dagps 27.07.06, 10:17 czy ktos stosowal olejki eteryczne? ja w akcie desperacji zaczelam dzis tymiankowy. jeszcze bardziej na hormony (stymulujaco na estrogeny) dziala geraniowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymonka30 Re: olejki eteryczne? 27.07.06, 12:34 Zioła, olejki, homeopaty, dieta, masaże.... hihih... my to mamy te psychy stargane jednak Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszek Re: olejki eteryczne? 27.07.06, 13:24 oj, stargane, stargane. Ładnie to ujęłaś. Ale fajny pomysł z tymi olejkami. Chętnie bym spróbowała. Tylko, które na co działają? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: olejki eteryczne? 27.07.06, 18:26 no i tu wlasnie trzeba ostroznie. tymiankowy (tymonkowy?) stymuluje hormony do uregulowania cyklu, lepszy jest geraniowy, ale nie bylo, tylko znim tzreba ostrozniej, bo mocno dziala. nie wolno tych co dzialaja na hormony uzywac na skore ani w obecnosci dzieci. mam nadzieje ze m nie zaszkodzi matko, aj przeciez jakbym to powiedziala w pracy to by sie usmiali (wszystko psycholodzy i pedagodzy, caly zespol antymasazowoolejkowy) i ja taka bylam do czasu. jak nie wiem co zrobic z fsh, to chociaz sobie powacham ladne zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszek Re: olejki eteryczne? 27.07.06, 18:52 a jak działa ten geraniowy? na kóre hormony ma wpływ, wszystkie? czy sa olejki osobne na I fazę i na II? Po pewnym czasie człowiek róznych rzeczy sie chwyta. A ładne zapachy... dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: olejki eteryczne? 27.07.06, 19:08 geraniowy ostroznie, pobudza estrogeny, jesli jest ryzyko ze jest p[ierwotna niewydolnosc i estrogeny w 2-4 dniu cyklu juz sa wysokie to lepiej nie kombinowac, ja mam bardzo niski. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: olejki eteryczne? 28.07.06, 11:02 aha, zapomnialam napisac, jak sie ktos skusi to nie wiem jak geaniowy ale tymiankowy dziala poronnie wiec tylko do owulacji wachac. ja wacham od poczatku cyklu codziennie, dam znac czy cos ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś