17.11.06, 13:34
Odnalazlam gdzies na forum Twoj post - robilam tez test (ten drugi) i wylazla
jedna krecha jak byk! Zostawilam go ale jak chcialam go wywalic po kilkunastu
minutach zauwazyłam jak Ty cieniutka, bladziutka druga kreske.
Podekscytowałam sie bardzo, ale kol. powiedziala mi ze to nie jest wlasciwy
wynik. Jak przeczytalam Twoj post.... sama juz nie wiem.. Jutro ide do gina.
Ale moze zrobic jeszce jeden tescik ale rano. Poprzednie robilam popoludniu.
Odpisz prosze co myslisz.
Obserwuj wątek
    • alinka761 Re: Tymonka!! 17.11.06, 13:39
      Pozwolę sobie się wtrącićsmile Koniecznie powtórz jutro test z porannego moczu.A
      który masz dziś dc?
      • ana_pe Re: Tymonka!! 17.11.06, 14:00
        54 dc dzis... nigdy nie mialam takiego dlugiego... czy jednak jest iskierka
        nadzieji?? Boze...
    • ana_pe Re: Tymonka!! 17.11.06, 14:29
      Błagam napiszcie czy znacie takie przypadki bo umieram z nerwów..
      • alinka761 Re: Tymonka!! 17.11.06, 15:06
        Ja powiem Ci tylko jedno,mi osobiście nigdy przed ciążą nie pojawiła się
        bladziutka kreska,nawet po kilkunastu czy kilkudziesięciu minutach.Szkoda,że
        nie pojechałaś dziś na betę,byłoby wszystko jasne.
      • tymonka30 Re: Tymonka!! 17.11.06, 17:29
        To prawda. Ja tak właśnie miałam! Zrobiła test w 28 dc, po owu ok. 16 dc.
        Widocznie za szybko. Zrobiłam ten test raniutko, patrzę 1 krecha, położyłam się
        smętna do łóżka z powrotem, chwilę potem wstał mój m., mówię mu "idź sobie
        zobacz do kuchni tam test leży na stole niestety znowu nie udało się" a zaraz
        potem wołam "a weź go przynieś jednak", ten idzie po drodze i też nic nie
        widzi, zapalił światło, patrzymy, przyglądamy się i dopiero po tych ok. 15 min.
        wypatrzyliśmy bardzo bladą ledwo widoczną II krechę!!!!! Także jest nadzieja smile
        • tymonka30 Re: Tymonka!! 17.11.06, 17:32
          Kolejny test zrobiłam 3 dni później i jeszcze to nie było to - bladziuchna II
          krecha wyszła szybciej, bo po 5 min. ale też nie po 3 max. jak pisało w ulotce
          testu. Więc w końcu poleciałam na b-hCG i wtedy się potwierdziło smile Ty leć do
          tego gina, bo zwariujesz - a ja trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!
          • ana_pe Re: Tymonka!! 17.11.06, 18:59
            Popołudniu jak przyjechalam do domu pojawił sie lekko zabarwiony sluz krwisto-
            brunatny jesli moge tak obrazowo. W kazdym razie tylko mala ilosc i juz go nie
            ma. Teraz juz ochłonelam ale czuje dziwne parcie w dole brzucha. Staram sie nie
            dac zwariowac.. w koncu bedzie co ma byc. Rano o 11 mam wizyte u ginka.
            Dziewczynki dzieki wielkie za kciuki, dobrze ze tu jestescie. Odezwe sie.
            • ana_pe Re: Tymonka!! 17.11.06, 19:02
              aha zapomnialam dodac, ze mierzylam tempke i naciagnelo 37,1 hmmmm
              • tymonka30 Re: Tymonka!! 17.11.06, 19:24
                Koniecznie się jutro odezwij!!!! śpij spokojnie smile w miarę.
                • ana_pe Re: Tymonka!! 18.11.06, 09:28
                  jestem od 7 na nogach.. wczorajsze plamienia byly jednak zwiastunem @ ktora
                  przylazla z wielkim bolem w podbrzuszu.. ale trzymam sie.. wzielam goraca
                  kapiel i nospe.. umylam wlosy.. A. jeszcze spi. Dzis do gina nie ma co.. takze
                  czekam na wizyte 29.11 u dr Chałupczaka (podobno dobry specjalista). Planuje
                  sobote do poznego wieczora, Tesco, sprzatanie a potem kino. No i rycze
                  jednak...OK
                  Wczesniej chodzilam do dr Chrzanowskiego, ktory w takich dlugich cyklach kazal
                  mi mierzyc temp. - byla constans. Potem skierowal nas na test Kremera, ktory
                  nie damy rady zrobic jak nie wiadomo kiedy ja mam owu. Znalazlam tego
                  Chałupczaka i mam nadzieje, ze wytyczy mi jakas sensowna droge działania.
                  Pozdrawiam cieplo

--------
                  26 cykl starań
                  • kinia19830 Re: Tymonka!! 18.11.06, 11:04
                    Trzymaj sie
                    przede mna tez kolejny cykl staran jakos trzeba to zniesc. pozdrawiam
                    • tymonka30 Re: Tymonka!! 19.11.06, 08:05
                      Była nadzieja i po nadzieji. Nie załamuj się, idziesz niedługo do gina, coś się
                      ruszy na pewno!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka