Dodaj do ulubionych

Krępujące?

19.11.06, 10:37
Mam mieć badanie usg w 3 dc. Trochę to chyba będzie krępujące? Jak Wam poszło?
Obserwuj wątek
    • mk1975 Re: Krępujące? 19.11.06, 10:39
      ja miałam w 5 dc, specjalnie wybrałam kobietę (była nie miła, ale kobieta),
      powiedział, że nie wie po co w ogóle takie adanie, bo ono nic nie mówi, jakoś
      poszło, ale w 3 dc to już gorzej
      • karolina_marta Re: Krępujące? 19.11.06, 11:02
        Bez przesady. To lekarz. Nie ma rzeczy których nie widział.
        • malutka1939 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:12
          nie martw się, dla cibie to krępujące ale dla niego to normalne, przeciez czasem
          kobiety mają krwotoki i musi im zrobić USG, będzie dobrze.... Ja miałąm kiedyś w
          5 dc powiedziałam lekarzowi że ja jeszcze plamnie... a on na to nić się nie
          martw smile i było ok
          • finka77 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:29
            Mnie też to czeka , a ktoś wie po co to badanie ?
            Mi w 3 .d.c bardzo duzo leci i też nie moge sobie wyobrazic tego badania .
            • finka77 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:31
              brawia1 a gdzie sie leczysz ? Ja jade do gdańska do invikty na pierwsza wizyte .
              • yola13 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:39
                Czy mozecie mi powiedziec po co robi się badanie USG w 3 dniu cyklu, kiedy
                wiadomo ze jest wtedy menstruacja, jaki ma sens takie badanie?
                • asiunia555 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:41
                  np. żeby sprawdzić czy torbiel z poprzedniego cyklu uległa wchłonięciu (a
                  czynnościowa samoistnie często wchłania się w trakcie @) żeby móc zdecydować
                  czy stumulować owu w nowym cyklu
                  • yola13 Re: Krępujące? 19.11.06, 12:54
                    dzieki za info, szczerze to nawet nie wiedziałam ze takie rzeczy sie robi
                    podczas menstruacji
                • bravia1 Re: Krępujące? 19.11.06, 13:33
                  Lekarz mówi że musi sprawdzić czy z jajnikami ok, bo przed @ jeden był ciut
                  większy, ale to ponoć normalne. Leczę się w Katowicach w Provicie. To będzie
                  nasza druga wizyta w tej klinice. Skierował mnie tam lekarz (kolejny w ciągu 2
                  lat)z Oświęcimia, gdyż powiedział że ratuje nas iui. Jutro szereg badań
                  hormonalnych i to nieszczęsne usg. Mąż ma laboratorium zarezerwowane na wtorek,
                  więc jeszcze trochę poczekam, żeby się czegoś dowiedzieć.
              • bravia1 Re: Krępujące? 19.11.06, 13:35
                Provita-Katowice-2 wizyta
    • asiunia555 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:38
      nie martw się. to Ty się tego krępujesz. dla lekarza to nic takiego.
      przy silnym krawieniu w trakcie poronienia miałam usg i naprawdę dla lekarzy to
      nie było "nowością"
    • finni Re: Krępujące? 19.11.06, 20:15
      Troche krepujace. Mialam takie usg kilka razy, i to u faceta.
      Raz bylo bardzo krwawo, ale gin zachowal sie super.
    • bravia1 Re: Krępujące? 20.11.06, 16:30
      No i po bólu. Nie było tak strasznie jak się obawiałam. Fakt, że dla lekarza to
      chleb powszedni, ale stres pozostał. Jak na razie jest ok. 30 wyniki wszystkich
      hormonków i nasienia, więc trzymajcie kciuki :0) Pozdrawiam...
      • yola13 do bravia1 20.11.06, 23:47
        O to widze ze leczymy się w tej samej klinice, u którego lekarza się leczysz? I
        czy wiesz ile trzeba czekac na wynik nasienia z posiewem? Bo zwykłe badanie to
        wiem ze do 3 godz. ale mój mąż dostał razem z posiewem, idzie dopiero w
        poniedziałek
        • bravia1 Re: do bravia1 21.11.06, 19:35
          leczę się u dr Kiecki. Na wyniki badania nasienia z posiewem czeka się ponoć 7
          dni. Bez posiewu są po 3 godz.jak Twoje leczenie? I u którego ginka?
    • tymonka30 Re: Krępujące? 20.11.06, 18:23
      Już samo rozłożenie gołej d... jest wystarczająco krępujące smile Nogi do góry! :-
      )
      • klusqa Re: Krępujące? 20.11.06, 21:34
        No właśnie!
    • klusqa Re: Krępujące? 20.11.06, 21:33
      Miałam badania na początku cyklu. No było to dla mnie dosyć obrzydliwe, ale
      przyzwyczaiłam się do tego, że leczenie niepłodności polega na odarciu się z
      wszelkiej intymności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka