Dodaj do ulubionych

mam dwie krechy!!!!

09.03.07, 17:35
otóż @ się nie pojawiła! dziś 33dc, zrobiłam rano test i 2 krechy jak nic! już coś podejrzewałam od paru dni, bo tempka 37-37,1 a @ powinna być ok. poniedziałku, tak więc jedno opakowanie bromergonu chyba zrobiło swoje. czuję się trochę jak zdrajca, bo najpóźniej na to forum wlazłam, narobiłam paniki, a tu w sumie mój problem był niczym w porównaniu do tego co tu niekiedy czytam. życzę wszystkim sukcesów w staraniach i upragnionych dwóch kreseczek, nie wiem o co chodzi z tymi fluidkami ale posyłam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mam nadzieję, że tym razem będzie już ok i ta ciąża się uda.
Obserwuj wątek
    • luna67 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 17:53
      no to gratulacje!!!, i mam nadzieje, ze perwsza je zlapie ( tez nie wiem co, ale
      chyba ta pozytywna energiesmile)

A ja zadzwonilam dzisiaj do lekarza i mi powiedziano, ze moje wyniki hormonow sa
      ksiazkowe!!!! No to dlaczego juz 16 cykl bez powodzen!?sad((

Ile czasu staraliscie sie?
      • fioco78 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 19:06
        dziękuję za twoje gratulacje, staraliśmy się od lutego ubiegłego roku, wcześniej zaszłam w ciążę za pierwszym razem bez problemu, niestety, poroniłam, problemem była chyba tylko prolaktyna, bo dostałam bromek w tym cyklu i efekt jest. innych wyników też książkowych nie miałam, sprawdź sobie w moich postach z resztą, FSH masakrycznie wysokie, a tu dziewczyny piszą że 8 to wysokie, a u mnie było chyba z 11, owulka bywała co prawda, ale... coś temu przeszkadzało zawsze i ciąży nie było, późno się pokapowałam, że coś nie tak, gdybym na to forum wcześniej wdepła, to może byłabym już mamą!!! słowa podziękowania należą się wszystkim dziewczynom, które odpowiedziały na moje pytania i pokierowały mną lepiej niż lekarz, powodzenia
      • zonaoficera Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 17:06
        luna67 napisała:

> no to gratulacje!!!, i mam nadzieje, ze perwsza je zlapie ( tez nie wiem co,
        al
        > e
        > chyba ta pozytywna energiesmile)
        >
        > A ja zadzwonilam dzisiaj do lekarza i mi powiedziano, ze moje wyniki hormonow
        s
        > a
        > ksiazkowe!!!! No to dlaczego juz 16 cykl bez powodzen!?sad((
        >
        > Ile czasu staraliscie sie?

24 cykle i jeszcze ciągle bez efektów sad
    • betka262 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 18:35
      ja też z całego serducha gratuluję. Chwytam fluidki i życzę ci wszytskiego co
      najlepsze w tym pieknym i wymarzonym stanie. Powodzenia,pa
    • justysia111 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 20:53
      Gratulacje
    • kathrinn82 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 21:10
      Kochana gratuluje!!! bardzo się cieszęsmile widzisz, przerwa w klinice zrobila
      swojesmilesmile spokojnej ciazy zycze, wszystko bedzie dobrze
      buzkasmile i lapie fluidkismile
    • fioco78 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 22:04
      dziękuję wam dziewczynki i życzę z całego serca tego samego!!!
      ograniczam się do takiego sobie entuzjazmu, bez euforii, bo strach przed kolejną porażką jest ze mną nieustannie. mąż też taki jakiś w szoku.
      ps. nie leczyłam się jeszcze w klinice i obym nie musiała do niej trafić, cieszę się że sprawa wyjaśniła się na etapie lekarza z prywatnej przychodni bo klinika to już dla mnie poważnie brzmi. jeszcze raz powodzenia. będę tu zaglądać, sprawdzać co u was się dzieje. to forum to uzależnienie. i jak znowu coś fajnego znajdę na necie to się chętnie podzielę smile))))))))))
      • kathrinn82 Re: mam dwie krechy!!!! 09.03.07, 23:41
        fakt, z tą kliniką to mnie się zamieszało lekko, przepraszamsmilesmile
    • jaguarka1 Re: mam dwie krechy!!!! 10.03.07, 09:58
      Wspaniale! Serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!
    • jagusia81 Re: mam dwie krechy!!!! 10.03.07, 11:26
      gratuluje
      • kaska0404 Re: mam dwie krechy!!!! 10.03.07, 16:06
        ogromniaste gratulacje
        życze spokojnej ciązy
        i zdrowego maluszka
    • tymonka30 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 08:26
      smile)
    • marion35 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 10:24
      Gratulacje!
    • ae_iwona_83 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 11:29
      hehe...zawsze jak sobie robie przerwe w odwiedzaniu forum i na nie zagladam po
      jakims czasie to sie robi taki "wysyp" wink chyba musze tak
      czesciej....gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
    • krolik1107 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 12:59
      Ach ty szczęściaro!!! Zainfekuj mnie!!! Napełnij mnie swoimi fluidami!!!
    • alela1 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 17:02

gratuluje! jak dlugo bralas bromergon i czy mialas regularne cykle?
      • fioco78 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 18:57
        dziękuję wam wszystkim laski!!! niniejszym infekuję was wszystkie! tu ostatnio dużo dobrego się dzieje na tym forum. nie oswoiłam się jeszcze z myślą o ciąży, cały czas wydaje mi się że łatwiej było zajść niż utrzymać ciążę-to po tych perypetiach sprzed półtorej roku. @ dostałam 5.02. i to był pierwszy dzień brania bromergonu i w tym cyklu już się udało, cykle regularne, już gdzieś pisałam, że do obrzydzenia, luteinkę brałam od 16dc przez 8 dni, teraz nie biorę, jutro idę zrobić betę i do lekarza wieczorkiem zasuwam. nie wiem czy to nie za wcześnie jeszcze, ale z moich obliczeń 6 tydzień by to był. może mnie wygnać na L4 od samego początku po tamtym poronieniu. znowu czuję się podejrzanie dobrze, jak przy poprzedniej ciąży. oby tym razem skończyło się lepiej. tylko spać się chce niemiłosiernie i nie mogę się skupić na niczym a przy porannym myciu zębów niefajnie się czuję, potem jest ok. pozdrawiam serdecznie wszystkie foremki, bądźcie dzielne i czekajcie na swoją kolej. wiem, niektóre czekają już wieczność. mimo to bądźcie dzielne.
        to ten szczęśliwy cykl:
        www.fertilityfriend.com/home/180954
        • remka1 Re: mam dwie krechy!!!! 12.03.07, 21:08
          Gratuluję!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka