Dodaj do ulubionych

co dalej..nie wiem sama...

04.09.06, 09:28
jestem 9 dpt,wzięłam swoje dwa mrozaki,jeden niestety nie przeżył i czekam na
cud,podobno się zdarzają..choć ja w niego nie wierzesadnie mam żadnych
objawów,no może od wczoraj takie jak zawsze przed okresem,pobolewają mnie
jajniki...nie myslałam nawet,ze tak żle to bede znośić..i do tego ta
presja..nie uzbieram kasy na kolejne in vitro,a skończyłam 31 lat,nie wiem,co
robić,zamęczę sie tym mysleniem..a do tego,to nie wiem,ile w tym sensu,mam
przeciwciała przeciw antygenom łozyska,teraz brałam enkortolon,ale czy to
pomaga??boje się badac bete,czekanie na okres jest jeszcze gorsze..
Obserwuj wątek
    • yolis_75 Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 09:38
      cześć,
      ja jeszcze jestem przed wszystkim co związane z in vitro-aczkolwiek po decyzji
      o jego zrobieniu.
      Nie potrafię zatem Ci nic "fachowego" podopowiedzieć- ale trzymam kciuki.
      trzeba być dobrej myśli-i wierzyć że się uda.
      Musimy się na wzajem wspierać.
      Pozdrawiam
      • dagps Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 09:42
        to czekanie jest okropne... dzis juz sie prawie nie liczy, wtorek, sroda i w czwartek bedzie wiadomo, przeczekaj te dwa dni, juz 9 przeczekalas, zobacz jak to w porownaniu malo. wiem ze stres wiekszy ostatnie dni, ale juz nic innego niz spokojnie czekac zrobic sie niedasad trzymam mocno kciuki, dawaj znac na forum.
    • misia9935 Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 10:34
      to wariactowo..wiem,bo tak bardzo chciałabym być w ciazy,teraz doszukuje sie u
      siebie objawów,ale czy częśto oddawanie moczu(w nocy wstaje 4 razy,wczesniej
      razcej nigdy)moze zwiastowac ciąze,czy to tylko efekt przyjmowania utrogestanu
      i sterydów??
    • mimi282 Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 10:36
      misia....wiem co czujesz. najgorsza jest ta bezsilnośc.i to czekanie. uda sie
      nie uda, i co dalej....znam to bardzo dobrze. tzrymam kciuki żeby sie udało.
      • dagps Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 10:53
        ja tez mam objawy, przerozne, rzadko je mam bo rzadko mam okazje do przezywania 2 fazy cyklu, teraz mam... ale ostatnio tez mialam... zapomnij o objawach, nie doszukuj sie, bo potem jest trudniej.
    • piegoosek Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 16:13
      musisz czekac!
      chociaz ja po transferze zrobilam test wlasnie w 9 dniu po smile u mnie sikaniec
      wyszedl, ale druga kreska nie pojawila sie od razu, tylko po kilku minutach...
      beta byla juz wtedy 102!
      moze poczekaj do jutra, moze uda Ci sie do srody i zrob bete od razu!
      trzymam mooocno kciuki!!!
      ps. a skad ta pewnosc, ze drugi mrozaczek nie przezyl? juz przed transferem to
      bylo wiadomo? po rozmrozeniu?
      dla pocieszenia: mam kumpelke, ktora miala jednego mrozaczka podanego, dzis jej
      circia ma 7m-cy!! badz dobrej mysli i nie doszukuj sie objawowo, bo na poczatku
      ich nie ma!!
      • misia9935 Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 16:36
        piegoosek...miałam trzy mrozaki,podano mi dwa,jeden nie przyzył mrożenia,bete
        się boje zrobic bo od razy pozbawi mnie złudzeń,resztek nadziei,wtedy juz nie
        ma się wątpliowści..ale moze sikańca?
        • piegoosek Misia! 04.09.06, 18:31

• piegoosek sorki, za szybko enter ;) 04.09.06, 18:32
          chcialam tylko napisac, ze ja bym jutro zrobila sikanca wink a jesli bedzie
          wydawalo Ci sie, ze widzisz kreske, to wtedy potwierdzisz ja beta, co Ty na to?
          ale poczekaj juz do jutra! jutro, to 10dpt. sikaniec moze nie wyjsc, ale kto wie!!
          kurcze, trzymam kciuki!! daj znac!!!
          • misia9935 Re: sorki, za szybko enter ;) 05.09.06, 09:40
            zrobiłam sikańca wczoraj wieczorem(9dpt) i choć bardzo chciałam się dopatrzeć
            bladzitkiej kreski ,to jej nie znalazłamsadi pewnie nie znajde,pozostało
            czekanie na okres,dziś,a najbardziej prawdopodobne,ze jutro,jajniki bolą dość
            mocno..
            • piegoosek Re: sorki, za szybko enter ;) 05.09.06, 09:50
              zrob bete! sikaniec w 9dpt. mial prawo jeszcze nie wyjsc!! szczegolnie, ze to
              bylo wieczorem! zrob z porannego moczu, ale najlepiej zrob bete, bedziesz maila
              pewnosc!!
              trzymaj sie kochana!!
              • misia9935 Re: sorki, za szybko enter ;) 05.09.06, 10:03
                dzięki za słowa otuchy,ale bety nie zrobię,nie mam odwagi,poczekam do
                jutra,moze czwartku i wszystko się wyjaśni,okres przychodzi jak w zegarku..
                • piegoosek Re: sorki, za szybko enter ;) 05.09.06, 13:47
                  to trzymam kciuki!!!
                  • misia9935 Re: sorki, za szybko enter ;) 05.09.06, 13:51
                    smile
    • szyszka39 Re: co dalej..nie wiem sama... 04.09.06, 16:26
      Trzymam za ciebie kciuki , u mnie 20dc wiec tez chcialabym juz wiedziec,
      jednak staram sie o tym nie myslec. Pamietam jednego posta dziewczyny kt miala
      przepisane tabletki na uspokojenie przez gina zaszla, a miala male szanse. Wiec
      badzmy cierpliwe i spokojne NA ILE SIE DA!!!!Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka