Gość: Malina IP: 157.25.86.* 21.11.01, 08:58 Czy ktos wie dlaczego od dwoch dni nie mozna wejsc na strone "bocianowa"? Malina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EwaP Re: strona: www.nasz-bocian.pl IP: *.cofund.org.pl 21.11.01, 09:00 To jest chyba cos u Ciebie, ja wchodzę bez problemu i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: strona: www.nasz-bocian.pl IP: 157.25.86.* 21.11.01, 09:35 A mozesz mi podac adres. Moze wkradl mi sie jakis blad? Dzieki. Malina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaP Re: strona: www.nasz-bocian.pl IP: *.cofund.org.pl 21.11.01, 09:40 Adres masz dobry www.nasz-bocian.pl. Przed chwilą tam zaglądałam bez żadnych problemów. nie wiem może jeszcze ktos ma problem??? Spróbuj jeszcze raz, może się uda, pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: strona: www.nasz-bocian.pl-do EwyP IP: 157.25.86.* 21.11.01, 09:53 Ewa, Niestety nie udaje mi sie wejsc. W zwiazku z tym mam do Ciebie prosbe, czy moglabys skopiowac ostatnia odpowiedz od Bogny (jezeli jest)i wrzucic ja tutaj. Bardzo mi na tym zalezy. Z gory dzieki, Malina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaP Re: strona: www.nasz-bocian.pl-do Maliny IP: *.cofund.org.pl 21.11.01, 10:00 Mam nadzieję, że to to ci chodziło: Malino Coraz bardziej jestem przekonan, że trochę słabo sie rozumiesz ze swoją terapeutką. Ty masz oczekiwania, żeby to była porada psychologiczna, a uczestniczysz bezwiednie w psychoterapii i to psychoanalitycznie zorientowanej, czyli stawiajacej na własny rozwój, w przy okazji na usunięcie objawów. Myślę, że powinnaś zweryfikować, to, czego naprawdę potrzebujesz i co jesteś w stanie podjać. Inaczej możesz zmarnować swój czas i pieniądze. pozdrawiam b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: strona: www.nasz-bocian.pl-do EwyP IP: 157.25.86.* 21.11.01, 10:57 Wlasnie o to! Serdeczne dzieki. Milego dnia! Malina Odpowiedz Link Zgłoś