Dodaj do ulubionych

ANDROLOG-Kraków

IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 15:29
Mam pytanie,czy ktoś zna dobrego androloga w Krakowie?
Jest to dla mnie b.ważne-proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata30 Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.is.pw.edu.pl 19.12.02, 10:13
      Ania, sprobuj zapytac jeszcze na www.nasz-bocian.pl, ja niestety nie znam
      androloga w Krakowiesad
      • Gość: Ania Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 16:48
        Dziękuję za odp.Przynajmniej jedna osoba zauważyła mój post.
        Gorąco pozdrawiam.
        • Gość: Usia_1 Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.zetosa.com.pl 19.12.02, 17:26
          Aniu myślę,że nie jest to lekceważenie Twojego postu, tylko w Krakowie jest
          cienko z andrologami.Ja dość długo śledzę temat Kraków i napawdę nie słyszałam
          o dobrym andrologu w Krakowie, nawet nie wiem czy ktoś ma taką właśnie
          specjalizację.
          • Gość: Ania Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 17:44
            Dziękuję za wiadomość,ale muszę powiedzieć,że mnie nie pocieszyłaś :~(
            W takim razie,gdzie szukać specjalisty do "spraw" męskich ???
      • Gość: A Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 16:58
        • Gość: bb Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 07:10
          Ania znam dobrego androloga ale w Tarnowie jeżeli Cię to interesuje to napiszę
          Ci namiary.On właściwie jest ginekologiem ale mojemu mężowi wyniki sie
          poprawiły po leczeniu u niego.
          • Gość: Moni Re: ANDROLOG-Kraków IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 20.12.02, 13:43
            Gość portalu: bb napisał(a):

> Ania znam dobrego androloga ale w Tarnowie jeżeli Cię to interesuje to
            napiszę
            > Ci namiary.On właściwie jest ginekologiem ale mojemu mężowi wyniki sie
            > poprawiły po leczeniu u niego.

Mnie to również interesuje, w związku z tym bardzo proszę o namiary na tego
            lekarza i więcej informacji. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
            • Gość: Ania Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 18:49
              Jestem bardzo zainteresowana namiarami na Tarnów.
              Gdybyś mogła ,to bardzo proszę o informacje
              i bardzo,bardzo dziękuję.smile))))))
    • Gość: bb Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 08:20
      Pan doktor nazywa się Włodarczyk,przyjmuje w przychodni na Nowym Świecie koło
      Domu Handlowego obok którego stoi słoń(to tak w celu zlokalizowania
      przychodni).Telefon 0146211849 Specjalistyczny Zakład Lekarski.Przyjmuje
      poniedziałek,czwartek 14-18 i środa od 9-12.Wizyta 55 zł.Bardzo miły pan,
      mojemu mężowi pomógł ja niestety musiałam przejść gdzie indziej gdyż u mnie
      poprawy nie było.Miłego leczenia.
      • Gość: Ania Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 19:51
        Bardzo dziękuję za odpowiedź i gorąco
        wszystkich pozdrawiam.
        • sowa2 Re: ANDROLOG-Kraków 23.12.02, 22:23
          Hmmmm.... U tego lekarza zaczynałam moje leczenie. Było to dobrych parę lat
          temu i może coś się zmieniło. Ale prawdę mówiąc nie sądzę...
          Po pierwsze pan doktor zaczął lecznie niepłodności od zaaplikowania mi ogromnej
          ilości antybiotyków (tak na wszelki wypadek, bo stanu zapalnego nie miałam).
          Podawał mi clo bez monitorowania owulacji. Co gorsza zapisał mi nawet zastrzyk
          na wywołanioe owulacji - też bez sprawdzenia jakiej wielkości jest pęcherzyk.
          Nie przejął się moją trzycyfrowoą prolaktyną. Na szczęście w porę przestałam do
          niego chodzić.
          Wynikami męża nie zainteresował się zbytnio. A były nieco poniżej normy.
          Polecał wykonanie badania nasienia w konkretnym laboratorium, w którym warunki
          do oddawania nasienia były skandaliczne (wc). A to i tak nic w porównaniu z
          tym, że wyniki brali chyba z sufitu, normy też. Po krótkim czasie od tego
          badania powtórzyliśmy badanie nasienia w innym laboratorium. Okazało się, że
          mąż ma jedynie pojedyncze plemniki ruchliwe. Niemożliwe, żeby w tak krótkim
          czasie zmieniły się tak drastycznie parametry nasienia.
          Po wielu latach nie mogę zapomnieć ile czasu straciłam u tego lekarza.
          Niestety nie mogę polecić Wam dobrego androloga w Krakowie. Trafiliśmy do
          jednego, ale nie byliśmy z niego zadowoleni.
          • Gość: bb Re: ANDROLOG-Kraków IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 14:57
            Sowa masz racje jako ginekolog- nie polecam.Wierzył mi na słowo że mam owulację
            a ja tez chciałam w to wierzyć i mówiłam że mam .Ale męza mi podleczył*-
            witaminki,odpowiednie lekarstwa.Niestety znowu ma złe wyniki.Sowa a gdzie się
            teraz leczysz?
            • sowa2 Re: ANDROLOG-Kraków 03.01.03, 09:46
              Niestety z andrologami w naszym rejonie jest na prawdę krucho. Mąż leczył się
              jakiś czas u androloga w Krakowie, ale nie chciałabym go polecać na forum, bo
              ani nam nie pomógł, ani nie zaszkodził. Nie jestem pewna czy zna się dobrze na
              leczeniu panów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka