ambrozja 31.01.06, 19:54 Czy ktos nie orientuje sie gdzie w okolicach częstochowy można zrobić badanie spermy? Gdzie to w ogóle sie pytać, w labolatorium analitycznym? jakoś się fachowo nazywa to badanie? dzieki za podopowiedzi jakiś zielona jestem całkiem w tym temacie )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga302 Re: Gdzie badanie spermy? 01.02.06, 01:27 badanie ..to poprostu badanie nasienia mozna go wykonać w każdym szpitalu gdzie robią badania ..(przychodnia przyszpitalna)w prywatnych przychodniach i w klinikach leczenia niepłodności ja jestem z warszawy..tu nie ma wiekszych problemów z b.nasienie myśle ,ze w Częstochowie też nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
martaindianka Re: Gdzie badanie spermy? 01.02.06, 07:38 Z tego co wiem, to mój gin. raz w tygodniu przyjmuje w Częstochowie i robią tam także badania, na Boćku jest sporo dziewczyn ze Sląska, które przyjeżdzają do Łodzi i do Częstochowy. Nie wiem gdzie badają w Częstochowie, mogę Ci dać telefon do Salve w Łodzi (0426304338)poproś do tel. p.Małgosię - Ona robi te badanka w Łodzi,ale pewnie podpowie Ci gdzie w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: Gdzie badanie spermy? 01.02.06, 18:59 Dzieki dziewczyny za namiary ) Odpowiedz Link Zgłoś