kratka5 08.01.07, 15:09 spadla niemilosiernie z 735 do 419 -ech..ale tydzien sie cieszylam trudno-cos musialo byc z nia nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_o_asia Re: beta .. 08.01.07, 15:15 ojoj... przykro mi... jakie to życie niesprawiedliwe... może jednak... mocno w to wierzę, wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: beta .. 08.01.07, 15:21 Strasznie mi przykro (( Doskonale wiem co czujesz, przechodziłam przez to w czerwcu............ ******** 63 cykl starań czerwiec '06 ICSI - (c. biochemiczna), grudzień '06 -IMSI (( Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: beta .. 08.01.07, 16:09 Kratka, wiem, co czujesz. I nie wiem, co byłoby najlepiej teraz powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kratka5 Re: beta .. 08.01.07, 16:12 dziewczyny radze sobie. tylko 1000 pytan mam w glowie. Co zrobilam nie tak? co sie moglo stac??czy to moja wina? jak sie dowiedzialam o tej ciazy przezylam silny atak nerwicy-strasznie spieta bylam nie moglam spac(choruje na nerwice natrectw) i sie teraz zadreczam ze to przez to napewno Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: beta .. 08.01.07, 18:01 kratka5 napisała: > dziewczyny radze sobie. > tylko 1000 pytan mam w glowie. > Co zrobilam nie tak? co sie moglo stac??czy to moja wina? > jak sie dowiedzialam o tej ciazy przezylam silny atak nerwicy-strasznie spieta > bylam nie moglam spac(choruje na nerwice natrectw) i sie teraz zadreczam ze to > przez to napewno To na pewno nie to. Po prostu zdarzyło się to, co się zdarza bardzo często - zarodek był nieprawidłowy i przestał się rozwijać. Zwykle kobiety nie zdają sobie sprawy z tego, co się stało, po prostu "@ im się spóźniła". Następnym razem będzie ok.. Może to nie jest w tej chwili najlepsza pociecha ale sam fakt, że udało się uzyskać ciążę biochemiczną zwiększa prawdopodobieństwo kolejnej - już klinicznej. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_b3 Re: beta .. 08.01.07, 21:52 Pozdrawiam Cie i jestem z Toba. U mnie dzis tez marzenia sie skonczyly... Uda sie nastepnym razem, na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia81 Re: beta .. 08.01.07, 23:29 bardzo ci współczuję następnym razem na pewno się uda trzeba wierzyć bo inaczej nasza walka nie miała by sensu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kratka5 dziękuję 09.01.07, 09:06 Kochane dziewczyny , Cieżko mi ale juz lepiej niz wczoraj.Juz sobie jakos wytlumaczylam ze tak musialo byc. I fakt ciesze sie ze udalo nam sie stworzyc maluszka chociaz na chwilke.To daje wieksza nadzieje na przyszly raz. Pozdrawiam serdecznie, Asia PS Aga b przytulam cieplo.bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
laryssa1 Re: beta .. 09.01.07, 19:31 wiem co czujesz staram się od 10 lat to są tzw ciąże biochemiczne miałam ich conajmniej 5 Odpowiedz Link Zgłoś
amcyk Do laryssy 26.03.07, 21:42 Napisz coś więcej o tych ciążach biochemicznych, tzn. ile wynosiła u Cebe najwyższa beta i kiedy zorientowałaś się, że coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: Do laryssy 26.03.07, 22:00 Katka5......przykro mi bardzo.Sciskam Cie. Byc moze hormony tarczycy tak nabroilyy?Polepszysz nieco wyniki i bedzie wszystko git!Musi byc. nie_? Odpowiedz Link Zgłoś
kratka5 zającówna:) 26.03.07, 22:43 to bylo w styczniu i sie okazlo ciąza pozamaciczną.moze i dobrze bo zrobilam wtedy wyniki i tsh mialam 3,65 a ft4 duzo ponizej normy.wiec musialabym brac szybko tyroksynke w ciazy i mialabym stresa jka nic czy bedzie ok z dzieckiem. teraz sobie pouzupełniam hormonki i bedzie ok.Dzis zwiekszylam dawke do 12,5 i jakos lepiej sie czulam- czuje ze to mi naprawde potrzebne,czuje jak we mnie sie wchlania i robi mi dobrze pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś