mimi282 23.06.06, 06:38 no i jak test? sorry, ale jakoś nie moge sie doczekać aż sama cos napiszesz....tzrymam kciuki .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi282 Re: dagps..... 23.06.06, 06:51 kurde czekamy jak takie stare babcie co to już niczego nie spodziewają sie w swoim życiu i żyją życiem innych....tak jak moja sąsiadka...he ....he... ale jestem ciekawa. no... a dagps pewnie spi....a my czatujemy na info od niej.... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dagps..... 23.06.06, 08:24 juz pusc alinka... jedna krecha o 3 rano, do czwartej drugiej nie bylo, teraz w koszu tez tylko jedna. nie wierze... dzieki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dagps..... 23.06.06, 08:56 minie z jeden dzien zanim sie pozbieram, jutro idziemy na wesele...trza sie usmiechac. niech juz tylko ta @ przyjdzie, nowy cykl zawsze brzmi optymistyczniej niz stary niekonczacy sie z niewiadomej przyczyny. ale wracam do termometru - nie mialam pomyslow robienia testu bo widzialam ze temp spada. ale sie dalam nabrac tym cyckom Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: dagps..... 23.06.06, 09:05 Skąd ja to znam( Też dawałam się nabrać a to tylko cykl płatał mi figle i spóźniał się nawet o 7 dni a ja durna robiłam test - jedna krecha więc biegłam po następny bo a nóż widelec tamten był wadliwy Nie ma innego wyjścia jak przeczekac te trudne dni i znów zabrać sie do walki.Trzymaj się cieplutko.Mam nadzieję że mimo wszystko wyszalejesz się na weselu...ja sama chętnie bym sobie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dagps..... 23.06.06, 09:27 mam nadzieje ze sie ubawie do jutra mi przjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: dagps..... 23.06.06, 09:52 kurde no!!!! ale jest maciupki plusik, będziesz tu z nami dlużej.....do nastepnego testowania przynajmniej. a tak na serio, to przykro mi...ale tzrymaj sie. na pewno bedzie dobrze. nie wiem kiedy, ale będzie . musi. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dagps..... 23.06.06, 10:02 jasne ze bedzie, u nas wszystkich, nie iwdaomo tylko kiedy, ale bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: dagps..... 23.06.06, 14:35 Coś nie chce mi się wierzyć. Tak się nakręciłam przez Twoje przeczucia pozytywne, że.... Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: Do dagps 23.06.06, 14:38 Witam, u mnie też wynik negatywny. Beta ok.5. ( Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 25.06.06, 10:41 no to mamy smutek chcialabym zeby byl juz nowy cykl, jeszcze tak dlugo po duphastonie nie czekalam, bardzo mnie boli jajnik i wszystko przy seksie, moze jakas torbiel dzaidoska sie zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 25.06.06, 17:41 niby krotko bo 7 dzien, ale zawsze byla @ 2-3 dnia. myslisz ze przesadzam i powinnam jeszcze spokojnie poczekac? ale jak nie bedzie do 10 dnia to zrobie bede i pojde do gina. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Do dagps 25.06.06, 21:28 Dagmara nawet jeśli torbiel to dobrze że brałaś progesteron. koniecznie dawaj nam tu znać jak się będzie sytuacja kształtować. Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: Do dagps 25.06.06, 22:28 trzymam kciuki, może przynajmniej Tobie się uda Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Do dagps 26.06.06, 12:20 Poczekaj jeszcze. Czasem przychodzi później. Ja jestem dobrym przykładem tego. Raz jeszcze w trakcie brania, raz 2 tyg. po. I jak, może przyszła @? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 26.06.06, 19:14 nie piersi jeszcze dziwniejsze, boli w srodku przy stosunku i ciagle kreci cos tam... przed wizyta u gina trzeba zrobic bete w takiej sytuacji, czy bedzie wiedzial sam ze to nie ciaza? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Do dagps 26.06.06, 22:42 Dagmara. a może może.... testowałaś jeszcze raz? czy nie? a kiedy tą betę chcesz sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 27.06.06, 07:21 jak zdaze po pracy to dzis albo jutro, jak nie to w czwartek bo mam na 11. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 27.06.06, 16:39 no normalnie jak jakas ciaza tylko test negatyw, w 31, czy 32 dniu on byl. to wsyatrczy zdecydowanie. ale beta prawde ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 27.06.06, 19:46 nie dalam rady wstac wczesniej zeby przed praca pojsc, jutro pojde, bo martwie sie ze jak w czwartek zrobie to jej nie dostane przed wizyta u gina. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Do dagps 27.06.06, 19:48 no to koniecznie daj znać. jak szybko Twoje laboratorium daje wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 27.06.06, 19:49 nie wiem, jeszcze nigdy nie mialam okazji do bety Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do dagps 27.06.06, 20:06 staram sie nie nakrecac i wierzyc barzdiej w torbiel albo zniszczone nedometrium, bo bardzo bylo mi przykro jak kreska byla jedna. ale bym sie usmiala jakby wyszla pozytywnie w cyklu w ktorym dwa razy wypilam prawie cala butle wina i nie pilnowalam za bardzo cukru Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Do dagps 27.06.06, 20:14 ale byłyby jaja )) a wino dobre na endo więc czemu by miało być słabe??)) jak Tobie Dagmara się by udało to może ja uwierzę że mi się uda przed końcem wakacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dagps..... 28.06.06, 07:53 ide na ta bete koniecznie bo jakies plamienia sa, moze to @ idzie, ale ja lepiej to sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: dagps..... 28.06.06, 08:18 koniecznie!!! czekam z niecierpliwością. tylko spytaj o której będziesz mieć wynik bety.... Odpowiedz Link Zgłoś
dooh2 Re: dagps..... 28.06.06, 10:53 Ło Jezu!! Co tu sie dzieje?? Tez umieram z ciekawości i trzymam kciuki najmocniej na swiecie!! Caluski. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: dagps..... 28.06.06, 16:00 wynik w cholera jasna piatek "moze juz bedzie", co za wiocha, znalazlam jedno lab gdzie bylaby rano, ale kosztowala (UWAGA 46 zlotych polskich Odpowiedz Link Zgłoś