15.05.06, 07:09
co jeszcze bierzesz Ty i Twój facet oprócz kwasu foliowego, jakieś dodatkowe
witaminy albo co?
ja tylko kwas foliowy ....wiec może by co dorzucić jeszcze...a i maca już
kupiona dla m.
zwracam sie do Ciebie, bo Twoja wiedza na temat nieplodności jest dla mnie
tak imponująca ze ho, ho... smile
Obserwuj wątek
    • mimi282 Re: dagps.... 15.05.06, 07:12
      a...i ziola O.Sroki piję też
      • tymonka30 Re: dagps.... 15.05.06, 08:05
        Ja np. biorę jeszcze jod. Ale i folik i jod jak sobie przypomnę. Z początku
        tego naprawdę pilnowałam a teraz im dłużej to trwa tym mniej mi się chce...
        • mimi282 Re: dagps.... 15.05.06, 08:19
          no mnie też...ale co tam. jaki cud moze kiedy sie wydarzy i u mnie...
          • dagps Re: dagps.... 15.05.06, 09:49
            to pytanie akurat wcale nie jest smutne-nieplodnosciowewink
            ja pierwsze dwa m-ce po 9 latach piguek zjadlam duze opakowanie feminatal n - dla kobiet w ciazy, bo maja duzo kwasu a malo wit a. teraz tylko folikujemy. jak zajde wracam do feminatalu az do konca karmienia. na razie mamy niebadane chlopaki, wiec m daje spokoj. aha, pierwsze kilka m-cy jadl wit a i wit e,ale juz sie nam znudzilo...
            • mimi282 Re: dagps.... 15.05.06, 10:00
              to zbadajcie chlopaki jak najszybciej....
              • dagps Re: dagps.... 15.05.06, 10:05
                nie oplaca nam sie teraz - bo i tak najwczesniejsze moje stymulacje w sierpniu, chce rzeczywiscie udawac ze wszystko ze mna ok - duphaston i tak do wakacji - zwiazek mamy w kryzysie, tym sie teraz bardziej zajmujemy, chociaz z drufigiej strony...jak wyjda slabe jego wniki to w trzy mieisace mozna je podrasowac troche. tak. trzeba zbadac, racja. do badania ile dni wstzremiezliwosci?
                • mimi282 Re: dagps.... 15.05.06, 10:21

nam mówiono, żeby to byly 2-3 dni abstynencji nie dlużej, bo to też źle.
                  i wytrzymaliśmy...2 dni.
    • alinka761 Re: dagps.... 15.05.06, 10:09
      Pozwolę sobie się wtrącićsmile ja daję mojemu M Macę,Salfazin,folic i żeń-szeń w
      kapsułkach a efekty będziemy znać pod koniec czerwca bo wtedy będziemy robić
      badanie po 3 miesięcznej kuracji.
      • mimi282 Re: dagps.... 15.05.06, 10:22
        a czy ten salfazin można kupiś bez recepty?
        • alinka761 Re: dagps.... 15.05.06, 10:46
          Tak bez recepty,to preparat cynkowy z witaminami który poprawia u mężczyzn
          funkcjonowanie narządów rozrodczych - tak napisane jest na ulotce.Nie bardzo
          juz pamiętam ile kosztuje ale coś ok 30 zł,bierze się 1 dziennie a ma 1oo
          tabletek więc spokojnie wystarczy na 3 miesięczną kurację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka