xsyla 13.06.06, 13:40 Miałam wczoraj (12.06) pierwszą IUI. Wczoraj bolał mnie brzuch i miałam brązowawy śluz. Dzisiaj też mnie boli brzuch. Czy to normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magasi9 Re: jak czułyście się po IUI 13.06.06, 13:49 popatrz sobie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=43217106 Odpowiedz Link Zgłoś
xsyla Re: jak czułyście się po IUI 13.06.06, 14:01 to była IUI na pęknięty pęcherzyk więc nie powinno mnie tak boleć jak na owulację. Mam nadzieje że te bóle to dobry znak. Odpowiedz Link Zgłoś
otylkaa Re: jak czułyście się po IUI 13.06.06, 14:06 Ten ból nie jest raczej związany z zapłodnieniem, a tym bardziej zagnieżdżeniem (za wcześnie na jakiekolwiek objawy!!!). Może to wynik nerwów )) Wyluzuj sie i nie wsłuchuj sie tak w organizm, będzie ok - wierz mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: jak czułyście się po IUI 13.06.06, 15:25 Chyba normalne... ja tak mialam po dwóch iui, zarowno po nieudanej, jak i udanej Powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiksa Re: jak czułyście się po IUI 13.06.06, 15:29 xsyla, ja najgorzej czulam sie wlasnie po 1 iui, bardzo bolaly mnie piersi i generalnie po tym lekach nie czulam sie dobrze, przy kolejnych nie mialam juz praktycznie objawow.., ale jako ze wszystkie 5 zakonczyly sie klapa nie wiem czy to dobry znak.. Odpowiedz Link Zgłoś
klusqa Re: jak czułyście się po IUI 13.06.06, 22:05 Tak sobie się czułam. Brzuch bolał, bolało pod pępkiem (tam, gdzie większe cięcie), byłam bardzo słaba po narkozie. Ale to wszystko mija, tylko warto dużo odpoczywać i nie planować mycia okien, ani innych wielkich porządków Odpowiedz Link Zgłoś
ola.x1 Re: jak czułyście się po IUI 18.06.06, 17:05 Ja miałam wczoraj drugą IUI. Po pierwszej czułam ból w dole brzucha. @ po IUI była fatalnie bolesna i obfita. Gin mówi, że prawdopodobnie zaczynała się ciąża, ale poroniłam. Ja nie wiem czy wierzyć bo test był ujemny. Odpowiedz Link Zgłoś