alinka761 01.06.06, 01:24 Jeśli zaglądasz tu czasami odezwij sie na skrzynke.Ciekawa jestem jak leczenie Twojego M,sa rezultaty? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara114 Re: kara114 01.06.06, 08:31 Cholera, ale jak na skrzynkę? Efekty leczenia poznamy dzisiaj. Jedziemy popołudniu do pana doktora. Ja jestem po hsg, jajowody mam drożne, teraz monitoruję owu, jest nadzieja, że pęcherzyk pęknie, więc myślimy o podejściu do iui. Mam nadzieję, że wyniki M. na to pozwolą. Dziś będę już wiedziała na czym stoimy i jutro dam Ci znać. A Wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia Re: kara114 01.06.06, 09:10 hej kara czy podchodzicie do IVI ze wzgledu na ewyniki męża że ze względu na wiek? gdzie będziesz ją robić? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: kara114 01.06.06, 09:36 hi,hi na skrzynkę znaczy na pocztę gazetową))napisałam Ci meila ale nie odpisywałaś więc myślałam że nie zaglądasz tu wcale.To super że jesteś już tyle do przodu.Mój M musiał odstawić Pentohexal bo zaczęło mu serce dokuczać,miał jakieś dziwne bóle.Zrobione miał EKG które na szczęście nic nie wykazało.Bierze na noc 1 tabl uspokajającą i jest lepiej.Na razie bierze jeszcze witaminki i pod koniec czerwca kontrola,wtedy w zależności od wyników albo przez jakieś 3-4 cykle naturalne starania w tym że ja z CLO albo będziemy intensywnie myśleć o IUI.Pozdrawiam i będę czekała na dobre wieści Odpowiedz Link Zgłoś
kara114 weronusia 01.06.06, 11:06 Zdecydowaliśmy się na iui ze względu na wyniki M. Odpowiedz Link Zgłoś