Dodaj do ulubionych

dr Żak z INTERMEDIKI

18.03.03, 11:20
Dziewczyny bardzo prosze o Wasze opinie o tym lekarzu;
pozdrawiam
j.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona26 Re: dr Żak z INTERMEDIKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 21:33
      wejdź na strone www.nasz-bocian.pl, jest tam duzo o Intermedice i dr Żaku.
      • Gość: ww Re: dr Żak z INTERMEDIKI IP: 212.160.138.* 03.04.03, 14:41
        mój maż był u niego na badaniu spermy nic mu dokładnie nie powiedział tylko tak
        i nie tak wygladała rozmowa. Poszlismy gdzie indziej i sie okazało że wcale nie
        mial racji. To jest lekarz który kiedys pracował na Polnej raczej nie miał
        dobrej opinni napewni nie jest natawiony aby para poczeła dziecko w sposób
        naturalny. Wiadomo więcej prób platnych lepsza kasa dla kliniki.
        • ola1232 Re: dr Żak z INTERMEDIKI 04.04.03, 15:41
          Własnie sięd o niego przeniosłam i jak na razie jestem ZADOWOLONA! Chodziłam
          przez 2 lata do znanej pani prof na Polnej i płaciłam na prawdę słono za każda
          wizytę, zabieg , usg a efektyów nie ma i chyba by nie było.
          dr. Zak jest sympatyczny i rzeczowy gość, bardzo spodobał mi sięj ego stosunek
          do pacjetna. Widac, że facet ma wprawę bo zwykle nie przychodza no niego pary
          co kłopotów nie mają. Nie wmawia głupot, zna całą diagnostykę i nie obiecuje
          cudów. Nie moge tez powiedziec, że cokolwiek mi wciskał. Jestem przed
          inseminacją, o która na Polnej zabiegałam juz bardzo długo..... niestety prawda
          taka, że wielka Pani prof nie umiała jej zrobić
          Poszłam do niego z polecenie znajomej co po 10 latach leczenia bepłodności
          również u profesora po pierwszym miesiącu zaszła w ciąże. Ceny nie są większe
          niż każdorazowe łapówki na Polnej. Idx i przekonaj się sama. Pierwsze
          konsultacja jest DARMOWA.
    • aistas Re: dr Żak z INTERMEDIKI 07.04.03, 11:31
      Poszukaj w starych wątkach "poznańskich", znajdziesz dużo wypowiedzi o Żaku i
      Intermedice. Tamże trochę naszych tekstów.
      Myśmy do Intermediki przenieśli się też z Polnej (wcześniej prawie roczne
      wizyty u androloga, płatne badania, leki itp itd), we wspomnianych
      wypowiedziach znajdziesz więcej szczegółów na temat powodów.

W Intermedice udało się za pierwszym razem. Kosztowało w sumie ok. 9, może
      niespełna 10 tys. (trzeba by podliczyć koszty zabiegu plus leków). Gdybyśmy
      zaczynali od Intermediki, zaoszczedzilibyśmy kilka tys. złotych.

Dr Ż. ma taki styl bycia, swobodny i konkretny, który może niektórych zrażać.
      Kiedys u niego byliśmy, jakieś trzy lata temu - i wówczas też zrezygnowaliśmy,
      próbując możliwości ominięcia kosztownego in vitro. Zrobiliśmy błąd.
    • jadde Re: dr Żak z INTERMEDIKI 10.04.03, 12:27
      Dzięęęęęki za wypowiedzi ! co do Polnej ; ja też nie mam złudzeń; strasznie się
      tam nacięłam ; zrujnowali mi zdrowie; na Polnej nawet salowej musiałam
      zapłacic; przyzwyczajeni do łapówek!!!!!!!! i to nbie małych!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka