Dodaj do ulubionych

strona: www.nasz-bocian.pl

IP: 157.25.86.* 21.11.01, 08:58
Czy ktos wie dlaczego od dwoch dni nie mozna wejsc na strone "bocianowa"?
Malina
Obserwuj wątek
    • Gość: EwaP Re: strona: www.nasz-bocian.pl IP: *.cofund.org.pl 21.11.01, 09:00
      To jest chyba cos u Ciebie, ja wchodzę bez problemu i działa.
      • Gość: Malina Re: strona: www.nasz-bocian.pl IP: 157.25.86.* 21.11.01, 09:35
        A mozesz mi podac adres. Moze wkradl mi sie jakis blad? Dzieki.
        Malina
        • Gość: EwaP Re: strona: www.nasz-bocian.pl IP: *.cofund.org.pl 21.11.01, 09:40
          Adres masz dobry www.nasz-bocian.pl. Przed chwilą tam zaglądałam bez żadnych problemów. nie wiem może
          jeszcze ktos ma problem???
          Spróbuj jeszcze raz, może się uda, pozdrawiam,
          Ewa
          • Gość: Malina Re: strona: www.nasz-bocian.pl-do EwyP IP: 157.25.86.* 21.11.01, 09:53
            Ewa,
            Niestety nie udaje mi sie wejsc. W zwiazku z tym mam do Ciebie prosbe, czy
            moglabys skopiowac ostatnia odpowiedz od Bogny (jezeli jest)i wrzucic ja tutaj.
            Bardzo mi na tym zalezy.
            Z gory dzieki,
            Malina
            • Gość: EwaP Re: strona: www.nasz-bocian.pl-do Maliny IP: *.cofund.org.pl 21.11.01, 10:00
              Mam nadzieję, że to to ci chodziło:
              Malino
              Coraz bardziej jestem przekonan, że trochę słabo sie rozumiesz ze swoją terapeutką. Ty masz
              oczekiwania, żeby to była porada psychologiczna, a uczestniczysz bezwiednie w psychoterapii i to
              psychoanalitycznie zorientowanej, czyli stawiajacej na własny rozwój, w przy okazji na usunięcie
              objawów.
              Myślę, że powinnaś zweryfikować, to, czego naprawdę potrzebujesz i co jesteś w stanie podjać.
              Inaczej możesz zmarnować swój czas i pieniądze.
              pozdrawiam b
              • Gość: Malina Re: strona: www.nasz-bocian.pl-do EwyP IP: 157.25.86.* 21.11.01, 10:57
                Wlasnie o to! Serdeczne dzieki.
                Milego dnia!

Malina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka