dziubania 29.05.06, 10:24 dziewczyny drogie. Potrzebuję wsparcia. Podchodzimy z mężem do II ICSIu dr Rokickiego. Problem to słabe plemniczki. Punkcję mam prawdopodobnie w piątek. To nasza ostatnia próba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa303 Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 10:29 trzeba wierzyć! trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
dziubania Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 10:29 A może któraś wie ile kosztuje w Invimedzie decapeptyl za 1 amp? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubania dzieki Iwa!!! 29.05.06, 10:31 Dzieki za wsparcie. Trzymam sie dzielnie (jeszcze). Nadzieja zawsze umiera ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 10:34 Przede wszystkim ma się udac i koniec. A tak naprawde gdyby jednak cos poszlo nie tak to dlaczego to ostatnia proba?? kawal zycia przed wami i nawet jesli teraz nie widzicie innych szans niz ta jedna to wiele może się zmienic To tak na marginesie.... BO TRZEBA WIERZYC, ZE SIĘ TERAZ UDA!!!!! cium Odpowiedz Link Zgłoś
dziubania Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 10:37 pewnie, ze wierzymy!!! Ostatnia próba, bo jestem zmęczona psychicznie. Zresztą jak mówi mój mąż - będe w ciązy w tej próbie! Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 10:55 czasem panowie mają przeczucia.... nawet wbrew wszystkiemu) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubania medrol 29.05.06, 10:41 Któraś zażywa medrol? Rokicki kazał mi brać od 1 dnia cyklu po 2 tab. rano. Podobno pomaga zagnieździć sie zarodkom. U nas były 3 piękne, ale nie zostały z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: medrol 29.05.06, 16:21 Medrol i encorton naleza do tej samej grupy sterydów.Róznia sie miedzysoba nieznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlota1 Re: medrol 30.05.06, 21:54 Ja biorę medrol juz 2 cykl (naturalny) i nic. W najbliższych dniach czeka mnie inseminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 15:56 Będzie dobrze )) ******** 55 cykl starań i nie poddaję się ..... już wkrótce IVF/ICSI Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 17:37 ja bralam acard ,encorton i clexsan uda sie trzymam kciukaski Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 20:02 Powodzenia!! Po jakim czasie podchodzisz do drugiej proby? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubania do finni 30.05.06, 07:34 Po I próbie miałam 1 cykl przerwy - ustalony z Dr Rokickim. Nawet dobrze znoszę te formony. Jutro jadę na podglądanko Odpowiedz Link Zgłoś
jomale Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 29.05.06, 22:08 dziubania ja teraz podchodziłam do II ICSI i tez mielismy bardzo słabe plemniczki - 300 tysiecy w ruchu bi c. FSH meza koszmarnie wyskoie. Miałam bardzo meiszane uczucia czy sie uda. To co pzreszłam ten cały starch...tego ze moze sie znowu nei udac był koszmarny. I poki co jestem pare tygodni po ICSI i na usg byly 2 pecherzyki. Z ustesknieniem i trwoga czekam na serduszka. Mnie podtrzymywała moja koelżanka ktora robiła ICSI w INVIMEDZIE. Mieli 200 tys. pelmniczków nieruchomych i patologicznych. Nie udało im sie ze świezymi, ale mrozaczkowy transfer im sie udał (a tez juz było licho bo sie nie dzieliły). Trzymam kciuki...musi sie w koncu udac Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: w trakcie stymulacji do II ISCI 30.05.06, 14:41 trzymam kciuki, nioestety moje ostatnie się nie powiodło Odpowiedz Link Zgłoś