bravia1 19.11.06, 10:37 Mam mieć badanie usg w 3 dc. Trochę to chyba będzie krępujące? Jak Wam poszło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk1975 Re: Krępujące? 19.11.06, 10:39 ja miałam w 5 dc, specjalnie wybrałam kobietę (była nie miła, ale kobieta), powiedział, że nie wie po co w ogóle takie adanie, bo ono nic nie mówi, jakoś poszło, ale w 3 dc to już gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_marta Re: Krępujące? 19.11.06, 11:02 Bez przesady. To lekarz. Nie ma rzeczy których nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka1939 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:12 nie martw się, dla cibie to krępujące ale dla niego to normalne, przeciez czasem kobiety mają krwotoki i musi im zrobić USG, będzie dobrze.... Ja miałąm kiedyś w 5 dc powiedziałam lekarzowi że ja jeszcze plamnie... a on na to nić się nie martw i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
finka77 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:29 Mnie też to czeka , a ktoś wie po co to badanie ? Mi w 3 .d.c bardzo duzo leci i też nie moge sobie wyobrazic tego badania . Odpowiedz Link Zgłoś
finka77 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:31 brawia1 a gdzie sie leczysz ? Ja jade do gdańska do invikty na pierwsza wizyte . Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:39 Czy mozecie mi powiedziec po co robi się badanie USG w 3 dniu cyklu, kiedy wiadomo ze jest wtedy menstruacja, jaki ma sens takie badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:41 np. żeby sprawdzić czy torbiel z poprzedniego cyklu uległa wchłonięciu (a czynnościowa samoistnie często wchłania się w trakcie @) żeby móc zdecydować czy stumulować owu w nowym cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Krępujące? 19.11.06, 12:54 dzieki za info, szczerze to nawet nie wiedziałam ze takie rzeczy sie robi podczas menstruacji Odpowiedz Link Zgłoś
bravia1 Re: Krępujące? 19.11.06, 13:33 Lekarz mówi że musi sprawdzić czy z jajnikami ok, bo przed @ jeden był ciut większy, ale to ponoć normalne. Leczę się w Katowicach w Provicie. To będzie nasza druga wizyta w tej klinice. Skierował mnie tam lekarz (kolejny w ciągu 2 lat)z Oświęcimia, gdyż powiedział że ratuje nas iui. Jutro szereg badań hormonalnych i to nieszczęsne usg. Mąż ma laboratorium zarezerwowane na wtorek, więc jeszcze trochę poczekam, żeby się czegoś dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Krępujące? 19.11.06, 11:38 nie martw się. to Ty się tego krępujesz. dla lekarza to nic takiego. przy silnym krawieniu w trakcie poronienia miałam usg i naprawdę dla lekarzy to nie było "nowością" Odpowiedz Link Zgłoś
finni Re: Krępujące? 19.11.06, 20:15 Troche krepujace. Mialam takie usg kilka razy, i to u faceta. Raz bylo bardzo krwawo, ale gin zachowal sie super. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia1 Re: Krępujące? 20.11.06, 16:30 No i po bólu. Nie było tak strasznie jak się obawiałam. Fakt, że dla lekarza to chleb powszedni, ale stres pozostał. Jak na razie jest ok. 30 wyniki wszystkich hormonków i nasienia, więc trzymajcie kciuki :0) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 do bravia1 20.11.06, 23:47 O to widze ze leczymy się w tej samej klinice, u którego lekarza się leczysz? I czy wiesz ile trzeba czekac na wynik nasienia z posiewem? Bo zwykłe badanie to wiem ze do 3 godz. ale mój mąż dostał razem z posiewem, idzie dopiero w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
bravia1 Re: do bravia1 21.11.06, 19:35 leczę się u dr Kiecki. Na wyniki badania nasienia z posiewem czeka się ponoć 7 dni. Bez posiewu są po 3 godz.jak Twoje leczenie? I u którego ginka? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Krępujące? 20.11.06, 18:23 Już samo rozłożenie gołej d... jest wystarczająco krępujące Nogi do góry! :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
klusqa Re: Krępujące? 20.11.06, 21:33 Miałam badania na początku cyklu. No było to dla mnie dosyć obrzydliwe, ale przyzwyczaiłam się do tego, że leczenie niepłodności polega na odarciu się z wszelkiej intymności. Odpowiedz Link Zgłoś