Dodaj do ulubionych

za tydzień laparo...

22.02.06, 17:27
Witam.Dziewczyny za tydzień mam laparo w Niepołomicach, bardzo sie boję prosze
napiszcie mi czy jest się czego bać i czy długo po zabiegu źle się czułyście???
Ja juz od 5 lat sie staram, brałam clo, pregnyl i inne leki z przerwami aż w
końcu doszło dolaparo. Czy to Wam pomogło???
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • eny5 Re: za tydzień laparo... 22.02.06, 19:12
      Witam, niczego się nie bój to naprawdę nic strasznego, ja zniosłam wszystko
      bardzo dobrze tzn wybudzenie i później, trochę mnie tylko bolała klatka bo gaz
      sie "ulatniał" z mojego organizmu.Po 2 lub 3 dniach byłam w domku.Nawet nie mam
      sladu że kiedyś miałam taki zabieg. Niestety nie jestem ani nie byłam w ciąży
      ale to niestety dłuższa historia.
      • agnieszka.krak Re: za tydzień laparo... 22.02.06, 19:26
        nic strasznego a poza tym skoro w Niepolomicach to pewnie u dr Homy, a w
        lepszych rekach byc nie mozesz, mnie operował w sierpniu na klinice i wszystko
        poszło ok. Bałam sie bardzo a nie było czego, badz dobrej mysli, przynajmniej
        wyjasnisz wiele rzeczy podczas laparo
    • nanna75 Re: za tydzień laparo... 22.02.06, 20:05
      Ja leczylam sie ponad 2 lata. Na koniec mialam laparoskopie i w pierwszym cyklu
      po zaszlam w ciaze (mam PCO).
      Zycze powodzenia.
      Nanna
      • kasiaaa85 Re: za tydzień laparo... 22.02.06, 20:20
        Nie ma sie czego bac.To nic strasznego.Ale prawda jest taka ze kazda z nas
        przechodzila to inaczej.Dzis mija 2 tyg od mojego zabiegu i czuje sie
        dobrze.Daj znac jak juz bedziesz po.Powodzenia i glowa do gory!!!
        • fulvia16 Re: za tydzień laparo... 22.02.06, 21:10
          Hejsmile
          Ja miałam laparo w czerwcu 2004 roku, a w maju 2005 urodziłam synkasmile Sam
          zabieg nie był taki straszny jak się obawiałam, przez parę dni po bolały mnie
          barki, ale to chyba od narkozy, ale ogólnie wszystko zniosłam całkiem dobrze. A
          na laparo wyszło mi częściowe PCO.
          pzdr
          F.
    • palma123 Re: za tydzień laparo... 22.02.06, 23:09
      Nic strasznego, wiecej strachu niz bolu. Zreszta szybko sie wraca do formy i
      tez szybko zapomina o wszelkich przykrosciach. A jednoczesnie rozpala sie
      nadzieja, ze moze mi tez sie po tym zabiegu uda... Pamietaj o tej iskierce, a
      zapewniam Cie, ze tydzien zleci i to wydarzenie bedzie coraz odleglejsza
      przeszloscia.
      • severek Re: za tydzień laparo... 23.02.06, 11:11
        strach ma wielkie oczy... Ja miałam laparo na Kopernika w czerwcu 2004. Zabieg
        trwał ok. 15 minut, potem ani przez jedną chwilę nigdy nic mnie nie bolało.
        Następnego dnia już wstawałam i bardzo szybko wypisano mnie do domu. W efekcie
        zabiegu moje @ wreszcie zaczęły być regularne; obecnie jestem w 13 tyg. ciąży,
        chociaż ta ciąża to akurat nie dzięki samemu zabiegowi laparo (to już dłuższa
        opowieść).
        • edyta805 Re: za tydzień laparo... 23.02.06, 17:10
          Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, mam nadzieje ze zabieg poskutkuje i w koncu
          będę sie mogła z Wami podzielic moją radością...
          Oczywiście jak tylko wróce do domu sie odezwe na forum. A co do obsady to
          prowadzi mnie dr Liber a czy bedze mu assystował dr Homa cz dr Kostyk to pewnie
          się dowiem na miejscu. Trzymajcie kciuki!!! Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka