Gość: AD IP: 213.77.81.* 16.11.01, 10:06 Może ktoś z Państwa zna jakiegoś dobrego androloga w Krakowie gdyż badania wykazały u mnie niewielką ruchliwość plemników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bogda Re: Androlog w Krakowie . IP: *.chello.pl 16.11.01, 10:24 Dr Wojciech Pabian przyjmuje na Placu Szczepańskim w Fertility Clinic Mogę z powodzeniem polecić jako bardzo kompetentnego specjalistę i lekarza z " dużą klasą". Jeżeli będzie Pan potrzebował kontaktu proszę napisać na adres bogdaterapeutka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: Androlog w Krakowie . IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 19:13 To prawda, ze dr Pabian to sympatyczny lekarz i zlego slowa nie moge o nim powiedziec, ale jego specjalnosc to ginekolog-poloznik. Moj maz ma podobny problem i byl szczerze zdziwiony, ze byl jedynym facetem w kolejce do doktora, nie wspomne o problemach z umowieniem sie na wizyte (byl umowiony na 15, a pani go poinformowala, ze moze wejdzie okolo 18, bo myslala, ze byl umowiony na badania).Poza tym do Fertility Clinic tez mam sporo zastrzezen. Na wynik badan czekalismy miesiac, a byly drozsze noz w Novum. Po pobraniu krwi po raz drugi w zyciu mialam olbrzymiego krwiaka, a na wyniku badania bylo zmienione imie meza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogda Re: Androlog w Krakowie . IP: *.chello.pl 18.11.01, 22:16 To prawda, dr Pabian jest ginekologiem i połoznikiem. Jest także świetnym chirurgiem. Problemami niepłodności wynikającej z patologii nasienia zajmuje sie z dobrym skutkiem od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś