Dodaj do ulubionych

jaka dawka CLO???

25.05.06, 21:51
Zaczynam wlasnie moj pierwszy cykl z CLO. Jaka dawke przepisal Wam lekarz? Mi
kazal brac przez 5 dni (5-9 dc) po 1/2 tabletki, a na ulotce w opakowaniu
jest napisane, ze bierze sie po 1 lub po 2. Przyznam, ze wzielam dzis 1
tabletke zamiast pol...
Obserwuj wątek
    • dooh2 Re: jaka dawka CLO??? 25.05.06, 22:54
      mnie kazal brac po pol to sie stosowałam.. i rosły niezle tylko ze bez efektow:
      (( Moze jednak trzeba zaufac lekarzowi?
    • molonela Re: jaka dawka CLO??? 25.05.06, 23:06
      ja dostalam 2, mimo, ze mam wlasna owulacje
      • misia.14 Re: jaka dawka CLO??? 26.05.06, 08:06
        no wlasnie a mi pszepisal 2 a biore 1 i mysle ze tez mam wlasna owulacje czy to
        nie zaszkodzi
        • ewa.sz3 Re: jaka dawka CLO??? 26.05.06, 08:41
          Mi też przepisał dwie (rano i wieczorem) i brałam dwie - mimo, że też miałam i
          mam swoją owulację; dziewczyny wydaje mi się, że Wasi lekarze nie chcą Wam
          zrobic krzywdy i chyba warto czasem im zaufać niż ulotkom z opakowań wink)
          Przecież na pewno były monitorowane cykle zanim clo...
          • anik771 Re: jaka dawka CLO??? 26.05.06, 09:00
            Na clo każdy reaguje inaczej, dlatego w obawie przed przestymulowaniem lekarze
            zaczynają od małych dawek.Mój lekarz w pierwszym cyklu z clo również przepisał
            mi 1/2 dziennie.Myślę że powinnaś brać pół nie wiecej bo nie wiesz jeszcze jak
            zareaguje Twój organizm. Mi na pierwszym cyklu z 1/2 clo dziennie urosły 2
            ładne pęcherzyki smilePozdr.
            • misia.14 Re: jaka dawka CLO??? 26.05.06, 09:20
              ale czy Clo brane kiedy jest wlasna owulacja nie zaszkodzi a czy jest mozliwosc
              ze beda dwie owu
              • anik771 Re: jaka dawka CLO??? 26.05.06, 09:36
                o podwójnej owu nie mam pojęcia, ale jeżeli chodzi o przyjmowanie clo kiedy sie
                ma własną owu - ja tez miałam własną owu ale biorę clo. Pytałam o to lekarza i
                odpowiedział mi że clo: 1. zwiększa prawdopodobieństwo wyhodowania więcej niż
                jednego pęcherzyka w jednym cyklu (przygotowywalam sie do iui) 2. pobudza
                jajniki do pracy i w związku z tym pęcherzyki są lepszej jakosci.
                Tak mówił mi gin smile
                • misia.14 Re: jaka dawka CLO??? 26.05.06, 09:43
                  a jesli mozesz powiec mi jaki jest u ciebie problem skoro masz owu, bo ja mam
                  tak sama mam owu u meza ok a malenstwa nie ma biore to Clo ale troche sie boje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka