agnes.trzebnica 02.07.06, 11:26 może ktoś mi pomoże zaczynam 4 cykl z clo co mogę na własną ręke brać na poprawę endo mój lekarz nie chciał za bardzo przepisywać dodatkowych leków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: Poprawa endo.... 02.07.06, 11:52 jesc duzo orzechow, migdalow, i sa kapsulki w ptece, ktos tu o tym pisal, poszukaj w postach, albo moze ktos bedzie pamietal nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Poprawa endo.... 02.07.06, 13:58 Autor: tymonka30 Data: 24.06.06, 08:06 Sposoby na małe endo: 1. Wspomagacze naturalne: orzechy, migdały, ryby, czerwone wino. 2. Wspomagacze „bez recepty”: Wiesiołek (do owulacji), Magnez, B complex, Vit E (do owulacji), Omega 3, Acard, Hormeel S - ilości wg ulotki. 3. Leki na receptę -stymulacja estrogenami: Estrofem, Estrofem forte, Progynowa 21, Progynowa 21mite, estroplastry -stymulacja gonadotropinami: Menogon, Humegon, Puregon -witamina D3 = Vigantoletten 1000. -Tamoxifen -Duphaston -Luteina Odpowiedz Link Zgłoś
lucy310 Re: Poprawa endo.... 02.07.06, 19:22 ja mogę z całego serca polecic Ci masarz receptorów. To najprostszy i najtańszy sposób na poprawe endo. Sama jestem stymulowana clo i na poprawe endometrium stosuje własnie receptorologie, a to mąz mi masuje stópki,a to czasami ja. Masujemy moje wszystkie punkty, tj receptory:macicy, jajników i przysadki mózgowej, a endo jak to powiedział mój lekarz przy clo (które upośledza wzrost endometrium) jest zadziwiające. Dzisiaj dzień owu i mam 10,5 i bardzo sie cieszę. Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Pomocny link :) 02.07.06, 20:06 Taa, tak sobie patrzę i się dziwuję, że w tym samym czasie nagle dwie laseczki na nowiutkich nickach dzięki masowaniu stópek osiągają taakie super rezultaty. Ale zagadka się wyjaśniła jest link, jest komercyjna stronka i nawet piramidkę i płyn na wypadanie włosów można sobie w sklepiku kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy310 Re: Pomocny link :) 02.07.06, 21:40 Przyznam się że nie rozumiem wypowiedzi tekli12? Jaki kolejny nowy nick? Przepraszam bardzo czyli z tego wynika że nie mogę sie tutaj na forum wypowiadać jako nowa osoba? Jestem w szoku, to moje pierwsze kroki na forum i zaczyna byc nie miło. Co w tym złego że akurat w mojej rodzinie, ja i mąz stosujemy od dawien dawna receptorologie bo nam pomaga, i co w tym złego że pragne się z kimś podzielić tą wiedzą, być może niektóre osoby zechca spróbować. A może Ty jestes jedna z tych osób z jakiegoś koncernu farmaceutycznego, etc. i boisz się konkurencji? Bo tak to odebrała po nie kąd niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja-007 Re: Poprawa endo.... 02.07.06, 20:15 Oprocz tego co Tekla wymienila moge polecic biosteron (bez recepty) ale lepiej go nie brac jesli sie ma pco/za duzo androgenow. Poza tym polecam rozne mieszanki ziolowe - na bocianie mozna znalezc sklady. Nie ma piorunujacych efektow ale za to nie maja skutkow ubocznych. ps. Hmm ten tamoxifen to niby zamiast clo? Odpowiedz Link Zgłoś