Gość: adela2 IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 12:02 Czy ktoś leczy się w Rzeszowie w Przychodni Leczenia Niepłodności przy ul.Warzywnej u dr Hydzika? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Urszulku Re: Rzeszów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 21:13 Ja leczyłam się u Hydzika prywatnie. Co do jego kwalifikacji jako endokrynolaga pewnie zarzutu mieć nie można ale gdy chodzi o inne, bardziej zaawansowane metody leczenia niepłodności powstaje wrażenie, że facet dopiero się uczy.Takie jest moje zdanie, być może się mylę. Ma się również wrażenie, że zajął się na poważnie leczeniem niepłodności, bo wyczuł w tym niezły interes. Ja zrezygnowałam z jego usług i leczę się teraz w specjalistycznej klinice (niestety jak na razie bez efektu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela2 Re: Rzeszów IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 15:25 Proszę Cię Urszulko powiedz dlaczego zrezygnowałaś z Hydzika?Do jakiego etapu doszłaś? A gdzie się teraz leczysz.Poradz mi coś bardzo proszę bo nie wiem co mam robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszulku Re: Rzeszów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 19:43 Zrezygnowałam z jego usług, bo lekarz ciągle się upierał, że monitoring i stymulacja cykli to jest najlepsza droga. Ja nie przecze temu, ale ja takich cykli przeszłam już chyba z 12 (bez efektu) i to nie u jednego lekarza, więc chciałam ruszyć z miejsca i zacząć coś nowego. Jeżeli nie miałaś monitoringu, to on robi to (jak się wydaje) dobrze i jeżeli trzeba zrobić usg w niedzielę, czy w święto nie ma z tym problemu, jest zawsze do dyspozycji (oczywiście prywatnie). Teraz leczę się w klinice w Warszawie (Novum, jak większość dziewczyn) i przygotowuję się do 2 inseminacji. Pozdrawiam Ula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada28 Re: Rzeszów IP: *.maria.com.pl / 192.168.0.* 06.12.02, 13:42 Nie polecam owego lekarza. Przez jakiś czas miałam "przyjemność" być pod jego opieką. Niestety leczenie niepłodności traktuje na rowni ze sprzedawaniem pietruszki na targu i to biznes i to. Przeprowadzenie stymulacji odkładał z wizyty na wizytę, zaczął szukać chorób u mojego męża (chociaż wyniki miał bez zarzutu) i przy każdej okazji pobierał opłatę dosłownie za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela2 Re: Rzeszów IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 16:00 Ada a gdzie teraz się leczysz? Nie wiem co robić, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada28 Re: Rzeszów IP: *.nowa-sarzyna.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 16:34 Ten problem mam poniekąd za sobą, ponieważ znalazłam wspaniałego lekarza ginekologa-endokrynologa w Lublinie. Oczywiście nie wyleczył mnie z mojej choroby, ale dzięki niemu zaszłam w ciążę i 8 miesięcy temu urodziłam synka. Udało nam się pokonać chorobę chociaż na chwilę (mam PCO). Niestety w okolicach Rzeszowa nie ma sensownego lekarza endokrynologa - ginekologa, a ja swojego znalazłam dzięki internetowi. Polecam stronę www.hormony.pl (to są przy okazji namiary do mojego lekarza dr Radomyskiego). Pozdrawiam i życzę powodzenia! Ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejka4 Re: Rzeszów IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 12:31 Dr Piasecki w klinice Asklepios (na Rejtana)prowadzi poradnię leczenia niepłodności - umowa z kasą chorych, tak więc za darmo (trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego). Co do efektów trudno powiedzieć, u mnie na razie nic, ale ja jestem w specyficznej syttuacji (mam jedno dziecko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela2 Re: Rzeszów IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 15:04 Dzięki za odpowiedz.Maciejka a jaki to człowiek? Do dogadania? Może sie tam wybiorę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela2 Re: Rzeszów IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 15:32 Urszulka mam pytanie czy Hydzik robił Ci inseminnację? Mnie przygotowywuje do niej i jak na moje oko i wiadomości wyczytane na "Bocianie" i tutaj robi to conajmniej dziwnie.Nie wiem czy nie zmienić lekarza i od razu wybrać się do Novum na inseminację .Proszę opisz jak po inseminacji w Warszawie, a może sie udało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Rzeszów IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 14:41 Ucieszyłam się, jak zobaczyłam hasło "Rzeszów", bo miałam nadzieję, że którejś z Was udało się tu znaleźć jakiegoś specjalistę. Ja zmarnowałam już dwa lata chodząc od Annasza do Kajfasza i nikt nie potrafił mnie skierować na właściwe tory. I teraz zwieram szyki (czyt. finanse) na klinikę, szkoda mi czasu na lekarzy, którzy albo się na mnie uczą, albo nie chcą się pożeganać z moimi pieniędzmi co miesiąc (albo dwa razy na m-c). Byłam u Piaseckiego (nie wiedziałam że można na Kasę!!!!, a to dużo znaczy przy naszym leczeniu. W moim przypadku - 70 zł wizyta + zaordynowana kuracja 600 zł przez 3-6 mniesięcy), i nie potrafię właściwie nic o nim powiedzieć (ani dobrze, ani źle, mało mówi i niechętnie), oglądnął wyniki, zbadał mnie i zalecił leczenie endometriozy I stopnia (koszty jw.). Jedno co mi przeszkadza to fakt, że przyjmuje dwa dni w tygodniu (zatem co np. z monitorowaniem cyklu?), a ja mam przyjąć zastrzyki i zobaczyć się z nim w trakcie okresu, a natura jest złośliwa , i zawsze nie w porę. Może macie inne informacje co do terminów spotkań z Dr.? A tak na marginesie organizujemu spotkanie 25 I 2003 w Rzeszowie, może macie się chęć przyłączyć i podzielić doświadczeniami? Narazie jest nas 4, ale może będzie więcej. Aktualne informacje na www.nasz-bocian.pl. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszulku Re: Rzeszów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:50 Witaj Adela Hydzik nie robił mi inseminacji, bo wcześniej zrezygnowałam z jego usług. Niestety drugiej inseminacji w Novum jeszcze nie miałam, bo porobiły mi się cysty i musiałam parę cykli sobie odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś