o dziwo moj M zazywaa twoj M mial robione badanie,bo moj nie i caly czas sie wykreca.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.oliwka Re: Męskie sprawki 17.01.06, 07:57 Hej! mój maz nie miał niestety jeszcze robionych badań, lekarka kazała się jeszcze wstrzymać jakieś 3 m-ce i jak dzidziusia nie bedzie to wtedy. Ja badania mam dobre, dlatego myślę ze to właśnie M ma osłabone nasiąka (praca, stres, brak ruchu) Na razie zażywamy folik i maxvit (z żęszeniem). O tych witaminkach co pisałam powyżej czytałam troszke w necie, podobno poprawiaja spermogenezę, ale zalecane są przy obniżonym libido u mężczyzn i andropauzie, więc nie wiem czy go tym faszerowac... pozdrowienia mam nadzieje ze twój M wkońcu da sie namówić na badania albo wcześniej pojawi sie fasolka u ciebie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grappa_grappa Re: Męskie sprawki 17.01.06, 11:19 Moj M. tez bierze Pro men www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/269 dziewczyny go juz tutaj polecaly - ogolnie poprawia witalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
jam_30 Re: Męskie sprawki 17.01.06, 11:56 hej ponieważ zmagam się z tematem 7 lat ( ponad) powiem Wam, że nie ma skutecznego środka poprawiającego nasionka. Niestety. Jesli wynikiem słabego nasienia jest jakieś zapalenie to podaje się antybiotyk i to załatwia sprawę. Ale na resztę szkoda czasu. Mój mąż miał pojedyncze plemniki w ruchu szybkim i 50 % o prawidłowej budowie. Potem mu podawałm różne " cuda" no i szybkość wzrosła do ok 20% a budowa nieprawidłowa wzrosła do 96 %. Prof. u którego teraz będe mieć in vitro powiedział, że tylko pogorszyliśmy sprawę. Więc nie robimy nic z nasieniem, po prostu szykujemy się do in vitro. A wam zyczę, zeby się polepszyło. Dodam jeszcze, że 1 badanie nie jest miarodajne. trzeba wykonać ich kilka i zrobić badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe. Takie sa moje doświadczenia, ale może dziewczyny doradzą Wam coś innego. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jomale Re: Męskie sprawki 17.01.06, 18:34 na męskich sparwach zjadłam zęby ze tak powiem. Po pierwsze - nei czekajcie 3 miesiecy tylko idzcie odrazu (chyba ze szdkoa wam kasy). Jezeli u was jest wszystko oki to rzeczywiscie problem moze byc z plemniorami. A jak z nimi sa problemy to juz gorsza sparwa bo nie ma "prawie"zadnego leczenia u facetów. jest tylko, jako takie poparwianie parametrów. A to nie zawsze konczy sie poprawa a wrecz pzreciwnie pogorszeniem. ja mojemu nakupowalam salfazinów. MACY, L-akrnityny, ziólek, selenów cynków. jedynie po L-karnitynie troszke poparwił sie ruch. Reszta nie poczynila zadnych rewelacji. Z tego co zauwazyłam to poprawa parametrów była tym weksza im lepsze były parametry wyjsciowe plemników (ten kto miał 50 mnl to potem miał i 100 mln, ale ten co miał 400 tysiecy to potem moze z 500 tysiecy). Wyslijcie kochane swoich partnerów na badanie i bedzie jasność co robić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia81 Re: Męskie sprawki 17.01.06, 19:27 wychodzi na to,ze lekarze ktorzy zapisuja tego typu leki-robia nas w bambuko? ja wyczytalam tu na forum-nie wiem ktora dziewczyna,ale jej wlasnie lekarz zapisal na poprawe nasionek meza,a wiec poczytalam troszke o tym i kupilam.zreszta pro men jest dla mezczyzna ktorzy nieregularnie jedza,pala i maja stany przemeczenia i stres-wiec mojemu to nie zaszkodzi nie mam jeszcze dobrego zaganiacza,aby go zagonic na badanie-trudno.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś