Dodaj do ulubionych

Dwie kreski???

19.06.06, 10:15
7 dni po przytulanku robiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski z tym że ta
górna była ciemniejsza od tej dolnej, ale tę dolną też widać. Co o tym
myślicie???

Obserwuj wątek
    • 56at Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:16
      nie brałas pregnylu?
      jak nie to git smile
      • inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:21
        Nic nie brałam. Pierwszą ciążę samoistnie poroniłam w 10 tyg. Od tego czasu
        minęły 4 miesiące. Ale czy ta druga kreska może być trochę jaśniejsza, czy może
        to być spowodowane niskim stężeniem hormonu HCG, robiłam test po 7 dniach od
        przytulanka.
        • 56at Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:22
          jasne,ze może byc jasniejsza wazne ze jest.
          przeczytaj info w instrukcji dołączonej do testu, barwa nie ma znaczenia.
          Gratuluje smile
          • inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:30
            Jejku mam nadzieję że tym razem mi się uda, bardzo się wruszyłam jak zobaczyłam
            dwie kreseczki. Mam 24 lata i chciała bym już być mamą. Życzę tego wszystkim
            kobitką na tym forum. Odezwię się jak będę w 100% pewnawink
          • serduszko50 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:31
            Gratulacje smile Dbaj o Siebie i Maleństwo smile
            • inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:37
              Jeszcze nie dziękuję ale jestem pełana nadzieiwink
            • dagps Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:41
              ciesz siesmile i zrob bete za tydzien, skoro w 7 dniu po przytulaniu to nie dziwne ze blada druga kreska. a jaka ma byc jak est najczulszy to chyba z 18 beta hcg pokazuje? nie zdazyla narosnac w tak krotkim czasie.
              • inessa71 Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:45
                Dagps właśnie o Tobie myślałamwink Dzięki za odpowiedź. Dobrze że znów jesteśwink
                Co tam u Ciebie?
                • dagps Re: Dwie kreski??? 19.06.06, 10:58
                  blagam 2 zeby nie przychodzila tym razem, sypie cukier dla bociana na parapet, widzialam jednego w gniezdzie, a jednego na polu, jak do czwratku nie przyjdzie malpiszon jeden to w iatek rano test. czuje sie jak zwykle po duphastonie ale jakies mam ogromne nadziejesmile
                  • inessa71 Do Dagps 19.06.06, 11:03
                    Życzę aby bociek przyleciał i zostawił dla Ciebie fasolkęwink I życzę 10
                    pozytywnych testów, i abyś mogła już wkrótce ogłosić jaka jesteś szczęśliwa!!!
                    • dagps Re: Do Dagps 19.06.06, 11:05
                      smile zobaczymy do piatku. i zobaczymy do piatku czy prace dostane taka ze hej!

a ja tobie zeby te dwie kreski wkrutce mialy identyczne zabarwienie i zeby za tydzien byla beta jak sie patrzysmile
                    • dagps wkrótce nie wkrutce;) 19.06.06, 11:06

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka