magdalen12 20.02.07, 23:54 Dziewczyny.Obecnie jestem na clo i w związku z tym mam pytanie:której z Was się udało?jak na razie czytam i znalazłam większośc krytycznych wypowiedzi.Pocieszcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna_ajp Re: skuteczność CLO 21.02.07, 00:56 madziu, przepraszam cię za pytanie - co to jest CLO? Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: skuteczność CLO 21.02.07, 07:44 Dziewczyny powiedzcie nam coś o skuteczności Clo, potrzymuję temat - być może mnie też to czeka, więc jestem ciekawa. Clo to skrót od Clostilbegyt - "lek stosowany u kobiet w celu wywołania owulacji w przypadkach bezowulacyjnych zaburzeń cyklu miesiączkowego. Przez sprzężenie zwrotne prowadzi do zwiększonego wydzielania hormonów gonadotropowych, zwłaszcza lutropiny" Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: skuteczność CLO 21.02.07, 07:47 ja byłam stymulowana clo 2 razy. Za każdym razem urósł jeden pęcherzyk, potem pękł po pregnylu ale efektów w postaci ciąży nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: skuteczność CLO 21.02.07, 08:39 Ja mam duże doświadczenie z clo. Zaszłam dzięki niemu w 2 ciąże, jedna się nie utrzymała niestety ale nie powiem Wam czy to była wina clo. W każdym razie 1 dzieciątko mam po tym leku Nie było to tak odrazu, musiałam trochę pobrać ten lek. Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 Re: skuteczność CLO 21.02.07, 09:15 Ja też w tym cyklu brałam CLO, miałam kilka dość ładnych pęcherzyków , szybko i ładnie usrosły teraz (wczoraj dostałam pregnyl). Ale efekty CLO są , bo pęcherzyki są ładne i jest ich napewno 3 ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: skuteczność CLO 21.02.07, 12:04 Ja byłam stymulowana Clo z powodu braku własnej owu (PCO) i mimo kiepskiej ruchliwości plemników M udało się zajść w ciążę w 3 cyklu z Clo.Bardzo dobrze reagowałam na ten lek i za każdym razem miałam po 3 dominujące pęcherzyki,które pekały bez dodatkowych leków. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalen12 Re: skuteczność CLO 21.02.07, 22:33 Dziewczyny bardzo dziękuje Wam za dpowiedzi.Gorąco was pozdrawiam i trzymam kciuki za Was Odpowiedz Link Zgłoś