pigwa30 14.08.06, 07:11 prosze o odpowiedź czy bete należy robić na czczo? jak długo czeka się na wynik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magasi9 Re: Beta hcg 14.08.06, 07:19 nie mam pojecia, ale czesc pigwa ...czyzby ?? )) z tego co pamietam z innych postow ta jakies 20 zl, a kiedy wynik to zalezy od laboratorium (zadzwon i spytaj moze Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa30 Re: Beta hcg 14.08.06, 07:31 nie wiem co się dzieje ale zobaczyłam bladą kreskę na teście i wpadłam w panikę, jakoś nie wierzę że mogłoby się udać tak poprostu naturalnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: Beta hcg 14.08.06, 07:34 nie musi byc na czczo, jest to obojetne, na wynik czeka sie w zaleznosci od labu, w krakowie np mozna wykonac w diagnostyce na cito i wynik masz za 3-4 godziny, normalny tryb czekania to wynik na drugi dzien, ale w malych miejscowosciach dziewczyny nieraz juz pisaly czeka sie pare dni Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: Beta hcg 14.08.06, 07:34 no jak kreska to koniecznie na beta, chyba ze pokazala sie znacznie poniej niz jest napisane w ulotce Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa30 Re: Beta hcg 14.08.06, 07:39 keseczka pokazała sie odrazu ale jakoś nie bardzo wierzę w testy zwłaszcza że niektórym dziewczyną też wychodziły kreski a ciąży nie było dzięki za odpowiedż jak będę coś wiedzieć to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: Beta hcg 14.08.06, 07:42 skoro od razu to mysle ze cos w tym jest. napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 Re: Beta hcg 14.08.06, 08:04 oj pigwa, pigwa !! ja tez tak czuje ze cos w tym jest....juz czas Trzymam kciuki za ogromniasta bete!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa30 Re: Beta hcg 14.08.06, 08:24 wysłałam siostre po drugi test - też jest druga kreska JADE NA BETE Odpowiedz Link Zgłoś