inessa71 19.06.06, 10:15 7 dni po przytulanku robiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski z tym że ta górna była ciemniejsza od tej dolnej, ale tę dolną też widać. Co o tym myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:21 Nic nie brałam. Pierwszą ciążę samoistnie poroniłam w 10 tyg. Od tego czasu minęły 4 miesiące. Ale czy ta druga kreska może być trochę jaśniejsza, czy może to być spowodowane niskim stężeniem hormonu HCG, robiłam test po 7 dniach od przytulanka. Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:22 jasne,ze może byc jasniejsza wazne ze jest. przeczytaj info w instrukcji dołączonej do testu, barwa nie ma znaczenia. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:30 Jejku mam nadzieję że tym razem mi się uda, bardzo się wruszyłam jak zobaczyłam dwie kreseczki. Mam 24 lata i chciała bym już być mamą. Życzę tego wszystkim kobitką na tym forum. Odezwię się jak będę w 100% pewna Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko50 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:31 Gratulacje Dbaj o Siebie i Maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:37 Jeszcze nie dziękuję ale jestem pełana nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:41 ciesz sie i zrob bete za tydzien, skoro w 7 dniu po przytulaniu to nie dziwne ze blada druga kreska. a jaka ma byc jak est najczulszy to chyba z 18 beta hcg pokazuje? nie zdazyla narosnac w tak krotkim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:45 Dagps właśnie o Tobie myślałam Dzięki za odpowiedź. Dobrze że znów jesteś Co tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:58 blagam 2 zeby nie przychodzila tym razem, sypie cukier dla bociana na parapet, widzialam jednego w gniezdzie, a jednego na polu, jak do czwratku nie przyjdzie malpiszon jeden to w iatek rano test. czuje sie jak zwykle po duphastonie ale jakies mam ogromne nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Do Dagps 19.06.06, 11:03 Życzę aby bociek przyleciał i zostawił dla Ciebie fasolkę I życzę 10 pozytywnych testów, i abyś mogła już wkrótce ogłosić jaka jesteś szczęśliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do Dagps 19.06.06, 11:05 zobaczymy do piatku. i zobaczymy do piatku czy prace dostane taka ze hej! a ja tobie zeby te dwie kreski wkrutce mialy identyczne zabarwienie i zeby za tydzien byla beta jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś