Dodaj do ulubionych

Męskie sprawki

16.01.06, 20:43
Mam pytanie - czy mąż którejś z was stosował Natursteron na polepszenie
nasionek? A może polecicie jakies inne witaminki do łykania żeby wzmocnić
"chłopców"???
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • monisia81 Re: Męskie sprawki 16.01.06, 21:58
      ja mojemu M kupilam promen,ponoc bardzo dobry,ale drogi bo kosztuje prawie
      100zl.tez wyczytalam tu na forum o dziwo moj M zazywasmilea twoj M mial robione
      badanie,bo moj nie i caly czas sie wykreca.pozdrawiam
      • czarna.oliwka Re: Męskie sprawki 17.01.06, 07:57
        Hej!
        mój maz nie miał niestety jeszcze robionych badań, lekarka kazała się jeszcze
        wstrzymać jakieś 3 m-ce i jak dzidziusia nie bedzie to wtedy. Ja badania mam
        dobre, dlatego myślę ze to właśnie M ma osłabone nasiąka (praca, stres, brak
        ruchu) Na razie zażywamy folik i maxvit (z żęszeniem). O tych witaminkach co
        pisałam powyżej czytałam troszke w necie, podobno poprawiaja spermogenezę, ale
        zalecane są przy obniżonym libido u mężczyzn i andropauzie, więc nie wiem czy
        go tym faszerowac...
        pozdrowienia mam nadzieje ze twój M wkońcu da sie namówić na badania albo
        wcześniej pojawi sie fasolka u ciebie!!!!!!smile
    • grappa_grappa Re: Męskie sprawki 17.01.06, 11:19
      Moj M. tez bierze Pro men
      www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/269
      dziewczyny go juz tutaj polecaly - ogolnie poprawia witalnoscwink
      • jam_30 Re: Męskie sprawki 17.01.06, 11:56
        hejsmile ponieważ zmagam się z tematem 7 lat ( ponad) powiem Wam, że nie ma
        skutecznego środka poprawiającego nasionka. Niestetysad. Jesli wynikiem słabego
        nasienia jest jakieś zapalenie to podaje się antybiotyk i to załatwia sprawę.
        Ale na resztę szkoda czasu. Mój mąż miał pojedyncze plemniki w ruchu szybkim i
        50 % o prawidłowej budowie. Potem mu podawałm różne " cuda" no i szybkość
        wzrosła do ok 20% a budowa nieprawidłowa wzrosła do 96 %. Prof. u którego teraz
        będe mieć in vitro powiedział, że tylko pogorszyliśmy sprawę. Więc nie robimy
        nic z nasieniem, po prostu szykujemy się do in vitro. A wam zyczę, zeby się
        polepszyło.
        Dodam jeszcze, że 1 badanie nie jest miarodajne. trzeba wykonać ich kilka i
        zrobić badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe.
        Takie sa moje doświadczenia, ale może dziewczyny doradzą Wam coś innego.
        Powodzenia!
    • jomale Re: Męskie sprawki 17.01.06, 18:34
      na męskich sparwach zjadłam zęby ze tak powiem. Po pierwsze - nei czekajcie 3
      miesiecy tylko idzcie odrazu (chyba ze szdkoa wam kasy). Jezeli u was jest
      wszystko oki to rzeczywiscie problem moze byc z plemniorami. A jak z nimi sa
      problemy to juz gorsza sparwa bo nie ma "prawie"zadnego leczenia u facetów.
      jest tylko, jako takie poparwianie parametrów. A to nie zawsze konczy sie
      poprawa a wrecz pzreciwnie pogorszeniem. ja mojemu nakupowalam salfazinów.
      MACY, L-akrnityny, ziólek, selenów cynków. jedynie po L-karnitynie troszke
      poparwił sie ruch. Reszta nie poczynila zadnych rewelacji. Z tego co zauwazyłam
      to poprawa parametrów była tym weksza im lepsze były parametry wyjsciowe
      plemników (ten kto miał 50 mnl to potem miał i 100 mln, ale ten co miał 400
      tysiecy to potem moze z 500 tysiecy). Wyslijcie kochane swoich partnerów na
      badanie i bedzie jasność co robić dalej.
    • monisia81 Re: Męskie sprawki 17.01.06, 19:27
      wychodzi na to,ze lekarze ktorzy zapisuja tego typu leki-robia nas w bambuko?
      ja wyczytalam tu na forum-nie wiem ktora dziewczyna,ale jej wlasnie lekarz
      zapisal na poprawe nasionek meza,a wiec poczytalam troszke o tym i
      kupilam.zreszta pro men jest dla mezczyzna ktorzy nieregularnie jedza,pala i
      maja stany przemeczenia i stres-wiec mojemu to nie zaszkodzismile
      nie mam jeszcze dobrego zaganiacza,aby go zagonic na badanie-trudno.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka