Dodaj do ulubionych

fioco78...

07.04.07, 10:08
co u Ciebie Kochana?? trzymasz sie jakos??
wierze ze kiedys nam wszystkim sie uda, przytulam Cie mocno...
Obserwuj wątek
    • tymonka30 Re: fioco78... 07.04.07, 15:27
      Jak się pozbierasz to wracaj do nas !!! smile**
    • julia56 Re: fioco78... 07.04.07, 18:17
      Fioco, też o Tobie myślę...
    • fioco78 Re: fioco78... 07.04.07, 21:09
      trzymam się, trzymam smile, jakoś muszę, dzięki za pamięć i zdrowych, pogodnych świąt Wam życzę!!!
    • fioco78 Re: fioco78... 08.04.07, 22:40
      podjęłam decyzję i wracam do Was szybciej niż myślałam. na poronieniu nikt nie chce ze mną gadać sad po co to forum istnieje? pytam o coś i nikt nie odpowiada, no przesadziłam, może nie nikt, ale może jedna osoba, ale chyba nie ja sama mam tam taki problem i potrzebę informacji. są jeszcze inne dobre wieści - nie wiem czy to możliwe tak szybko, ale widzę u siebie pierwsze oznaki powrotu płodności (choć nie wiem czy w moim przypadku to dobre słowo), poza tym wszystko się już oczyściło bo jest czysty śluzik bez domieszki krwi, albo też jest ewentualność, że do dupy mnie wyczyścili i coś tam jeszcze tkwi, ale o tym przekonam się dopiero na usg za jakieś dwa tygodnie. może te święta nie są już takie najgorsze jak mi się jeszcze wczoraj wydawało? pozdrawiam cieplutko i obiecuję się meldować co jakiś czas smile
      • julia56 Re: fioco78... 09.04.07, 00:28
        Fioco, dobrze, że do nas wracasz.
      • tymonka30 Re: fioco78... 09.04.07, 09:53
        Ja też szybciej stamtąd zwiałam niż myślałam big_grin
        Nikt nie gada... a poza tym tamte wątki są b.dołujące a ja nie chciałam się
        dołować.
      • kathrinn82 Re: fioco78... 09.04.07, 12:25
        dobrze ze jestessmile
        • yafffa Re: fioco78... 09.04.07, 19:09
          Eee, Fioco, bez przesady, czasem coś tam ktoś pisze na Poronieniusmile Np. jasmile I
          na pewno wiecej tam medyczno-konkretnych informacji związanych z poronieniem,
          bo tutaj z kolei mam wrażenie, że wątki są zdominowane przez in vitro.
          Ale macie rację, że dołująco bardzo jest na Poronieniu, choc to też czasem
          pomaga... Widzi się, że się nie jest samą...
          • fioco78 Re: fioco78... 10.04.07, 08:23
            no tak, ale sondażu tam nie przeprowadzisz smile , ja się niewielu odpowiedzi na
            swoje pytania doczekałam, a rozpaczać cały czas nie mam zamiaru. ale to chyba
            dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka