jadde 18.03.03, 11:20 Dziewczyny bardzo prosze o Wasze opinie o tym lekarzu; pozdrawiam j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona26 Re: dr Żak z INTERMEDIKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 21:33 wejdź na strone www.nasz-bocian.pl, jest tam duzo o Intermedice i dr Żaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: dr Żak z INTERMEDIKI IP: 212.160.138.* 03.04.03, 14:41 mój maż był u niego na badaniu spermy nic mu dokładnie nie powiedział tylko tak i nie tak wygladała rozmowa. Poszlismy gdzie indziej i sie okazało że wcale nie mial racji. To jest lekarz który kiedys pracował na Polnej raczej nie miał dobrej opinni napewni nie jest natawiony aby para poczeła dziecko w sposób naturalny. Wiadomo więcej prób platnych lepsza kasa dla kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś
ola1232 Re: dr Żak z INTERMEDIKI 04.04.03, 15:41 Własnie sięd o niego przeniosłam i jak na razie jestem ZADOWOLONA! Chodziłam przez 2 lata do znanej pani prof na Polnej i płaciłam na prawdę słono za każda wizytę, zabieg , usg a efektyów nie ma i chyba by nie było. dr. Zak jest sympatyczny i rzeczowy gość, bardzo spodobał mi sięj ego stosunek do pacjetna. Widac, że facet ma wprawę bo zwykle nie przychodza no niego pary co kłopotów nie mają. Nie wmawia głupot, zna całą diagnostykę i nie obiecuje cudów. Nie moge tez powiedziec, że cokolwiek mi wciskał. Jestem przed inseminacją, o która na Polnej zabiegałam juz bardzo długo..... niestety prawda taka, że wielka Pani prof nie umiała jej zrobić Poszłam do niego z polecenie znajomej co po 10 latach leczenia bepłodności również u profesora po pierwszym miesiącu zaszła w ciąże. Ceny nie są większe niż każdorazowe łapówki na Polnej. Idx i przekonaj się sama. Pierwsze konsultacja jest DARMOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
aistas Re: dr Żak z INTERMEDIKI 07.04.03, 11:31 Poszukaj w starych wątkach "poznańskich", znajdziesz dużo wypowiedzi o Żaku i Intermedice. Tamże trochę naszych tekstów. Myśmy do Intermediki przenieśli się też z Polnej (wcześniej prawie roczne wizyty u androloga, płatne badania, leki itp itd), we wspomnianych wypowiedziach znajdziesz więcej szczegółów na temat powodów. W Intermedice udało się za pierwszym razem. Kosztowało w sumie ok. 9, może niespełna 10 tys. (trzeba by podliczyć koszty zabiegu plus leków). Gdybyśmy zaczynali od Intermediki, zaoszczedzilibyśmy kilka tys. złotych. Dr Ż. ma taki styl bycia, swobodny i konkretny, który może niektórych zrażać. Kiedys u niego byliśmy, jakieś trzy lata temu - i wówczas też zrezygnowaliśmy, próbując możliwości ominięcia kosztownego in vitro. Zrobiliśmy błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
jadde Re: dr Żak z INTERMEDIKI 10.04.03, 12:27 Dzięęęęęki za wypowiedzi ! co do Polnej ; ja też nie mam złudzeń; strasznie się tam nacięłam ; zrujnowali mi zdrowie; na Polnej nawet salowej musiałam zapłacic; przyzwyczajeni do łapówek!!!!!!!! i to nbie małych!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś